Arisu Mai Uchiha
4 posters
Strana 1 z 2 • 1, 2
Arisu Mai Uchiha
Jméno a příjmení: Arisu Mai Uchiha
Hodnost: A-rank, Potulný Shinobi
Věk: 21Let
Narození: 13.6.
Pohlaví: Žena
Klan: Uchiha
Kekkei Genkai:Sharingan
Charakter: Její povaha se mění jako den a noc.Dokáže být klidná,milá a celkem hodná.Tento stav kterému říká slabá chvilka má jen málokdy.Je vypočítavá a škodolibá.
Její inteligence by se dala přirovnat k potomkům z Nara klanu.
Životopis
Arisu se narodila za bouřky která už několik nocí zůstávala nad Konohou jako moucha která se přilepí na mucholapku.Byla dcerou dvou nejlepších z klanu a proto měla nést dědictví Uchichů,zároveň se měla stát tajnou zbraní.
Její osud už byl nalinkovaný dřív než se naučila mluvit.Byla vychovávaná v tajnosti a nikdo kromě Uchihů o ní nevěděl.
Hned jakmile se naučila chodit začal jí trénovat sám velitel klanu a po dvou letech se u ní objevil sharingan.
Předpokládalo se že Arisu bude dokonalá zbraň.
Arisu neměla žádné dětství,byla držena jen ve čtvrti Uchihů a s ostatními dětmi se nesměla vídat.
Mnohokrát se snažila dostat se za ostatními dětmi ale neprošlo jí to,protože byla hlídaná stráží.
Měla studovat,studovat a studovat,postupem času jak Arisu vyrůstala se přestala zajímat o cokoliv venku a plně se věnovala tréningu.
Po dosažení jejích 15-i let její rodiče byly zabiti a Arisu žila v přesvědčení že jí venku chtějí ublížit a taky jí zabít proto se snažila zesílit aby ochránila klan.
Každý pátek večer se na ní chodil kouknout velitel klanu a zdál se být spokojený.
V 16-i se začalo pracovat na odstranění jejích emocí a všeho co by jí mohlo zabránit plnit rozkazy Uchihů.
To se jim pomalu ale jistě dařilo,Arisu nechápala proč je to všechno nutné ale vždy když ze zmínili o tom že si to její rodiče přáli přestala se vyptávat.
V 18-i potkala chlapce který nepatřil do jejich klanu,nějakým způsobem se dostal do jejich čtvrti a omylem do sebe narazili.
Než se stačila vzpamatovat a jít dál chlapec jí chytl za ramena a zatřásl s ní.Arisu si to nenechala líbit a během chvilky chlapec ležel na zemi.Než mu stačila zasadit smrtelnou ránu chlapec jí oslovil jménem.
Řekl jí že se má dostat do tajné místnosti v kanceláři velitele,že její rodiče zemřeli za to...že nechtěli dál spolupracovat a nechat svou dceru s nimi.
Arisu se dostala večer do tajné místnosti a zjistila pravdu a utajeném projektu kterým byla ona sama.
Plánovalo se že ve správnou chvíli napadne Konohu a ta se pak měla podřídit Uchihům,její rodiče byly zabity na příkaz velitele klanu a ona měla být zbavena všech emocí aby se z ní stala jen bezduchá loutka.
Arisu si ještě ten večer sbalila věci a utekla z Konohy.Uchihové po ní pátrali ale vše se odehrávalo v tajnosti.
Po několika letech se věci uklidnila ale Arisu si je vědoma toho,že je hlavním cílem klanu.
Potlouká se všude možně a většinu svého času tráví trénováním tak jak na to byla zvyklá.Její emoce se postupně navrátili ale vše co se odehrálo se podepsalo na její osobnosti.Arisu přestala věřit lidem a vše si promyslí než na něco přistoupí,musí to pro ní být výhodné jinak na to nekývne.
Techniky:
Hodnost: A-rank, Potulný Shinobi
Věk: 21Let
Narození: 13.6.
Pohlaví: Žena
Klan: Uchiha
Kekkei Genkai:Sharingan
Charakter: Její povaha se mění jako den a noc.Dokáže být klidná,milá a celkem hodná.Tento stav kterému říká slabá chvilka má jen málokdy.Je vypočítavá a škodolibá.
Její inteligence by se dala přirovnat k potomkům z Nara klanu.
Životopis
Arisu se narodila za bouřky která už několik nocí zůstávala nad Konohou jako moucha která se přilepí na mucholapku.Byla dcerou dvou nejlepších z klanu a proto měla nést dědictví Uchichů,zároveň se měla stát tajnou zbraní.
Její osud už byl nalinkovaný dřív než se naučila mluvit.Byla vychovávaná v tajnosti a nikdo kromě Uchihů o ní nevěděl.
Hned jakmile se naučila chodit začal jí trénovat sám velitel klanu a po dvou letech se u ní objevil sharingan.
Předpokládalo se že Arisu bude dokonalá zbraň.
Arisu neměla žádné dětství,byla držena jen ve čtvrti Uchihů a s ostatními dětmi se nesměla vídat.
Mnohokrát se snažila dostat se za ostatními dětmi ale neprošlo jí to,protože byla hlídaná stráží.
Měla studovat,studovat a studovat,postupem času jak Arisu vyrůstala se přestala zajímat o cokoliv venku a plně se věnovala tréningu.
Po dosažení jejích 15-i let její rodiče byly zabiti a Arisu žila v přesvědčení že jí venku chtějí ublížit a taky jí zabít proto se snažila zesílit aby ochránila klan.
Každý pátek večer se na ní chodil kouknout velitel klanu a zdál se být spokojený.
V 16-i se začalo pracovat na odstranění jejích emocí a všeho co by jí mohlo zabránit plnit rozkazy Uchihů.
To se jim pomalu ale jistě dařilo,Arisu nechápala proč je to všechno nutné ale vždy když ze zmínili o tom že si to její rodiče přáli přestala se vyptávat.
V 18-i potkala chlapce který nepatřil do jejich klanu,nějakým způsobem se dostal do jejich čtvrti a omylem do sebe narazili.
Než se stačila vzpamatovat a jít dál chlapec jí chytl za ramena a zatřásl s ní.Arisu si to nenechala líbit a během chvilky chlapec ležel na zemi.Než mu stačila zasadit smrtelnou ránu chlapec jí oslovil jménem.
Řekl jí že se má dostat do tajné místnosti v kanceláři velitele,že její rodiče zemřeli za to...že nechtěli dál spolupracovat a nechat svou dceru s nimi.
Arisu se dostala večer do tajné místnosti a zjistila pravdu a utajeném projektu kterým byla ona sama.
Plánovalo se že ve správnou chvíli napadne Konohu a ta se pak měla podřídit Uchihům,její rodiče byly zabity na příkaz velitele klanu a ona měla být zbavena všech emocí aby se z ní stala jen bezduchá loutka.
Arisu si ještě ten večer sbalila věci a utekla z Konohy.Uchihové po ní pátrali ale vše se odehrávalo v tajnosti.
Po několika letech se věci uklidnila ale Arisu si je vědoma toho,že je hlavním cílem klanu.
Potlouká se všude možně a většinu svého času tráví trénováním tak jak na to byla zvyklá.Její emoce se postupně navrátili ale vše co se odehrálo se podepsalo na její osobnosti.Arisu přestala věřit lidem a vše si promyslí než na něco přistoupí,musí to pro ní být výhodné jinak na to nekývne.
Techniky:
- Spoiler:
Základní-E
Henge no jutsu
Kawarimi no jutsu
Bushin no jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no Jutsu
Magen: Narakumi no Jutsu - D
Tohle ukáže nepříteli nejhorší věci které si nepřeje nikdy
viděť.
Katon: Hōsenka no Jutsu-C
Z úst vyletuje velký počet malých ohnivých koulí.
Demonic Illusion: Burning Paper Body-B
Iluze uvězní oběť v tmavém prázdném prostoru, kde je její tělo vyrobené z papíru,
který hoří od špičky k hlavě.Má to vážné následky.
Magen: Jubaku Satsu-B
Po zformování pečetí uživatel zmizí a za protivníkem se objeví strom, který ho sevřet pomocí větví. Poté se z kmenu stromu vynoří uživatel jutsu a pomocí kunaie zaútočí na soupeře.
Katon: Karyuu-Endan-B
Tato technika vydechuje dlouhý proud neuvěřitelně horkého ohně z uživatelových úst.
Jigyaku no Jutsu - A
Tahle technika mění myšlenky nepřítele tak, že to co
se mu pozmění si nepamatuje a místo toho se mu vnutí
něco jiného.
Boj s katanou
Naposledy upravil Arisu Mai Uchiha dne Wed 14 Dec - 19:45, celkově upraveno 18 krát
Guest- Anonymní
Re: Arisu Mai Uchiha
Achjo, achjo XD Jak jsem již řekla - Toto nechávám na vyšších šaržích.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Zkráceně za Shijin.
Další Uchihové se nepřijímají, je jich až příliš.
Jestly jsi nový/á měla by jsi začít od genina. Je to lepší a nezáleží na velikosti životopisu.
Další Uchihové se nepřijímají, je jich až příliš.
Jestly jsi nový/á měla by jsi začít od genina. Je to lepší a nezáleží na velikosti životopisu.
Anonymní- Anonymní
Od vyšších hodností se začíná jedině je-li v nějaké vesnici málo lidí třeba 2 z toho je jeden kage a druhý genin.
Nezatěžujme ho má dost svých starostí.
Nezatěžujme ho má dost svých starostí.
Anonymní- Anonymní
Rei, Yatsuho:
Pánové, smím něco dodat? JÁ tu schvaluji postavy a mohu vás oba ujistit, že není třeba něco psát za mě. Toto je vyřešené tak, že se to nechává na Assasinovi. A není třeba autorku životopisu nijak děsit nebo s vámi ještě nebude chtít hrát XD
Pánové, smím něco dodat? JÁ tu schvaluji postavy a mohu vás oba ujistit, že není třeba něco psát za mě. Toto je vyřešené tak, že se to nechává na Assasinovi. A není třeba autorku životopisu nijak děsit nebo s vámi ještě nebude chtít hrát XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Reii, zlato, nespamuj.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Dvě věci, nebo spíše tři. No uvidíme, jak se rozepíšu.
Spam, spam, spam a spam xD Je sice hezké, když vidím samočistící mechanismus na fóru nějakou dobu, ale ptám se, je to nutné? xD Akorát je v tom chaos, a adminovo slovo se ztrácí.
Ohledně postav má co mluvit SHIJIN, MIKOMI a moje maličkost. xD
Životopis hezký, akorát se mi nelíbí Uchiha a zase nukenin, kdybys napsala techniky, určitě by se líp rozhodovalo. ^^
Spam, spam, spam a spam xD Je sice hezké, když vidím samočistící mechanismus na fóru nějakou dobu, ale ptám se, je to nutné? xD Akorát je v tom chaos, a adminovo slovo se ztrácí.
Ohledně postav má co mluvit SHIJIN, MIKOMI a moje maličkost. xD
Životopis hezký, akorát se mi nelíbí Uchiha a zase nukenin, kdybys napsala techniky, určitě by se líp rozhodovalo. ^^
Anonymní- Anonymní
Doplnila jsem techniky,doufám že je to v pořádku :/
Vážně ráda bych hrála za tuto postavu.
Vážně ráda bych hrála za tuto postavu.
Guest- Anonymní
Líbí se mi i techniky, je vidět, že budeš hrát dobře, ale ta Uchiha... Jej...
Nicméně jediné, do čeho se v povolování tohoto charakteru připletu jsou právě techniky. Chtělo by to, aby sis pročetla pravidla. Povolené pro začínající charakter jsou pro Genina základní techniky, pro Chuunina a Jounina 1A, 1B, 1C, 1D a 5E technik.
Nicméně jediné, do čeho se v povolování tohoto charakteru připletu jsou právě techniky. Chtělo by to, aby sis pročetla pravidla. Povolené pro začínající charakter jsou pro Genina základní techniky, pro Chuunina a Jounina 1A, 1B, 1C, 1D a 5E technik.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Holka Uchiha je vzácnost a ti naši Uchihové nejsou tolik aktivní. Akorát že nukenin má tu smůlu, že pokud je nový, začíná jako genin, a genin, který není pod ochranou žádné vesnice to má dost komplikované, je snadný cíl. A pak co se týče získávání technik - taky značně nanic. Tsukuyomi - příliš silné a MS získávají lidé také v průběhu hry. Ale musím říct že životopis je hezky napsaný a vůbec by neškodilo, kdyby tu takových bylo více ^^
Anonymní- Anonymní
Pardon já testament jako assasin nikdy nenapíšu
Ale taky se mi líbí její životopis není zkopírovaný jde to vidět.
Ale taky se mi líbí její životopis není zkopírovaný jde to vidět.
Anonymní- Anonymní
Předělané,doufám že teď už je to váážně v pořádku. :3
Naposledy upravil Arisu Mai Uchiha dne Fri 4 Nov - 22:33, celkově upraveno 2 krát
Guest- Anonymní
Hmm...velmi pěkný životopis...takových se vidí málo super ... jo vlastně...já do postav nemám tak co psát Už mizím...
Anonymní- Anonymní
ten predtým bol peknejší
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Pořád je to velmi pěkné, ale já nějak nevidím příliš podstatných rozdílů. Mám pocit, že sídlo klanu Uchihů bylo celá léta prázdné. Samozřejmě by se to takhle nějak dalo udělat už lépe. Nu uvidíme, co na to Assasin.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Reii! Přestaň-do-toho-kecat....
Nebo tě osobně uškrtím. Nestraš ji. Tímhle tempem z nás musí mít nervy v háji a přitom píše skvěle.
Nebo tě osobně uškrtím. Nestraš ji. Tímhle tempem z nás musí mít nervy v háji a přitom píše skvěle.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
(Dostala tik do oka a na čele jí naběhla drobná žíla)
Rei Kagetsu, buď toho okamžitě necháš nebo ti každý další příspěvek v tématu postav nemilosrdně mažu. A řeknu Reině, že zlobíš.
Rei Kagetsu, buď toho okamžitě necháš nebo ti každý další příspěvek v tématu postav nemilosrdně mažu. A řeknu Reině, že zlobíš.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Uchiha Sasuke vs Uchiha Neuro
» Yoshiro Uchiha
» Arisu Otoginokuni
» Neuro Uchiha
» Arisu Otoginokuni [GENIN]