Tréninková budova
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 19
Strana 11 z 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Tréninková budova
First topic message reminder :
v přízemí je po vstupu hned velká prostorná hala (místnost) na boje jak z dálky tak zblízka po schodech u stěny se pak vyjde nahoru kde je něco jako posilovna....
v přízemí je po vstupu hned velká prostorná hala (místnost) na boje jak z dálky tak zblízka po schodech u stěny se pak vyjde nahoru kde je něco jako posilovna....
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Tréninková budova
Začnu se zvedat a nakonec jsem se zvedl otřel jsem si z pusy krev.Kso jednou mě to zabije řeknu si v duchu.Tatsuo-sama proč nemůžu bojovat proti Seitovi? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Nakonec jsem Everesta trochu bázlivě pustila a teprve teď jsem si ho začala pořádně prohlížet.
Hmm.. Hmm... Nechci tým...Zabít, nezabít...
Začala jsem kolem něj pomalu kroužit a prohlížela jsem si ho.
Hmm.. Hmm... Nechci tým...Zabít, nezabít...
Začala jsem kolem něj pomalu kroužit a prohlížela jsem si ho.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na oba dva. Reina řekla Tatsuo, tak se přikloním spíše k němu. A pokud to změnila, tak snad to nebude problém, když tak přejít. Na chvíli jsem se zamyslel a přistoupil o kousek blíže k Tatsuovi. Zatím jsem nic neříkal.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Shewa."Protože jsi slabý."řekl jsem klidně."Takže u Everesta v týmu je jen jedno místo a vy jste tři takže bud pujdete všichni ke mě a nebo jeden k němu."
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Len som sa usmial...
Ehm Jin budeš patriť o môjho týmu či sa ti to páči alebo nie budem tvoja živá hračka (smiech)
Ehm Jin budeš patriť o môjho týmu či sa ti to páči alebo nie budem tvoja živá hračka (smiech)
Anonymní- Anonymní
"Jsi slabý aby jsi bojoval proti němu.A nejsi ani v nejlepší formě."poznamenal jsem a ukázal jsem na krev pod ním.
Shinobi
Potom jsem se podíval na Shuna."Takže ty jdeš ke mě?"zeptal jsem se ho a usmál se.
Shinobi
,,Ano." Řekl jsem odhodlaně. ,,Reina říkala vaše jméno, takže jdu k vám."
Anonymní- Anonymní
Jsem v nejlepší formě.Klidně si to můžete odzkoušet semnou v cvičném souboji řeknu
Anonymní- Anonymní
"Těším se na náš trénink."řekl jsem Shunovi a potom jsem se podíval na Shewa."Vážně mě teď chceš pokoušet?"znovu se mi zablesklo v očích a já jsem ucítil jak něco uvnitř mě touží po boji ale dokázal jsem to ovládnout.Shew si toho záblesku mohl všimnou a tak ho to nejspíš pořádně rozhodilo.
Shinobi
Když došlo k tomu, že jsem si měla vybrat senseie, okamžitě jsem přistoupila blíž k Tatsuovi. Neznala jsem ani jednoho ze senseiů, ALE poslouchala jsem rozkazy Otokage, která mě přidělila k Tatsuovi.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
"Živá hračka," zopakovala jsem po Everestovi a v očích mi zazářily nadšené jiskřičky. Vlasy se mi vrátily do původní polohy. Toto prohlášení mě zcela zklidnilo.
"Everest sensei chan..." na tváři se mi objevil zvláštně spokojený úsměv. Takhle klidná jsem bývala málokdy. Většinou, když jsem si byla jistá, že mám vše pod kontrolou. Můj sensei a tak to má být. Já nikomu nepatřím. Když budu chtít zabíjet, budu. Mám volnou ruku. Můj sensei... A tak mi to vyhovuje. Do mého úsměvu se vloudilo cosi fanatického.
"Everest sensei chan..." na tváři se mi objevil zvláštně spokojený úsměv. Takhle klidná jsem bývala málokdy. Většinou, když jsem si byla jistá, že mám vše pod kontrolou. Můj sensei a tak to má být. Já nikomu nepatřím. Když budu chtít zabíjet, budu. Mám volnou ruku. Můj sensei... A tak mi to vyhovuje. Do mého úsměvu se vloudilo cosi fanatického.
Naposledy upravil Jin Insignia dne Thu 24 Nov - 16:37, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Podívám se na něj trochu vystrašeně.Radši jsem i poodstoupil.Kso jestli bych s ním dal cvičný souboj tak by mě zabil. pomyslím si.Kinomaru(přesun)
Naposledy upravil Shew Inuzuka dne Thu 24 Nov - 17:47, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si že ke mě přistoupila i Killunia."Vítám tě v týmu."usmál jsem se na ni.
Shinobi
Přeci jen se přidám,ale k Tatsuovi.Šel jsem k němu.Já se přidám taky k vám do týmu.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá."řekl jsme Shewovi."Takže abych to shrnul.Everest má v týmu :Memphista a Jin.A já mám v týmu :Shewa,Shuna a Killunii."řekl jsem ke všem.
Shinobi
Přikývla jsem.
Memphisto... Zabít nebo ne...
Plně jsem se propadla do té myšlenky, ale Everesta jsem pořád podezřívavě hlídala pohledem. Přece jen mou hračkou se lidé dobrovolně nestávali každý den.
Memphisto... Zabít nebo ne...
Plně jsem se propadla do té myšlenky, ale Everesta jsem pořád podezřívavě hlídala pohledem. Přece jen mou hračkou se lidé dobrovolně nestávali každý den.
Anonymní- Anonymní
Tatsuo-sama naučíte mě nějaké techniky které nejsou taijutsu? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na můj tým."Takže my se vydáme teď k jezeru.Dojděte všichni tam."dořekl jsem to a zmizel.(Přesun)
Shinobi
Na chvíli jsem se odtamtud vypařila, ale po deseti minutách jsem byla zpátky. Jen jsem si zaběhla pro čisté oblečení. Z vlasů mi odkapávaly kapky vody. Působilo to dost bizarně, vzhledem k tomu, že jednotlivé prameny se třásly, aby je ze sebe dostaly pryč. Jako hadi. Pak jsem si všimla, že už jsme zůstali jen my dva.
To se mi zvláštně líbilo. Pomalu jsem se k Everestovi blížila. Můj výraz neprozradil, že bych něco měla v plánu.
To se mi zvláštně líbilo. Pomalu jsem se k Everestovi blížila. Můj výraz neprozradil, že bych něco měla v plánu.
Anonymní- Anonymní
Deje sa niečo Jin povedal som pokojným hlasom.
Neustále som sa pozeral na jej divné vlasy.
Neustále som sa pozeral na jej divné vlasy.
Anonymní- Anonymní
"Everest chan..." za tu dobu, co jsem okolo něj kroužila stačily moje vlasy uschnout. Podivně rychle a jako samy od sebe. Přiblížila jsem se k němu, v očích mi pohrávaly jasné plamínky. Krutost, ale i vášnivá touha. Chtěl být má živá hračka... A já si chtěla hrát. Postavila jsem se na špičky a přitiskla se k němu. Vlasy se mi jemně zavlnily, když jsem přitiskla své rty na jeho. A že já uměla líbat.
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 19
Povolení tohoto fóra: