Ubytovna pro hosty
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato :: Obytná část
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ubytovna pro hosty
First topic message reminder :
Zde se můžou ubytovat všichni hosté vesnice zadarmo.
Zde se můžou ubytovat všichni hosté vesnice zadarmo.
Anonymní- Anonymní
Re: Ubytovna pro hosty
Ne! Ja jsem pouze rekl to ze po odchodu z teto vesnice mi nemas chodit na oci dokud se neseberes!
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Začal jsem vztávat.Když ti nemam chodit na oči tak tedy odejdu. řeknu mu.
Anonymní- Anonymní
Ty zustan v postely ja odchazim.Ja neumim jednat s lidmy takze to je asi problem vzal jsem si veci a odesel(presun)
Shinobi
Jayi né! zavolám na něj,ale už odešel zvedl jsem se.Kašlu na misi. běžel jsem za ním.I když to mohlo znamenat smrt,ale né kvůli tomu,že by mi něco udělal nebo tak nějak,ale kvůli té silné horečce.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Prisel jsem do jeho pokoje a polozil ho do postele.
Shinobi
Vůbec jsem se nehýbal měl jsem pořád slabý tep.Byl jsem studený jakobych zemřel.Nebylo poznat jestli dýchám nebo nedýchám.Žil jsem,ale jen tak na vlásku.
Anonymní- Anonymní
No nic Shiki vidim ze jsi si vybral sam Ja ti nemam jak pomoct.
Shinobi
Jayi děkuju za všechno. řeknu slabým hlasem a otevřel jsem oči,ale to už jsem se nehýbal vůbec.Oči jsem měl stále otevřené a ani jsem nemrkal.
Anonymní- Anonymní
Prisel jsem rnemu a zavrel jsem mu Oci a rikam. Vidim ze jsem ti uz nemohl pomoct Shiki Je mi to lito!
Shinobi
Pojd sem Mitsuki odneses vzkaz Zastupkini.Pripevnil jsem svitek se vzkazem
Shinobi
Došla jsem k Jayově pokoji a zaklepala na dveře. Na recepci mi dali jeho číslo.
Otevři, jsem tu proto, abych tě vzala na zkoušku.
Otevři, jsem tu proto, abych tě vzala na zkoušku.
Anonymní- Anonymní
Je otevreno Prosim vstupte. Rekl jsem a balil Shirovo telo Abych jej po Zkouzce mohl odnest zpet do vesnice.
Shinobi
Vešla jsem dovnitř. Viděla jsem, že něco většího balí, ale nevšimla jsem si co. Naklonila jsem hlavu na stranu a ukázala za sebe k otevřeným dveřím.
No, tak půjdeme, ne?
No, tak půjdeme, ne?
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem dovnitř. Viděla jsem, že něco většího balí, ale nevšimla jsem si co. Naklonila jsem hlavu na stranu a ukázala za sebe k otevřeným dveřím.
No, tak půjdeme, ne?
No, tak půjdeme, ne?
Anonymní- Anonymní
Jiste Sango.-sama. Nechal jsem Shikiho telo na pokoji Poklonil se a pripojil jsem se k Sango.-sama a zmiril ke dverim.
Shinobi
(tu tečku tam psát nemusíš xD)
Vydala jsem se spolu s ním do haly síly.
(přesun)
Vydala jsem se spolu s ním do haly síly.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Nasledoval jsem ji(presun)
Shinobi
Došla jsem až k ubytovně a ukázala na ní rukou.
Tohle je asi největší objekt tady. Ubytovna pro hosty. Pokud ale chceš, můžeš si najít nějaký dům, nebo tak něco. Sama mám kousek odsud domek a Yatsuho jistě také někde bydlí.
Čekala jsem, co bude dělat. Upřímě řečeno mě to moc nebavilo. Byla jsem zvyklá být celé dny ve své dračí formě a teď jsem byla v téhle vesnici a starala jsem se o lidi. Nedalo se říct, že by mi to vadilo, ale přechod byl trochu moc rychlí a mít čakru uzavřenou uvnitř těla, se kterým jsem se narodila bylo jak mít na sobě oblečení, které vám dávno bylo malé. I proto jsem asi tolik mluvila.
Tohle je asi největší objekt tady. Ubytovna pro hosty. Pokud ale chceš, můžeš si najít nějaký dům, nebo tak něco. Sama mám kousek odsud domek a Yatsuho jistě také někde bydlí.
Čekala jsem, co bude dělat. Upřímě řečeno mě to moc nebavilo. Byla jsem zvyklá být celé dny ve své dračí formě a teď jsem byla v téhle vesnici a starala jsem se o lidi. Nedalo se říct, že by mi to vadilo, ale přechod byl trochu moc rychlí a mít čakru uzavřenou uvnitř těla, se kterým jsem se narodila bylo jak mít na sobě oblečení, které vám dávno bylo malé. I proto jsem asi tolik mluvila.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,, Ahaaa." zašepkal potichu a rozhliadol sa trochu.,, Viem, že sa ti do toho veľmi nechce ale ak chceš môžeš ísť za svojimi povinnosťami alebo voľnými aktivitami. Ja už si nejako poradím sám." pousmial sa.,, Nerád zdržujemnanotravujem ostatných, tak tešilo ma." dodal nakoniec.
,, Ahaaa." zašepkal potichu a rozhliadol sa trochu.,, Viem, že sa ti do toho veľmi nechce ale ak chceš môžeš ísť za svojimi povinnosťami alebo voľnými aktivitami. Ja už si nejako poradím sám." pousmial sa.,, Nerád zdržujemnanotravujem ostatných, tak tešilo ma." dodal nakoniec.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Chvíli jsem se na něj zkoumavě dívala a potom jsem jen přikývla. Konec konců příkaz byl jen dovést ho sem.
No, jak myslíš.
Protáhla jsem se a usmála se na něj.
Taky mě těšilo, pomalým krokem jsem se vydala pryč. Ještě než jsem zmizela jsem se ohlédla.
Jo, a kdyby mě scháněl Yatsuho, tak jsem někde ve vesnici, mávla jsem neurčitě rukou.
Předpokládám, že mě stejně najde.
(přesun)
No, jak myslíš.
Protáhla jsem se a usmála se na něj.
Taky mě těšilo, pomalým krokem jsem se vydala pryč. Ještě než jsem zmizela jsem se ohlédla.
Jo, a kdyby mě scháněl Yatsuho, tak jsem někde ve vesnici, mávla jsem neurčitě rukou.
Předpokládám, že mě stejně najde.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,, No super." povydzchol si spokojne Toshio a pozrel na vysokú budovu.,, Pekná ale tak.... moje je moje." napadlo mu v duchu a tak sa rozhodol pohľadať si niečo lepšie čo by mu vyhovovalo.,, Tak možno niečo nájdem." usmial sa a pomaly odchádzal.
,, No super." povydzchol si spokojne Toshio a pozrel na vysokú budovu.,, Pekná ale tak.... moje je moje." napadlo mu v duchu a tak sa rozhodol pohľadať si niečo lepšie čo by mu vyhovovalo.,, Tak možno niečo nájdem." usmial sa a pomaly odchádzal.
Shinobi
Klan:
Prisiel som do ubytovne a ubytoval som sa potom som cakal na svojho skusajuceho.
Anonymní- Anonymní
Přijdu do ubytovny ty mi ukáží pokoj tak jsem tam šel dal si tam věci a lehl jsem si na postel.Těším se zpátky do Otogakure usměju se a zavřu na chvíli oči.Potom jsem se zvedl a běžel jsem pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,,Tak dobre teda smetu." pousmial sa Toshio keď prešiel celú dlhú cestu až do ubytovne a tam mu našiel prvú voľnú izbu v ktorej ho položil na posteľ.,, Mal by si si dávať pozor keď už nedokážeš vydržať psychický tlak tak testy už vôbec nie." zasmial sa.,, Len hlavne si pri testoch nežiadaj Toshia Toppu." upozornil ho.
,,Tak dobre teda smetu." pousmial sa Toshio keď prešiel celú dlhú cestu až do ubytovne a tam mu našiel prvú voľnú izbu v ktorej ho položil na posteľ.,, Mal by si si dávať pozor keď už nedokážeš vydržať psychický tlak tak testy už vôbec nie." zasmial sa.,, Len hlavne si pri testoch nežiadaj Toshia Toppu." upozornil ho.
Shinobi
Klan:
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato :: Obytná část
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: