Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Suna number 116

Goto down

Suna number 116 Empty Suna number 116

Příspěvek pro Sho Rin Mon 5 Dec - 19:05

Toto je malá chaloupka,která se vynajmuje shinobim z Suny ,kteří nemají kde bydlet.

První majitel-Kalion
Druhý-.....
Sho Rin
Sho Rin

Počet príspevkov : 491

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Kaemon

Návrat nahoru Goto down

Suna number 116 Empty Re: Suna number 116

Příspěvek pro Sho Rin Mon 5 Dec - 19:15

Přišel jsem k svému domovu a odemknul na zádech jsem měl svou poničenou loutku ."Tak začnu s tím že ji opravím."pomyslel jsem si a vešel dovnitř sundal si boty a namířil si to rovnou k stolu kde jsem ji položil.Sáhl jsem do kapsy a vytáhl ty svitky které jsem měl půjčené od Kazekageho.Rozroloval jsem je před sebe a věnoval jsem se loutce jednou za čas jsem se na ty svitky podíval."Jo to půjde."Opakoval jsem si pořád do kola a věnoval se své práci.
Sho Rin
Sho Rin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Tue 6 Dec - 16:00

Pracoval jsem celou dobu a ráno jsem měl loutku hotovou."Kdyby něco...."zamyslel jsem se a potom rázně odpověl sám pro sebe."Budu ji zlepšovat,ale chtělo by to ještě nějaký trhák,který by byl třešničkou na dortu."Zroloval jsem svitky a položil je bokem ,později jsem se mrkl do šuplíku ve stole a vyndal z ní šest kouřových bomb."To by šlo."Sarkasticky jsem se usmál."Ale kde to vtlačit?"Chvíli jsem přemýšlel a později si do myslel kde by se to hodilo nejlépe."Tady by to bylo dobré."Podíval jsem se na ramena."Aby to bylo vyrovnovážené dám do každé po jedné."Položil jsem je vedle loutky a vyndal šrubovák ze sekerou."Hlavně musím opatrně ,abych to neskazil."pomyslel jsem si a dál jsem se věnoval své práci.(Kouřové bomby mám z ZVN )

Naposledy upravil Kalion dne Tue 6 Dec - 17:35, celkově upraveno 1 krát
Sho Rin
Sho Rin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Tue 6 Dec - 17:07

Konečně jsem dokončil celou svou práci."Tak ted už zbýva jen se naučit používat dobře ty chakrové nitě."Najednou na mě přišlo velké spaní a ja pořádně zívl."Je pravda že jsem nespal,asi to budu muset dospat."Řekl jsem si vzal si ty svitky a šel k posteli.Do postele jsem si lehl a nechal jsem svitky ležet vedle sebe."Dnes a včera jsem udělal hodně práce.To je dobře zívl jsem a šel si lehnout.Ve spaní se mi dokonce i zdálo o té loutce jak ji ovládam.Zároven se mi zdalo jak se učím ty techniky které jsem si půjčil byl jsem opravdu přepracovaný přece vyřazenou loutku dát dohromady zabere něco času.
Sho Rin
Sho Rin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sho Rin Wed 7 Dec - 15:13

Ráno jsem se obudil sáhl rukou po svitky,které byli vadle mě a přečetl se je."Jo...už bych to mohl umět."Pousmál jsem se oblékl a přišel k loutce,která ležela na stole."Projistoto ji obvážu obvazama,aby ji nešlo vidět."Sáhl jsem rukou po obvazech které jsem měl zrovna doma."Co se doma všechno najde...no no no no no."Říkal jsem si sám pro sebe a když jsem loutku abvázal úplně celou krokě vlacu nasadil jsem si ji na zadá a chystal se vydat pryč:"No to je práce ještě bych ani neposnídal."Vspoměl jsem si natáhl ruku na kuchynskou linku a vzal si sní nějaké jídlo."To by bylo."Usmál jsem se a vydal se pryč.
(presun)
Sho Rin
Sho Rin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down