Hala duše.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato :: Zkoušková místnost
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hala duše.
Samozřejmě, že jsem slušně poděkovala a velmi ráda jsem toho využila.
Pak jsem se jen pousmála.
"Ettoo.. A co bude se mnou dál?"
Pak jsem se jen pousmála.
"Ettoo.. A co bude se mnou dál?"
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Toshio Toppu
,,Tak už ti len stačí zmluva a vedieť Kuchiyose no jutsu a môžeš si zvolávať do sýtosti koľko len chceš a koľko len budeš mať chakru." odpovedal spokojne Toshio na jej otázku.,, Hádam už obe podmienky máš, či nie?" dodal otázku na koniec.
,,Tak už ti len stačí zmluva a vedieť Kuchiyose no jutsu a môžeš si zvolávať do sýtosti koľko len chceš a koľko len budeš mať chakru." odpovedal spokojne Toshio na jej otázku.,, Hádam už obe podmienky máš, či nie?" dodal otázku na koniec.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
"Smlouvu mám," jen jsem si nervózně prohrábla vlasy.
"A Kuchiyose již samo o sobě umím, jen zbývá podepsat ji."
"A Kuchiyose již samo o sobě umím, jen zbývá podepsat ji."
Rin Kagayaki- Jounin
Toshio Toppu
,, Tak to náme problém menej keďže už to vieš a zmluvu taktiež máš." prehovoril náhle Toshio a poriadne sa natiahol.,, No potom už ti nič nebráni ju podpísať, no šup vytiahni to a o chvíľu už budeš hrdou majiteľkou Kuchiyose." pousmial sa nakoniec.
,, Tak to náme problém menej keďže už to vieš a zmluvu taktiež máš." prehovoril náhle Toshio a poriadne sa natiahol.,, No potom už ti nič nebráni ju podpísať, no šup vytiahni to a o chvíľu už budeš hrdou majiteľkou Kuchiyose." pousmial sa nakoniec.
Shinobi
Klan:
*Ak by pán/slečna poriadne prečítal všetky posty zistil by, že daná študentka prešla ako fyzickým tak psychologickým testom. Fyzický test sa skladal z Vytvrvalosti na drevenom stĺpe nad žhavou lávou. Psychologicky test bol samozrejme zameraný na vhodnosť majiteľa získať Kuchiyose. Hádam nemusím dopodrobna vypisovať aký význam mala ktorá skúška a aký význam mala samotná skúška, to by ste si mohli domyslieť. A vzhľadom na to, že druhá hala bola obsadená rozhodol som sa test uskutočniť v jednej hale a spojiť obe testy*
Shinobi
Klan:
Rozevřela jsem jeden ze svitků a s tichým puf se na něm po chvíli objevila smlouva.
Kunaiem jsem se řízla do prstu a podepsala se na svitek svou vlastní krví.
No... To už to je hotové?
Smlouvu jsem znovu nechala zmizet a postavila jsem se.
Kunaiem jsem se řízla do prstu a podepsala se na svitek svou vlastní krví.
No... To už to je hotové?
Smlouvu jsem znovu nechala zmizet a postavila jsem se.
Rin Kagayaki- Jounin
Toshio Toppu
Toshio pokojne sledoval ako Ikaros podpisuje vlastnú zmluvu a v duchu si spomínal aké to bolo keď on získaval svoju zmluvu.,, To boli teda nádherné mladé časy." napadlo mu v duchu keď sa nad tým zamyslel a keď videl, že už to ukončil nakoniec sa aj on zodvihol. Jemne si oprášil plášť a pozrel na Ikaros.,,Tak ti teda gratulujem k úspechu, si prvá študentka ktorá u mňa prešla." zasmial sa.
Toshio pokojne sledoval ako Ikaros podpisuje vlastnú zmluvu a v duchu si spomínal aké to bolo keď on získaval svoju zmluvu.,, To boli teda nádherné mladé časy." napadlo mu v duchu keď sa nad tým zamyslel a keď videl, že už to ukončil nakoniec sa aj on zodvihol. Jemne si oprášil plášť a pozrel na Ikaros.,,Tak ti teda gratulujem k úspechu, si prvá študentka ktorá u mňa prešla." zasmial sa.
Shinobi
Klan:
Pozvedla jsem obočí.
"Neříkal jste předtím, že se nemusím bát, že zatím není nikdo, kdo by neprošel?" dostala jsem tik do oka.
"Neříkal jste předtím, že se nemusím bát, že zatím není nikdo, kdo by neprošel?" dostala jsem tik do oka.
Rin Kagayaki- Jounin
Toshio Toppu
,, To ti možno povie ktokoľvek iný." odpovedal pokojne Toshio.,, Lenže ja som príliš zásadový a trvám na svojich podmienkach ktoré ak niekto nesplní bezrečí ho vyrazím. Som tu možno ten najprísnejší skúšajúci takže bola vysoká pravdepodobnosť, že neprejdeš ani prvou skúškou." pousmial sa pokojne.
,, To ti možno povie ktokoľvek iný." odpovedal pokojne Toshio.,, Lenže ja som príliš zásadový a trvám na svojich podmienkach ktoré ak niekto nesplní bezrečí ho vyrazím. Som tu možno ten najprísnejší skúšajúci takže bola vysoká pravdepodobnosť, že neprejdeš ani prvou skúškou." pousmial sa pokojne.
Shinobi
Klan:
"To mi říkáte brzy," sarkasticky jsem se ušklíbla.
"Ale jsem ráda, že jste mne zkoušel. Nakonec to byla velmi dobrá zkušenost."
"Ale jsem ráda, že jste mne zkoušel. Nakonec to byla velmi dobrá zkušenost."
Rin Kagayaki- Jounin
Toshio Toppu
,, Tak stávajú sa aj horšie veci. Jednému študentovi som už zabudol povedať, že tá láva je skutočná lebo on si myslel, že to bolo genjutsu. To bola prč." zasmial sa nad tou spomienkou.,, Tak aj mňa tešilo, že som ťa mohol skúšať, aspoň si ma vytrhla z denno dennej nudy." pokrčil ramenami.,, No a teraz už si voľná." prikývol.
,, Tak stávajú sa aj horšie veci. Jednému študentovi som už zabudol povedať, že tá láva je skutočná lebo on si myslel, že to bolo genjutsu. To bola prč." zasmial sa nad tou spomienkou.,, Tak aj mňa tešilo, že som ťa mohol skúšať, aspoň si ma vytrhla z denno dennej nudy." pokrčil ramenami.,, No a teraz už si voľná." prikývol.
Shinobi
Klan:
"Hai, arigato," povzdechla jsem. Nechtělo se mi jít, zrovna se mi tu začínalo líbit, ale nakonec jsem se přece jen pomalým krokem vydala směrem k přijímací hale.
(Přesun)
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
Toshio Toppu
,, Tak a o problém menej." pousmial sa spokojne nad tým ako dokončil svoju úlohu.,, Takže si môžem odpísať jedného prejdeného študenta. Tým pádom mám na dlhé dlhé dni úplne voľný." radostne dodal a postavil sa k láve.,, Hmmm." pokrčil ramenami a poskladal ručné znamenia a lávu pokryla zem.,, Veď ona vychladne." zašepkal potichu a odišiel z miestnosti.
,, Tak a o problém menej." pousmial sa spokojne nad tým ako dokončil svoju úlohu.,, Takže si môžem odpísať jedného prejdeného študenta. Tým pádom mám na dlhé dlhé dni úplne voľný." radostne dodal a postavil sa k láve.,, Hmmm." pokrčil ramenami a poskladal ručné znamenia a lávu pokryla zem.,, Veď ona vychladne." zašepkal potichu a odišiel z miestnosti.
Shinobi
Klan:
Posad sa povedal som a zobral som si papier odpovieš mi na zopár otázok súhlasíš?
Anonymní- Anonymní
Nakreslil som mu niekolko zvierat a mená: Zvierata si potrpia na meno takže tvojou úlohou je ich správne priradit...! Papier a tušku som mu podal do ruky... Máš na to niekoľko minút.
Anonymní- Anonymní
dobre asi 2 minúti som písal ale bola to premňa hračka pretože na mená som mal pameť odovzdal som mu papier aj s ceruzkou Nech sa páči
Anonymní- Anonymní
Zobral som si papier "celkom to ujde takže onedlho sopíšeme zmluvu..."
"Ešte mi povedz čo očakávaš od svojho summona..."
"Ešte mi povedz čo očakávaš od svojho summona..."
Anonymní- Anonymní
Chcel by som aby ma uzávali aby ma maly radi.Chel by som aby my boli ako rodina aby mi pomohli ked najviac potrebujem a ja ich nikdy nezradím a pomôžem im aj keby ma to malo stať život budem ich ochranovať zo všetkých síl. povedal som a pritom som myslel na svoju rodinu ktorú ani nepoznám
Anonymní- Anonymní
Vstal som a išiel som k jednému zo stolov. Vytiahol som z neho malý zvitok ktorý som otvoril. Napísal som tam mená summonov ktorý boli v našej databáze.
Tak už mi stačí len tvoj podpis krvou. (odtlačok ruky-prsta) Usmial som sa.
Tak už mi stačí len tvoj podpis krvou. (odtlačok ruky-prsta) Usmial som sa.
Anonymní- Anonymní
kusol som si do prsta pomali mi po palci začala stekať krv ana svitok som dal svoj odtlačok prsta Ešte niečo spítal som sa
Anonymní- Anonymní
Zvitok som zatvoril a uložil na svoje miesto. Už nie teraz je na tebe aby ta tvoji summmony rešpektovali usmial som sa. Takže už ti môžem povedat len jediné úspešne si prešiel.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato :: Zkoušková místnost
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: