Arisu Mai Uchiha
4 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Arisu Mai Uchiha
First topic message reminder :
Jméno a příjmení: Arisu Mai Uchiha
Hodnost: A-rank, Potulný Shinobi
Věk: 21Let
Narození: 13.6.
Pohlaví: Žena
Klan: Uchiha
Kekkei Genkai:Sharingan
Charakter: Její povaha se mění jako den a noc.Dokáže být klidná,milá a celkem hodná.Tento stav kterému říká slabá chvilka má jen málokdy.Je vypočítavá a škodolibá.
Její inteligence by se dala přirovnat k potomkům z Nara klanu.
Životopis
Arisu se narodila za bouřky která už několik nocí zůstávala nad Konohou jako moucha která se přilepí na mucholapku.Byla dcerou dvou nejlepších z klanu a proto měla nést dědictví Uchichů,zároveň se měla stát tajnou zbraní.
Její osud už byl nalinkovaný dřív než se naučila mluvit.Byla vychovávaná v tajnosti a nikdo kromě Uchihů o ní nevěděl.
Hned jakmile se naučila chodit začal jí trénovat sám velitel klanu a po dvou letech se u ní objevil sharingan.
Předpokládalo se že Arisu bude dokonalá zbraň.
Arisu neměla žádné dětství,byla držena jen ve čtvrti Uchihů a s ostatními dětmi se nesměla vídat.
Mnohokrát se snažila dostat se za ostatními dětmi ale neprošlo jí to,protože byla hlídaná stráží.
Měla studovat,studovat a studovat,postupem času jak Arisu vyrůstala se přestala zajímat o cokoliv venku a plně se věnovala tréningu.
Po dosažení jejích 15-i let její rodiče byly zabiti a Arisu žila v přesvědčení že jí venku chtějí ublížit a taky jí zabít proto se snažila zesílit aby ochránila klan.
Každý pátek večer se na ní chodil kouknout velitel klanu a zdál se být spokojený.
V 16-i se začalo pracovat na odstranění jejích emocí a všeho co by jí mohlo zabránit plnit rozkazy Uchihů.
To se jim pomalu ale jistě dařilo,Arisu nechápala proč je to všechno nutné ale vždy když ze zmínili o tom že si to její rodiče přáli přestala se vyptávat.
V 18-i potkala chlapce který nepatřil do jejich klanu,nějakým způsobem se dostal do jejich čtvrti a omylem do sebe narazili.
Než se stačila vzpamatovat a jít dál chlapec jí chytl za ramena a zatřásl s ní.Arisu si to nenechala líbit a během chvilky chlapec ležel na zemi.Než mu stačila zasadit smrtelnou ránu chlapec jí oslovil jménem.
Řekl jí že se má dostat do tajné místnosti v kanceláři velitele,že její rodiče zemřeli za to...že nechtěli dál spolupracovat a nechat svou dceru s nimi.
Arisu se dostala večer do tajné místnosti a zjistila pravdu a utajeném projektu kterým byla ona sama.
Plánovalo se že ve správnou chvíli napadne Konohu a ta se pak měla podřídit Uchihům,její rodiče byly zabity na příkaz velitele klanu a ona měla být zbavena všech emocí aby se z ní stala jen bezduchá loutka.
Arisu si ještě ten večer sbalila věci a utekla z Konohy.Uchihové po ní pátrali ale vše se odehrávalo v tajnosti.
Po několika letech se věci uklidnila ale Arisu si je vědoma toho,že je hlavním cílem klanu.
Potlouká se všude možně a většinu svého času tráví trénováním tak jak na to byla zvyklá.Její emoce se postupně navrátili ale vše co se odehrálo se podepsalo na její osobnosti.Arisu přestala věřit lidem a vše si promyslí než na něco přistoupí,musí to pro ní být výhodné jinak na to nekývne.
Techniky:
Jméno a příjmení: Arisu Mai Uchiha
Hodnost: A-rank, Potulný Shinobi
Věk: 21Let
Narození: 13.6.
Pohlaví: Žena
Klan: Uchiha
Kekkei Genkai:Sharingan
Charakter: Její povaha se mění jako den a noc.Dokáže být klidná,milá a celkem hodná.Tento stav kterému říká slabá chvilka má jen málokdy.Je vypočítavá a škodolibá.
Její inteligence by se dala přirovnat k potomkům z Nara klanu.
Životopis
Arisu se narodila za bouřky která už několik nocí zůstávala nad Konohou jako moucha která se přilepí na mucholapku.Byla dcerou dvou nejlepších z klanu a proto měla nést dědictví Uchichů,zároveň se měla stát tajnou zbraní.
Její osud už byl nalinkovaný dřív než se naučila mluvit.Byla vychovávaná v tajnosti a nikdo kromě Uchihů o ní nevěděl.
Hned jakmile se naučila chodit začal jí trénovat sám velitel klanu a po dvou letech se u ní objevil sharingan.
Předpokládalo se že Arisu bude dokonalá zbraň.
Arisu neměla žádné dětství,byla držena jen ve čtvrti Uchihů a s ostatními dětmi se nesměla vídat.
Mnohokrát se snažila dostat se za ostatními dětmi ale neprošlo jí to,protože byla hlídaná stráží.
Měla studovat,studovat a studovat,postupem času jak Arisu vyrůstala se přestala zajímat o cokoliv venku a plně se věnovala tréningu.
Po dosažení jejích 15-i let její rodiče byly zabiti a Arisu žila v přesvědčení že jí venku chtějí ublížit a taky jí zabít proto se snažila zesílit aby ochránila klan.
Každý pátek večer se na ní chodil kouknout velitel klanu a zdál se být spokojený.
V 16-i se začalo pracovat na odstranění jejích emocí a všeho co by jí mohlo zabránit plnit rozkazy Uchihů.
To se jim pomalu ale jistě dařilo,Arisu nechápala proč je to všechno nutné ale vždy když ze zmínili o tom že si to její rodiče přáli přestala se vyptávat.
V 18-i potkala chlapce který nepatřil do jejich klanu,nějakým způsobem se dostal do jejich čtvrti a omylem do sebe narazili.
Než se stačila vzpamatovat a jít dál chlapec jí chytl za ramena a zatřásl s ní.Arisu si to nenechala líbit a během chvilky chlapec ležel na zemi.Než mu stačila zasadit smrtelnou ránu chlapec jí oslovil jménem.
Řekl jí že se má dostat do tajné místnosti v kanceláři velitele,že její rodiče zemřeli za to...že nechtěli dál spolupracovat a nechat svou dceru s nimi.
Arisu se dostala večer do tajné místnosti a zjistila pravdu a utajeném projektu kterým byla ona sama.
Plánovalo se že ve správnou chvíli napadne Konohu a ta se pak měla podřídit Uchihům,její rodiče byly zabity na příkaz velitele klanu a ona měla být zbavena všech emocí aby se z ní stala jen bezduchá loutka.
Arisu si ještě ten večer sbalila věci a utekla z Konohy.Uchihové po ní pátrali ale vše se odehrávalo v tajnosti.
Po několika letech se věci uklidnila ale Arisu si je vědoma toho,že je hlavním cílem klanu.
Potlouká se všude možně a většinu svého času tráví trénováním tak jak na to byla zvyklá.Její emoce se postupně navrátili ale vše co se odehrálo se podepsalo na její osobnosti.Arisu přestala věřit lidem a vše si promyslí než na něco přistoupí,musí to pro ní být výhodné jinak na to nekývne.
Techniky:
- Spoiler:
Základní-E
Henge no jutsu
Kawarimi no jutsu
Bushin no jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no Jutsu
Magen: Narakumi no Jutsu - D
Tohle ukáže nepříteli nejhorší věci které si nepřeje nikdy
viděť.
Katon: Hōsenka no Jutsu-C
Z úst vyletuje velký počet malých ohnivých koulí.
Demonic Illusion: Burning Paper Body-B
Iluze uvězní oběť v tmavém prázdném prostoru, kde je její tělo vyrobené z papíru,
který hoří od špičky k hlavě.Má to vážné následky.
Magen: Jubaku Satsu-B
Po zformování pečetí uživatel zmizí a za protivníkem se objeví strom, který ho sevřet pomocí větví. Poté se z kmenu stromu vynoří uživatel jutsu a pomocí kunaie zaútočí na soupeře.
Katon: Karyuu-Endan-B
Tato technika vydechuje dlouhý proud neuvěřitelně horkého ohně z uživatelových úst.
Jigyaku no Jutsu - A
Tahle technika mění myšlenky nepřítele tak, že to co
se mu pozmění si nepamatuje a místo toho se mu vnutí
něco jiného.
Boj s katanou
Naposledy upravil Arisu Mai Uchiha dne Wed 14 Dec - 19:45, celkově upraveno 18 krát
Guest- Anonymní
Re: Arisu Mai Uchiha
Tak ta poslední věta mě zabila..., ty víš co na mě platí ^^.
Naposledy upravil Rei Kagetsu dne Sat 5 Nov - 8:59, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Neboj, Arisu, máme tu i normální hráče...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ahoj vím že Uchihové kromě mě už nejsou aktivní a tato osoba má pěkný životopis,ale nehraje mi 1 věc:Vůdce klanu byla moje osobnost Neuro Uchiha aji přes to že jsem nebyl v Konoze.Teď je to nejspíš Itachi,protože Neuro je mrtví a mě těší že by tu byl Uchiha,který má něco v hlavě a má takhle pěkný životopis,ale je vážně nutný Uchiha?Na servru už pobýha každej třetí s sharinganem a pokuď tě hra přestane bavit mám strach,že to dopadne tak že dáš někomu své oči a další sharingan na světě u jiné osoby,která bude nehorázně silná.Udělal bych to jak u Mokutonu....Dal to jen těm co si zaslouží.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Jo to je možný mě jde jen o to že jestli se nepletu tak tu začínáš a ostatní co tu začínají,taky nemají hned ze začátku Mokuton a tak.Jde mi jen o spravedlivost,protože Sharingan je více méně nejsilnější ve světě Naruta podle Mangy
Shinobi
Jasně já to chápu,já tu neplánuju ovládnout svět nebo něco takového,prostě se mi to hodilo k postavě :/ no uvidim jaké bude rozhodnutí,předělat se to může vždy =).
Guest- Anonymní
já si myslím, že to půjde...jen aby zase někdo neřekl, že se někomu nadržuje víš....Jsou schopni si stěžovat na to, že on i nemohli a oni to a že ty to můžeš a tak, ale myslím si, že ty by si za někoho ze s Sharinganem mohla hrát skvěle
P.S: Jdi te se vycpat s tím "nejsilnější" Bože...ano...v manze je toho spousta, ale jen někdo to dotáhne na úroveň, co Madara....A je tam spoustu silných věcí...každá má výhodu v něčem a i na Sharingan platí normální věci...všechno je dobrý proti něčemu...nechápu, co každý s tím sharinganem má xD ( Nic proti tobě Arisu...vím, jak ty to bereš, ale někteří xDD)
P.S: Jdi te se vycpat s tím "nejsilnější" Bože...ano...v manze je toho spousta, ale jen někdo to dotáhne na úroveň, co Madara....A je tam spoustu silných věcí...každá má výhodu v něčem a i na Sharingan platí normální věci...všechno je dobrý proti něčemu...nechápu, co každý s tím sharinganem má xD ( Nic proti tobě Arisu...vím, jak ty to bereš, ale někteří xDD)
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Já už měl sharingan od počátku Ntafu a NS a to nebylo řečeno že je Sharingan,tak silnej mě se prostě jen líbí xD
Shinobi
Sharingan určitě není nejsilnější a nikde to ani nebylo řečeno i Rinnegan kterej by měl být nejsilnější byl poražen takže s tady tím zase brrr ....no každopádně jí tady chuděře nespamujte a nechte assasina a nebo někoho z asminu at to rozhodne
Anonymní- Anonymní
- Spoiler:
- Z Sharinganu se stane Rinnengan mimochodem xD
Shinobi
Strana 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Uchiha Sasuke vs Uchiha Neuro
» Yoshiro Uchiha