Směr Suna
3 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Směr Suna
- Tcehnika spočívá v tom že udělám pečete a ze země se vynoří ohnivej velkej drak
Nějak takle by to vypadalo.. Něco jako katon:goukakyuu no jutsu no.
Anonymní- Anonymní
"Hm,Katon ninjutsu. Nejdřív zkus nějakou ohnivou manipulaci. Třeba pečetě hitsuji,ushi,mi, tatsu, U a tora. Když to má vylézt ze země, tak tě to bude stát ale hodně čakry. Hlavně ze začátku."Yoshiro Uchiha napsal:- Tcehnika spočívá v tom že udělám pečete a ze země se vynoří ohnivej velkej drak
Anonymní- Anonymní
- Ok, vim.. Jen chci řict že potom chci to ještě vilepšit aš budu skušenější a mít větší zásobu chakry že kdiš uhne nepřítel drakovy že ten drak udělá takovej.. Tady to:
https://www.youtube.com/watch?v=FqyjPz33RTw
0:20 minuta.
Udělal sem pečete .
Udělal sem pečete .
Anonymní- Anonymní
"Hm." Vytáhl jsem si iPad, připojil na wifinu a podíval se na to video. ( XDDD)Yoshiro Uchiha napsal:- Ok, vim.. Jen chci řict že potom chci to ještě vilepšit aš budu skušenější a mít větší zásobu chakry že kdiš uhne nepřítel drakovy že ten drak udělá takovej.. Tady to:
Udělal sem pečete .
"Já ti to vysvětlím. Moje čakra tvoří mokuton. Můžu čakru vypustit z ruky a předělat ji na dřevo." Moje pravá ruka zdřevěněla.
"Většina ohnivých jutsu se tvoří v plících. Uhni trochu."
"Katon: Karyuu-endan!"
Vyfoukl jsem mohutný oheň, sice ne tak velký a mocný.
"Ty musíš tu čakru vypustit ven z těla a vytvořit z ní draka. Bude to náročné, je možné že to ani nezvládneš."
Anonymní- Anonymní
"Hmm..Co mám s tebou dělat hochu. Musíš tu čakru, kterou soustředíš v plících dostat z těla a vytvořit z ní toho draka. Už tomu rozumíš?"Yoshiro Uchiha napsal:- Hm... Chápu ale chtěl bich se to naučit.. Moc vás ale nechápu.
"Mokuton ryuu!" Položil jsem ruku na zem a vytvořil stromového draka, který se hned rozpadl.
"Mám nápad. Doton: Doryūkatsu!" Země pukla a vytvořila docela hlubokou roklinu. Rozšiřovala se dál až vytvořila velký kráter.
"Suiton: Takitsubo no Jutsu!"Soustředil jsem strašně moc čakry a ze země se dostala na povrch voda. Vytvořilo to velké umělé jezero.
Vzal jsem Yoshira a hodil ho do vody.
"Naučíš se svou čakru dostávat ven z těla. Nejdřív do nohou, nauč se chodit po vodě. Pak rozviř vlny!"
Anonymní- Anonymní
žbluňk žbluňk bubly bubly (xD)
- Vynořil sem se šel na břeh skusil soustředit chakru do nohou a stoupl sem si na vodu ale hned sem spadl a takhle asi 3x a potom sem se asi na 1 sekundu udržel ale zas spadl a takhle skoušel furt dokola.
- Vynořil sem se šel na břeh skusil soustředit chakru do nohou a stoupl sem si na vodu ale hned sem spadl a takhle asi 3x a potom sem se asi na 1 sekundu udržel ale zas spadl a takhle skoušel furt dokola.
Anonymní- Anonymní
KOusek dál jsem postavil svým mokutonem dům a posadil se před něj. Vytáhl si svitek s Hiriashin a učil jsem se.Yoshiro Uchiha napsal:žbluňk žbluňk bubly bubly (xD)
Anonymní- Anonymní
"Hm. Rychleji než jsem předpokládal. Dobře. Tak teď druhá část tréninku. Manipulace a vypouštění ohnivé čakry. Mokuton no jutsu!" U břehu se vytvořil obrovský strom.Yoshiro Uchiha napsal:Na 37 pokus se podařilo
- Sensei, sensei.. Zvládl sem to!
"postav se před něj. Pokus se čakru s těmi pečetěmi, který jsem řekl vypustit z rukou a zapálit strom."
Anonymní- Anonymní
Udělal sem pečetě
- Ha!!!!!!!!!!
Vyfoukl sem jen malý plamínek který sotva dosáhl na strom ale nic mu nespůsobil.
- Ha!!!!!!!!!!
Vyfoukl sem jen malý plamínek který sotva dosáhl na strom ale nic mu nespůsobil.
Anonymní- Anonymní
"Ne." Zasmál jsem se.Yoshiro Uchiha napsal:Udělal sem pečetě
- Ha!!!!!!!!!!
"Nevyfoukneš ho. Rukama ho zapálíš."
Anonymní- Anonymní
- Ehhhhh aha..
Udělal sem strapněný výraz a udělal znovu pečetě a malinko ohně mi začalo svítit kolem prstů použil sem to na strom ale nic se nestalo a po chvilce oheň zmizel.
Udělal sem strapněný výraz a udělal znovu pečetě a malinko ohně mi začalo svítit kolem prstů použil sem to na strom ale nic se nestalo a po chvilce oheň zmizel.
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem se zasmál.Yoshiro Uchiha napsal:- Ehhhhh aha..
"Nespal se."
Anonymní- Anonymní
oběvila jsem se někde kousek od assasina a yoshira tak jsem došla k nim "ahoj asánku"
Anonymní- Anonymní
- Sensei, pomocí toho sem se asi naučil Katon goukakyuu no jutsu.. Učil sem se ho uš týden ale nemohl sem přít na to a teť uš to umím.. Asi za týden bych to mohl umět ne? A ještě mam 1 prozbu.. Naučil sem se Kuchyiose no jutsu ale nemám smlouvu se zvířetem..Pomohl by ste mi?
Anonymní- Anonymní
Yoshiro Uchiha napsal:- Sensei, pomocí toho sem se asi naučil Katon goukakyuu no jutsu.. Učil sem se ho uš týden ale nemohl sem přít na to a teť uš to umím.. Asi za týden bych to mohl umět ne? A ještě mam 1 prozbu.. Naučil sem se Kuchyiose no jutsu ale nemám smlouvu se zvířetem..Pomohl by ste mi?
"Co ty tady děláš?! Moc si dovoluješ, sledovat mě tady." Zavrčel jsem nebezpečně.Naomi Hyuuga napsal:oběvila jsem se někde kousek od assasina a yoshira tak jsem došla k nim "ahoj asánku"
"Mazej do vesnice." A už víc jsem si ji nevšímal. A otočil jsem se na Yoshira.
"Jasně. Pojď sem." Položil jsem ruku na zem a přivolal mohutný svitek Žab.
"Tady se krví podepiš. Hned za Narutem-sama."
Anonymní- Anonymní
"Super, tak jak pojmenuješ tu techniku? Třeba: Katon: Karyuudan no jutsu?"Yoshiro Uchiha napsal:- Děkuju, ano.
Kousl sem se do prstu a podepsal sem svitek.
Anonymní- Anonymní
"Hm hm. Takže oheň: velký červený drak? Dobře dobře, už ale by sme měli jít. Těším se na své loutky."Yoshiro Uchiha napsal:- Hm.... Katon: Kyodai no aka ryu
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: