Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hala duše.

4 posters

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Hala duše. - Stránka 2 Empty Hala duše.

Příspěvek pro Anonymní Wed 2 Nov - 19:57

First topic message reminder :

Zde se prověřuje psychika člověka.
Hala duše. - Stránka 2 18f52dfd8365cebead35651557bff083

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hala duše. - Stránka 2 Empty Re: Hala duše.

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 13:03

Sledovala jsem ho jako ve zpomaleném záběru.
Když vyblokuji dva, trefí mne třetí...
Nervózně jsem skousla spodní ret, ale nakonec jsem se odvážila prostě přepadnout dozadu. Chakra mne držela na okraji sloupu. Vlasy mi přepadávaly dolů téměř do lávy, což mne mírně děsilo. Neslezla jsem, ale nebylo k tomu daleko a znovu se narovnat mi dalo dost práce. Věnovala jsem mu pohled, který naznačoval, že toto mne irituje a zároveň jsem si uvědomila, že příště už by mi takový úhybný manévr nemusel projít.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 363

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 13:07

Toshio Toppu

,,Vychcané toto som zabudol zakázať." zasmial sa a jemne pokrútil hlavou.,, Ale ale úroveň sa zvyšuje." upozornil ju a láva začala vrieť a sem tam vyskakoval menší gejzír.,, Akože si to hovorila, že sa voláš?" spýtal sa medzi rečou a znova po nej hodil náhodne kunaie.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Počet príspevkov : 748

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 13:12

"Pak máte mít méně zákazů, abyste si je dokázal zapamatovat," odvětila jsem drze.
Ruce jsem vzápětí dala do několika znamení.
"Kuroi Kaminari: Tatchi!" mohl si všimnout, jak všechny kunaie, které po mě hodil zůstaly před sítí chvíli viset ve vzduchu jako zmagnetizované a najednou spadly do lávy. Kolem mého těla se proplétaly na první pohled neviditelné výboje Černého blesku.
Zvedla jsem k němu pohled a šibalsky jsem se usmála.
"A jmenuji se Ikaros."
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 13:19

Toshio Toppu

,,Ooooo devuška si myslí, že vyhrá." zasmial sa a postavil sa.,, Teší ma teda ale ja nerád takéto veci preto pristúpim k poslednej časti tejto fyzickej skúšky." dodal a poskladal pár ručných znamení.,, Bez jutsu, chakry a pomôcok. Toto záleží len na tebe ako dokončíš." upozornil ju a pred ním sa zjavil hasky.,, Toshio?" zaskočila sa.,, Ahoj, momentík len ťa použijem na test a môžeš ísť ďalej spať." informoval ju a videl ako prikývla. V momente ju zodvihol a postavil sa k láve.,, Necháš padnúť pejska do lávy alebo sa budeš dívať ako padá do tej smrtelnej horúčavy?" spýtal sa jej lišiacky a hodil pejska do vzduchu smerom nad lávu.,, Záleží na jej rozhodnutí." preblesklo mu hlavou a sledoval padajúce telo jeho milovaného zvieratka.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuo Reigi Tue 22 Nov - 13:20

YATSUHO
(Je hodně naštvaný jelikož jste mu z místnosti kde se zkouší duše člověka udělali lávové pole bom )
Tatsuo Reigi
Tatsuo Reigi

Počet príspevkov : 1502

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Reigi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 13:27

To se mám zatraceně zabít?
Na přemýšlení mi ani nezbyl čas. Technika se z mého těla konečně vytratila.
Buď skočím teď nebo nikdy...
Prostě jsem se odrazila, bez použití chakry a strhla padající husku s sebou. Tak tak jsem stáhla za sebou svou tašku, protože bez použití chakry vypadal můj skok dost bídně, navíc když jsem s sebou měla strhnout psa, který byl stejně velký jako já. Zvedla jsem oči směrem k němu a ušklíbla jsem se.
"Vypadal jste mile!" Předtím...
Vzápětí jsem vyskočila na nohy a odběhla kus od lávy.
Láva... Nemám ji ráda...
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 13:33

Toshio Toppu

,, Je ti jasné, že cieľom testu bolo neopustiť ten stĺp?" spýtal sa jej kývol na haskyho.,, Moja zlatá Ayame." zašepkal a poškrabal ju za ušami.,, Len pre tvoju ifnormáciu Ayame nebola v ohrození života." informoval ju a Ayame pokojne vstúpila do lávy bez toho aby sa jej niečo stalo.,, Chyták." pokrčil ramenami.,, Tak a čo myslíš.... ako mám rozhodnúť?" spýtal sa jej nakoniec.

*Najprv dávam fyzické testy takže asi tak.... ja si to upracem*
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 13:41

Hala duše. - Stránka 2 2Q==
"I fyzické testy tu máte, jak se tak na to dívám, o psychice," odvětila jsem, když jsem se vzpamatovala, ale při pohledu na husku v lávě se mi na čele objevila anime kapka.
Hala duše. - Stránka 2 Nuuuuuuuuuyutakaeg6
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 13:48

Toshio Toppu

,, Zatiaľ Ayame." zakýval jej Toshio a v tom zmizla preč.,, Tak vzhľadom na to, že test prebieha v inej hale akoby mal môžeme fyzický a psychický test spojiť do jedného a tým pádom ti dať jedno celkovo hodnotenie." navrhol jej.,, Takže môžme pristúpiť k druhej časti skúšky ktorou je psychický test. Si pripravená?" opýtal sa.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 13:50

Odevzdaně jsem povzdechla a být saň, vyfouknu obláček dýmu XD
"Samozřejmě, že jsem," připadala jsem si víc vykolejená než když můj bratr odešel z vesnice XD
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 14:02

Toshio Toppu

,, Tak môžeš sa posadiť." prehovoril a sám sa taktiež posadil.,, Teraz len tak ľahko nevyliezieš z testu." upozornil ju milo.,, Tak najprv by som chcel vedieť od teba prečo chceš zvolávať nejaké zviera a čo to pre teba vôbec znamená?" spýtal sa jej zo zvedavosti.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 14:07

Posadila jsem se naproti němu a zamyslela se nad otázkou.
"Můj klan často sepisoval informace o technikách i summonech Kumogakure. Ráda bych přivolala zvíře, které je pro nás téměř posvátné. Už jako malá jsem snila o tom, že bych si jednou směla získat jeho důvěru," chvíli jsem mlčela a hledala vhodná slova.
"Pak také by to měl být společník v boji. Kterému bych mohla bez obav svěřit svůj život. Znamená pro mne hodně a nikdy bych ho kupříkladu nenechala spadnout do lávy i kdyby to znamenalo ohrožení mého života." nemohla jsem si odpustit menší rýpnutí.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 14:23

Toshio Toppu

,,Pekné zmýšľanie to musím uznať." prikývol.,, Ayame potrebovala okúpať, to nie je moja vina." zasmial sa.,, Pretože už som sa stretol s rôznymi ľuďmi a rôznymi druhmi zvolania. Väčšinou si majiteľ vybera podľa zvieraťa ktoré je jemu blízke viď ja ktorý som prišiel kedysi a mne tvora najbližšieho. Taktiež som si vybral zvolávať rovnaké zviera o ktoré som prišiel." vysvetľoval.,, Naviazať si blízky vzťah so zvieraťom je to najdôležitejšie. Vedela by si odolať niečomu takémuto?" opýtal sa jej a vyvolal malé roztomilé šteňa.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 14:27

Rozesmála jsem se.
"Ne, myslím že ne. Ale v boji bych si i tak musela dát pozor. Když mi dáte na výběr mezi nasazením života pro takové štěně nebo zachráněním svého týmu, nevyberu si ani jedno," hrdě jsem zvedla hlavu. "Zvládnu zachránit obojí!"
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 14:36

Toshio Toppu

,, Lenže nie všetci sú takí zlatí a milí ako tuto Pa." ukázal na neposedné šteňa vrtiace chvostom.,, Aj Kuchiyose má svoju odvrátenú stranu plnú temna ktorá ak ťa ovládne môže to dopadnúť nepekne." upozornil ju a za ním sa objavil vysoký čierny pes s krvavo čiernymi očami a obrovskými tesákmi.,, Vždy sa nájde niekto alebo niečo kto sa bude snažiť zničiť to čo si vytvoríš." prehovoril vážne a okolie sa začalo jemne stmievať.,, Si ochotná prijať to riziko?" spýtal sa jej vážne a obrovský pes za ním sa skrčil a plný zúrivosti bol pripravený sa vrhnúť na Ikaros. Zarovno s tým sa okolo psa začala vytvárať láva a všade sa ozývali dívne zvuky.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 14:40

Polkla jsem.
Je to psychická zkouška, přece by mne nevystavil nebezpečí.
"Jsem připravená přijmout to riziko a za každou cenu ochránit všechny okolo sebe, pokud by se mi Kuchiyose vymklo z rukou."
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 14:45

Toshio Toppu

,, V tom prípade na teba padá prísaha, že pokiaľ zlyháš je na tebe aby si zastavila temnú stranu a poslal ju do pekla aj za cenu, že tam s ním pôjdeš aj ty samotná." podotkol Toshio a jemne lúskol prstami. V tom momente sa pes prudko odrazil a nekompromisne na ňu skočil. No v tom láva, tma a všetky hlasy zmizi. Na ňu len dopadol čierno biely hasky a začal jej olizovať tvár.,, Ospravedlň Katsura ale on rád používa ilúzie na vystrašenie." zasmial sa Toshio a malé šteňa nechal zmiznúť, no Katsura ešte nechal nech sa vyblázni.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 14:50

"Hai, s tím počít..." nedokončila jsem, když na mě skočil. Nečekala jsem to.
Nakonec jsem se začala znovu smát a trhla s sebou, protože mne trochu lechtal.
"S tím jsem počítala," dokončila jsem a pokusila se na něj podívat, ale nakonec jsem raději zavřela oči a smířila se s tím, že je jeho mazlíček silnější než já. XD
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 15:04

Toshio Toppu

Toshio ju chcel z toho vyslobodiť ale keď si spomenul na tú dlhú dobu čo Katsura nemohol vyvolať tak mu bolo ľúto ho pripraviť o blízky kontakt s ľuďmi. Preto len pokojne sledoval a zabával sa na tom čo videl.,, Katsuro je na tom lepšie ako ja. Aké tragické." napadlo mu v duchu.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 15:07

Čekala jsem, dokud ho nepřestane bavit mne olizovat a pak jsem se posadila a začala mu prsty jemně pročesávat srst. Přitom jsem se spokojeně usmívala.
Tohle není příliš... Psychicky náročné...
Následně jsem hodila po Toshim takový nadšený, spokojený pohled alá nejkrásnější úsměv, jaký jsem dokázala vykouzlit.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 15:19

Toshio Toppu

,, Katsuro, no tak už Ikaros nechaj." pousmial sa a jemne mu potiahol chvost aby mu naznačil, že stačilo.,, No dobre." zaštekal potichu Katsuro a zlizol z nej ale ľahol si k nej a poslušne čakal popričom vrtel neprestajne chvost od nadšenia.,, No výborne Ikaros, ak ťa to poteší si najšikovnejšia kunoichi akú som kedy skúšal." pousmial sa.,, Zatiaľ aj jediná." doplnil v duchu.,, Takže svojou skúškou si prešla." dokončil nakoniec.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 15:25

Nakonec jsem vykouzlila ještě hezčí úsměv než předtím a chvíli jsem nebyla schopná slova. Pak jsem se prudce vymrštila do sedu, vzápětí už byla na nohou a skočila jsem mu kolem krku v očividném nadšení ze splnění zkoušky.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 15:37

Toshio Toppu

,, No tak to je pekné, že si rada..." pousmial sa Toshio keď ho na to veľmi pevne objala nečakane.,, Ou..." zasmial sa.,, Len keby si nebola taká ulízaná od Katsura. Ale hneď sa na to vykašľal a objatie jej opätoval.,, Aspoň niekoho to teší, že si dosiahla úspech." dodal.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 22 Nov - 15:40

Odtáhla jsem se a jemně zčervenala.
"Go... Go.. Gomenasai, Toshio-san," pokusila jsem se o uctivý tón, ale i přes počáteční zakoktání mi oči šibalsky zářily.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toshio Toppu Tue 22 Nov - 15:46

Toshio Toppu

,,Pohodička, ja sa nehnevám ako sa hovorí." zasmial sa a siahol do bočného vrecka čierneho plášťa a vytiahol šatku taktiež rovnakej farby.,, Keď už mám nevychovaného pejska." pokrčil ramenami, nahol sa smerom k nej a podal jej šatku aby sa mohla utrieť popri tom z nej nespúšťal oči.
Toshio Toppu
Toshio Toppu

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: