Tréninková budova
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 8 z 19
Strana 8 z 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Tréninková budova
First topic message reminder :
v přízemí je po vstupu hned velká prostorná hala (místnost) na boje jak z dálky tak zblízka po schodech u stěny se pak vyjde nahoru kde je něco jako posilovna....
v přízemí je po vstupu hned velká prostorná hala (místnost) na boje jak z dálky tak zblízka po schodech u stěny se pak vyjde nahoru kde je něco jako posilovna....
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Tréninková budova
A všiml jsem si,že máte zřejmě kekkei genkai. řeknu a začal jsem trénovat Kinomaru(Pejsek) slezl ze mě.Shikakyu no Jutsu!
Juujin Bunshin!
- Spoiler:
Juujin Bunshin!
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
"pěkné." opřela jsem se o zeď a sledovala ho.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Gatsuuga! Skočil jsem zpět k Otokagemu.Bohužel umím jen jutsu Juujin Bunshin,Gatsuuga ,Garouga,Shikyaku no Jutsu a Jinjuu Konbi Henge: Soutourou a také E rank techniky,ale nemám žádný element tudíž nejsem na ninjutsu řeknu a usměju se
Anonymní- Anonymní
Celou dobu jsem tu ležel a všechno to pozoroval. Sice jsem toho moc neslyšel, ale něco jsem stihl zachytiti. Když jsem si všiml, že Reina stojí u zdi, pomalu jsem vstal a přešel blíž k ní, ale ne moc blízko, abych se zase nezačal červenat. ,,Ehm, mohl bych prosím vás vědeť, kdy se vrátí můj sensei?"
Anonymní- Anonymní
Faito
No...každý je zaměřený na něco jiného... řeknu a kleknu si vedle Reiny tak, abych na něj celou dobu viděl a mohl vystartovat, kdyby něco zkusil.
No...každý je zaměřený na něco jiného... řeknu a kleknu si vedle Reiny tak, abych na něj celou dobu viděl a mohl vystartovat, kdyby něco zkusil.
Anonymný- Anonymní
"S tím se dá něco dělat, omluvíš mě vzpomněla jsem si že mám ještě velmi důležitou práci." otočila jsem se na Faita "Chceš si dát zápas?" zeptala jsem se ho
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
podívala jsem se na Shewa.
"No tak asi jindy měl by se rozkoukat a já jdu za naším vězněm doprovodíš mě?" mrknu na Faita a odcházím (přesun)
"No tak asi jindy měl by se rozkoukat a já jdu za naším vězněm doprovodíš mě?" mrknu na Faita a odcházím (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Hai! řeknu jen a odejdu. Když procházím okolo toho novéo člena, nadzvedne se mi koutek v arogantním úsměvu. (přesun)
Hai! řeknu jen a odejdu. Když procházím okolo toho novéo člena, nadzvedne se mi koutek v arogantním úsměvu. (přesun)
Anonymný- Anonymní
Pohupovala jsem nohama ve vzduchu. Seděla jsem na střeše budovy, v rukou jsem měla drobný kvítek.
"Zabít, nezabít, zabít, nezabít..." jak z něj lístky padaly dolů, byla jsem rozrušená.
Vyjde mi, že mám někoho zabít nebo ne? Ten chlapec uvnitř trénovací haly by mohl být dobrá oběť...
"Zabít, nezabít, zabít, nezabít..." jak z něj lístky padaly dolů, byla jsem rozrušená.
Vyjde mi, že mám někoho zabít nebo ne? Ten chlapec uvnitř trénovací haly by mohl být dobrá oběť...
Anonymní- Anonymní
Zacítil jsem jsem přítomnost ještě někoho.Kinomaru(pes) přiběhl ke mě.Já jsem té holce zamával.
Anonymní- Anonymní
"Nezabít," smutně jsem sklopila oči.
Škoda.. A já už doufala, že to vyjde...
Jeho zamávání jsem nevěnovala pozornost, až poté jsem k němu zvedla pohled.
"Můžu tě zabít?"
Škoda.. A já už doufala, že to vyjde...
Jeho zamávání jsem nevěnovala pozornost, až poté jsem k němu zvedla pohled.
"Můžu tě zabít?"
Anonymní- Anonymní
Promiň,ale jak jsi si mohla všimnout jsem už také člen Otogakure.Ale vím kde můžeš zabít člověka který má v sobě Sanbiho. řeknu
Anonymní- Anonymní
Zamyšleně jsem se na něj zadívala jako kdybych o tom přemýšlela.
"Kde?" zeptala jsem se nakonec, ale nikam se mi nechtělo.
"Mě je jedno, odkud jsi... Je mi jedno, koho zabiju."
"Kde?" zeptala jsem se nakonec, ale nikam se mi nechtělo.
"Mě je jedno, odkud jsi... Je mi jedno, koho zabiju."
Anonymní- Anonymní
V kemono no Sato je kluk genin toho si klidně můžeš zabít.Je ti jedno koho zabiješ?Ale takže tobě by bylo jedno kdyby jsi měla zabít rodinu? zasměju se
Anonymní- Anonymní
Pokrčila jsem rameny.
"Mám chuť na krev..." zcela jsem ignorovala, co říká, až pak jsem k němu sklopila pohled.
"Ty jsi opustil svou rodinu. Co o ní můžeš vědět?"
"Mám chuť na krev..." zcela jsem ignorovala, co říká, až pak jsem k němu sklopila pohled.
"Ty jsi opustil svou rodinu. Co o ní můžeš vědět?"
Anonymní- Anonymní
No víš já už rodinu nemám všichni zemřeli. řeknu.Můžu se tě zeptat na jméno? zeptám se mile
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem do budovy a podíval jsem se na Jin."Takže slečno JáChciNěkohoZabít teď trénuješ pode mnou takže se do toho dáme zajdeme ještě pro jednoho člena našeho týmu a vyrazíme si na výlet."
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Když je můj sensei, budu mít příležitost si s ním hrát..
Zamyšleně jsem se na něj podívala.
"A půjčíte mi ještě jeden svitek?" zeptala jsem se hravě.
Zamyšleně jsem se na něj podívala.
"A půjčíte mi ještě jeden svitek?" zeptala jsem se hravě.
Anonymní- Anonymní
Ale notak i krásky musí mít jméno. usměju se K holkám musím být asi takhle milý abych si získal jejich přátelství. pomyslím siJá jsem Shew Inuzuka.
Anonymní- Anonymní
"Já mám jméno... Jsem... Tvoje smrt," mluvila jsem zamyšleně a vlasy se mi přitom vlnily jako kdybych v nich měla zapletené hady.
Anonymní- Anonymní
"Ne zatím žádný svitek nebude možná později podle toho jak omezíš tu svoji chuť po zabíjení."usmál jsem se na ni."Měl bych se představit já jsem Tatsuo Reigi Jounin z Otogakure a tvůj nový sensei."
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Strana 8 z 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 8 z 19
Povolení tohoto fóra: