Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninková hala

+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 3 z 39 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Next

Goto down

Tréninková hala - Stránka 3 Empty Tréninková hala

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Wed 9 Feb - 18:59

First topic message reminder :

Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Tréninková hala - Stránka 3 Empty Re: Tréninková hala

Příspěvek pro Yoko Ayme Fri 18 Feb - 23:24

"V-vážně?" Překvapeně jsem zamrkala a pak jsem se pousmála "Arigato.."
Pochvala od PiliKKy to bylo vážně něco. Dokázala být někdy pěkně ostrá a tvrdá, ale to asi každý sensei. Byla jsem ráda, že mě pochválila, protože jsem věděla, že moje snaha stála za to.
A krůček po krůčku jsem mohla být blíž ke svému cíli.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 1 Mar - 19:58

Opatrně jsem vešla do místnosti. V rukou jsem svírala svitek a přitom jsem vlastně myslela na něco úplně jiného než na něj. Přemýšlela jsem sama nad sebou. Nad svou vlastní sílou.
Mám v sobě bijuu, jsem jinchuuriky. Ty pravdivé věci mi připadali tak neuvěřitelné. Musím si něco ověřit..
Položila jsem svitek opatrně na zem a do rukou jsem vzala katanu schovanou v pouzdře, kterou jsem si nechala vyrobit v Konoze. Opravdu byla lehká. Kovář odvedl poctivou práci. Přejela jsem po délce a také přesně seděla. Ještě stále existují lidé, kteří svojí práci berou opravdu vážně!
POzvedla jsem katanu a zkusmo s ní sekla. Cítila jsem jak lehce proťala vzduch a přitom nevydala jediný zvuk. Zavřela jsem oči a snažila se představovat si nějakého imaginárního soupeře, abych z hlavy vypudila veškeré pochybnosti.
Pomalu se mi hlava vyprazdňovala, až jsem ucítila ten samý pocit jako tehdy. Mírně jsem sebou cukla a chtěla jsem otevřít oči, ale něčí hlas mě donutil neudělat nic.
"Proč si tady?" Hlavou mi projela ostrá bolest, vmísilo se do mě tolik pocitů zároveň. Vztek, agresivita, zlost..
"Shukaku?" Zeptala jsem se do ticha. Byl tam. Přímo v mé hlavě!
"Naivní holčička.." Projelo mi hlavou a já se chytila za spánky. Ten hlas.. Tak ledový, tak děsivý..
Zahlédla jsem mříž a za ní temnotu. Snažila jsem se v ní rozpoznat aspoň siluetu mohutné postavy. A opravdu jsem něco zahlédla. Obrovské oko si mě prohlíželo. Připadala jsem si oproti němu tak malinká, tak nicotná..
A pak jsem znovu ucítila bodavou bolest. Jako kdyby se mi hlava měla každou chvíli roztříštit na malinké kousky.
Prudce jsem otevřela oči a včas se zachytila stěny, abych neupadla. Hlava se mi motala, pociťovala jsem závrať.
Tak takové je spojení se Shukakem? Raději už to nebudu zkoušet..
Snažila jsem se popadnout dech a vzala jsem si do ruky svitek, abych ty otravné vzpomínky na ten ostrý hlas vypustila z hlavy.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 20:14

S vrznutím jsem pootevřela dveře. "Říkala jsem si, že budeš tady!" usmála jsem se na blondýnku. "Jsi v pořádku? Jsi nějaká bledá!" došla jsem až k ní a změřila si jí starostlivím pohledem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 1 Mar - 20:32

Podívala jsem se na příchozí černovlásku a pousmála se.
"Já.." Měla jsem nutkání jí to všechno říct. To, že jsem se se Shukakem málem spojila, ale bylo to vůbec spojení?
Ne, nesmím jí to říct. Vždyť sama v tom mám zmatek! Dokud si nebudu úplně jistá tím, co to bylo, nechám si to pro sebe. Každý má přece občas své vlastní tajemství.. A navíc, PiliKKa má teď svých starostí nad hlavu, povím jí to jindy.
"Já, jenom jsem trošku nevyspalá.." Usmála jsem se. "A co ty tady děláš?" Zeptala jsem se na oplátku.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 20:35

Yoko Ayme napsal:Podívala jsem se na příchozí černovlásku a pousmála se.
"Já.." Měla jsem nutkání jí to všechno říct. To, že jsem se se Shukakem málem spojila, ale bylo to vůbec spojení?
Ne, nesmím jí to říct. Vždyť sama v tom mám zmatek! Dokud si nebudu úplně jistá tím, co to bylo, nechám si to pro sebe. Každý má přece občas své vlastní tajemství.. A navíc, PiliKKa má teď svých starostí nad hlavu, povím jí to jindy.
"Já, jenom jsem trošku nevyspalá.." Usmála jsem se. "A co ty tady děláš?" Zeptala jsem se na oplátku.
"Vypadáš poslední dobou tak zamyšleně... netrápí tě něco?" pozvedla jsem obočí. "Jestli je to nevyspáním, měla bych radši odpočívat než trénovat! Já jsem studovala svitky a napadl mě způsob, jak alespoń na chvilku zastavit oživené Kabutem... tedy myslím!" ušklíbla jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 1 Mar - 20:42

"Jsem v pořádku.. to.. To je jen ta nervozita a očekávání co se bude dít. Jak se Kabuto objevil na tom srazu Kage, jak se choval trochu mě to rozhodilo. Nikdy jsem ho neviděla tak zblízka. Jen jsem o něm častokrát slýchala. Mám strach jak to zvládneme to všechno..Občas přemýšlím až moc.." Usmála jsem se a poté jsem se k Pilice zvědavě naklonila.
"Způsob? Pověz mi o tom víc!"
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 20:49

Yoko Ayme napsal:"Jsem v pořádku.. to.. To je jen ta nervozita a očekávání co se bude dít. Jak se Kabuto objevil na tom srazu Kage, jak se choval trochu mě to rozhodilo. Nikdy jsem ho neviděla tak zblízka. Jen jsem o něm častokrát slýchala. Mám strach jak to zvládneme to všechno..Občas přemýšlím až moc.." Usmála jsem se a poté jsem se k Pilice zvědavě naklonila.
"Způsob? Pověz mi o tom víc!"
"Hai, taky o tom poslední dobou často přemýšlím... někdy si říkám, že nemáme sebemenší šanci!" pozvdychla jsem si a posadila se ke stěně na zem. "Je toho teď moc, pořád přemýšlet, pořád se bát... už aby to bylo za námi a já se zase poklidně nudila ve své kanceláři, jako jsem to dělala poslední tři roky!" zazubila jsem se. "Když o tom tak přemýšlím, chtěla jsem si říct, aby sis zašla do knihovny a prošla si svitky... Kazekage Gaara nechal docela slušné spisy o Shukaku, třeba by ti pomohli! V tomhle jsem já k ničemu..." povzdechla jsem si. "K tomu co jsem zjistila.." vytáhla jsem nějaké svitky a rozložila je na zem. "Tady se popisuje boj Kankura se Sasorim.. podle něj uzavřel nepřítele do své louky, která byla posílena chakrou, takže se u ní nedá uniknout... napadlo mě využít stejný způsob, ale nejsem si jista, jestli vyjde..."
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Tue 1 Mar - 20:59

"Život bez nebezpečí by nebyl život Shinobi.." Řeknu, když si přiznám tvrdou realitu tohoto světa. "Nepřátelé existují a i když zmizí stejně přijde někdo kdo bude toužit po moci a bude mu jedno jakým způsobem ji získá..." Odmlčím se a zahledím se kamsi před sebe. "Gomene už mi to všechno opravdu leze na mozek..."
Znovu se usměju. "A Gaara zanechal nějaké spisy? Celkem by mě zajímalo jak se s ním naučil zacházet.." Špitla jsem si spíš sama pro sebe a pak jsem se zahleděla na Piličin plán. Chvíli jsem na něj zadumaně hleděla a po chvilce jsem se radostně pousmála.
"Plán je to skvělý, ale polapit je do těch loutek jistě nebude snadné. Jsou obezřetní. Ale pokud se nám to podaří.. Pili. Ty jsi vážně výborná Kazekagge. Vesnice je na tebe určitě právem hrdá." Usmála jsem se na ní a kývala hlavou ve smyslu, že to myslím naprosto vážně.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 21:02

Yoko Ayme napsal:"Život bez nebezpečí by nebyl život Shinobi.." Řeknu, když si přiznám tvrdou realitu tohoto světa. "Nepřátelé existují a i když zmizí stejně přijde někdo kdo bude toužit po moci a bude mu jedno jakým způsobem ji získá..." Odmlčím se a zahledím se kamsi před sebe. "Gomene už mi to všechno opravdu leze na mozek..."
Znovu se usměju. "A Gaara zanechal nějaké spisy? Celkem by mě zajímalo jak se s ním naučil zacházet.." Špitla jsem si spíš sama pro sebe a pak jsem se zahleděla na Piličin plán. Chvíli jsem na něj zadumaně hleděla a po chvilce jsem se radostně pousmála.
"Plán je to skvělý, ale polapit je do těch loutek jistě nebude snadné. Jsou obezřetní. Ale pokud se nám to podaří.. Pili. Ty jsi vážně výborná Kazekagge. Vesnice je na tebe určitě právem hrdá." Usmála jsem se na ní a kývala hlavou ve smyslu, že to myslím naprosto vážně.
"Měla bych si tvé myšlenky zapamatovat a pak se jimi inspirovat!" zazubila jsem se. "Měla jsi být kage místo mě!" povzdechla jsem si. "Ty bys věděla co dělat... bojím se, že nejsem dost silná, abych tohle zvládla... třeba kdyby se Suna přidala ke Kabutovi, nestalo by se jí tolik, jako se jí stane, když budeme proti němu..." promnula jsme si spánky. "Je těžké rozhodnout se správně... co bys dělala ty Yo-chi?" zvedla jsem k ní oči.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 21:25

Z poza místnosti jsem vyšel.Eto zaslechl jsem kousek vašeho rozhovoru a dovolim s i nesouhlasit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 21:37

Suna no Yomune napsal:Z poza místnosti jsem vyšel.Eto zaslechl jsem kousek vašeho rozhovoru a dovolim s i nesouhlasit.
Otočila jsem k němu oči. "Proč?" hlesla jsem tiše.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 21:40

Můj děda nikdy neovládl Shukakuho.Možná v těch svitcích bude jen něco málo o chakře,jak jí používat apod. ale rozhodně ne o 1ocasém a jak ho ovládnout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 21:44

Suna no Yomune napsal:Můj děda nikdy neovládl Shukakuho.Možná v těch svitcích bude jen něco málo o chakře,jak jí používat apod. ale rozhodně ne o 1ocasém a jak ho ovládnout.
"To jistě ne... podle mě se démon nedá ani zcela ovládnout... ale Yoko má jiné podmínky než míval Kazekage-sama... v těch svitcích jsou popsaná jeho jutsu, stavy kdy ho démon ovládl a podobně... to by Yoko mohlo pomoci v pochopení jejího nynějšího stavu! Pokud to jen trochu pomůže, bude to k užitku! Já s tím nemám žádné zkušenosti, takže jí nemohu pomoct..." povzdechla jsem si.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 21:55

Hm to máte recht no.Zadíval jsem se na Yoko.Sakra tak pěkná dívka a jinchuuriki.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 22:01

Suna no Yomune napsal:Hm to máte recht no.Zadíval jsem se na Yoko.Sakra tak pěkná dívka a jinchuuriki.
"Je mi to líto.... neměla jsem jinou možnost..." zašeptala jsem sklesle.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 22:08

Jo to je mi jasný.Počkat?!Já to řekl nahlas?!Nééééééééé!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 22:10

Suna no Yomune napsal:Jo to je mi jasný.Počkat?!Já to řekl nahlas?!Nééééééééé!
Pousmála jsem se. "Zjevně tu nejsem jediný psychopat!" ušklíbla jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 22:13

JAkej je rozdíl mezi vámi a psychopatem?Hmmmmmmmm asi ten že psychopat je na tom v podstatě líp a proč?Nemá děti ha !Trumfněte to

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 22:18

Suna no Yomune napsal:JAkej je rozdíl mezi vámi a psychopatem?Hmmmmmmmm asi ten že psychopat je na tom v podstatě líp a proč?Nemá děti ha !Trumfněte to
Prokřupala jsem si prsty a u hlavy mi těkala žíla. "Myslím, že tě naučím slušnému chování!" zavrčela jsem podrážděně.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 22:21

Koukněte ptáček!Ukázal jsem na oblohu kde nic nebylo a skryl se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 22:25

Suna no Yomune napsal:Koukněte ptáček!Ukázal jsem na oblohu kde nic nebylo a skryl se.
"Doma tě nenaučili slušnému chování k ženám, nadřízeným, starším, DOSPĚLEJŠÍM?" Ultra vražedným výrazem jsem pozorovala jeho postavu, div mi z očí nemetali blesky.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 22:26

Jde na vás staří uklidněte se!Bunshin no jutsu !

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 22:34

Suna no Yomune napsal:Jde na vás staří uklidněte se!Bunshin no jutsu !
"S-stáří?" na tváři se mi objevil psychopatický výraz, když jsem vzala nejbližší vázu a hodila jí po něm.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 1 Mar - 22:35

Hahá chudák ten co to na něj letí!Utíkej foreste utíkej!Počkat?!Ono to letí na mě!ÁÁÁÁÁÁÁáááááááá.Písek vykryl vázu.Uff to bylo ofous seženu vám prášky na uklidnění.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Tue 1 Mar - 22:43

Kin Uchiha napsal:Hahá chudák ten co to na něj letí!Utíkej foreste utíkej!Počkat?!Ono to letí na mě!ÁÁÁÁÁÁÁáááááááá.Písek vykryl vázu.Uff to bylo ofous seženu vám prášky na uklidnění.
Objevila jsem se u něho. "Chibi... chibi..." mumlala jsem si pološíleně. "Vyzkoušíme lekce Tsunadiny školy v praxi!!" zasmála jsem se a pěstičkou ho odrazila na protější stěnu. "Chibi!" ušklíbla jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content