Uchiha Sasuke vs Uchiha Neuro
Re: Uchiha Sasuke vs Uchiha Neuro
Proč ne ?
Přišel jsem na pole a díval se kolem sebe.Vzal jsem si sebou flashku saké a díval se kolem.Ten posmrtnej život je otrava.
Přišel jsem na pole a díval se kolem sebe.Vzal jsem si sebou flashku saké a díval se kolem.Ten posmrtnej život je otrava.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Přišel jsem na louku a šlápl do něčeho měkkého.''No sakra v nebíčku asi nebudeme co?''Řekl jsem zklamaně a otíral si nepříjemnou,zapáchající hnědou hmotu na trávník.
Anonymní- Anonymní
Vypadá to,ale nějak tak né dědo?Prokřupl jsem si prsty.
Shinobi
Klan:
''Dědo?Nejduležitější orgány jsou stále jako zamlada'',poklepal jsem si na příklopec a podíval se na něj.''Začneme?''Vytáhl jsem Kunai a seškrábl si z boty 'něčí' bobek,počemž jsem ho hodil Neurovi tupou stranou k obličeji.
Anonymní- Anonymní
Letícímu hovínku jsem lehce uhl a v ruce držel Kusanagi."Jo proč ne?"Svojí ohnivouchakru jsem vložil do Kusanagi a rozběhl se smeřem na sasukeho.
Shinobi
Klan:
Také jsem vytáhl Kusanagi xD.''Hele to je moje!''Ukázal jsem na jeho okopírovaný meč,a nabil svůj Raitonem.Rozeběhl jsem se proti němu a užíval si čertvého vzduchu,tkerého se mi po ta léta nedostávalo.
Anonymní- Anonymní
S mečem jsme se srazili a přetlačovali."Ne to teda není!Dal si mi ho ty jeden starej páprdo!"Rukou jsem zatlačil a Sasukeho odtlačil (Zní to divně co ? xD).V momentě kdy jsem ho odtlačil se mi v očích zjevil sharingan a snažil jsem se ho vtáhnout do genjutsu s názvem Utakata.
Shinobi
Klan:
(To zní xD)''Já jsem vlastně tvůj děda co? ''xDNeodtlačil mě protože jsem zatlačil v ten samý čas a v očích se mi objevil sharingan o setinu vteřiny dříve.''Takže genjutsu?''Až teď jsem povolil aby mě přetlačil.Chidori Kawarimi.Najednou jsem se objevil za ním a nakopl ho.''To se nedělá,copak jsem tě nevychoval?''
Anonymní- Anonymní
V momentě kdy mě kopl zbyl po mě jen oheň."Jo a někdy si říkám že až moc.Stál jsem vedle něj a loktem jsem ho odhodil pryč.
Shinobi
Klan:
Udělal jsem otočku a dopadl na zem.Díval jsem se mu přímo do očí.Hotovo.Usmál jsem se a vtáhl ho sharinganem do genjutsu.Zdálo se mu,že k němu běžím,ale najednou mu ramenem něco prolétlo,pak genjutsu zmizelo.Chidori Eisō
Anonymní- Anonymní
Technika proletěla mým tělem."Nejlepší obrana je útok."Mé tělo bylo nehmotné (madarův sharingan vlastním a zas tak OP jak Assasin nejsem ! xD) Odhopkal jsem od něj jak králík a v ruce se mi dělala jedna velká světelná kulička.Z té kuličky se stalo 10 dalších a z těch DESETI 100.Vše bylo kolem mě a krylo mě to jako skvěla obrana.Mezitím jsem se napil flashky saké a hodil ji tomu starýmu mrzoutovy xD.
Shinobi
Klan:
Chidori jsem zapíchl do krtince a chytil vlašku.''Hmm..Je to sranda po smrti ne?''Ušklíbl jsem se a vypil čtvrtku vlašky.''Co takhle dát mi skype než zase zhebneme? ''xDVyplázl jsem jazyk a hodil mu vlašku zpět přičemž se kolem mě objevilo Chidori Nagashi.
Anonymní- Anonymní
Skype?!Už mě vidíš jak chcu aby ostatní viděli jak si píšu s dědečkem to raději ještě jednou zemřu.Bože jak ti staří myslí?"Chytl jsem se za hlavu a nechápal ho.Hned na to jsem složil pečetě a poslal na něj Suiton: Suikoudan no jutsu
Shinobi
Klan:
Similar topics
» Sasuke Uchiha vs Assasin Senju
» Uchiha Sasuke vs. Uzumaki Naruto
» Neuro Uchiha
» Assasin Senju vs Sasuke Sarutobi
» Neuro Uchiha [ČLEN AKATSUKI]
» Uchiha Sasuke vs. Uzumaki Naruto
» Neuro Uchiha