Ubytovna pro hosty
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato :: Obytná část
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ubytovna pro hosty
First topic message reminder :
Zde se můžou ubytovat všichni hosté vesnice zadarmo.
Zde se můžou ubytovat všichni hosté vesnice zadarmo.
Anonymní- Anonymní
Re: Ubytovna pro hosty
,,Ja dúfam že k testom nebude potreba chakru už len pre vaše dobro,, povedal som drzo
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Toshio Toppu
,,Tak to si teda píš, že budeš potrebovať. Zvlášť u mňa." pousmial sa.,, Pokiaľ ide o mňa, exkurziu v pekle som si už absolvoval a teraz robím inštruktora. Preto v tvojom vlastnom bezpečí s ohľadom na tvoje zdravie. By som radšej nechcel vzbudzovať to čo som v sebe kedysi zapudil čo sa stalo pre klan ktorý som zavrhol tak legendárne." vysvetlil mu jasne.
,,Tak to si teda píš, že budeš potrebovať. Zvlášť u mňa." pousmial sa.,, Pokiaľ ide o mňa, exkurziu v pekle som si už absolvoval a teraz robím inštruktora. Preto v tvojom vlastnom bezpečí s ohľadom na tvoje zdravie. By som radšej nechcel vzbudzovať to čo som v sebe kedysi zapudil čo sa stalo pre klan ktorý som zavrhol tak legendárne." vysvetlil mu jasne.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Klon
Našel jsem si budovu pro hosty a vyhledal Shimonův pokoj. Jakmile jsem ho našel, vešel jsem dovnitř a pokýval hlavou na Toshia. ,,Díky." Pak jsem přešel k Shimonovi. ,,Tak co? V pohodě?"
Našel jsem si budovu pro hosty a vyhledal Shimonův pokoj. Jakmile jsem ho našel, vešel jsem dovnitř a pokýval hlavou na Toshia. ,,Díky." Pak jsem přešel k Shimonovi. ,,Tak co? V pohodě?"
Anonymní- Anonymní
Priamo som sa pozrel na shinobiho (Toshio) ,,Tak si potom vyžiadam práve vás,, odvážnym hlasom som povedal, potom prišiel Seito ,,Bolo už aj horšie,, pri tom som sám neveril tým slovám ktoré som hovoril "Bolo aj horšie?. Hh len aby nebolo ešte horšie"
Shinobi
Klon
Lehce jsem se na něho pousmál. ,,Bude i hůř." Potom jsem si sedl na židli a chvíli se soustředil. ,,Už jsem dorazil na místo." Toto jsem spíš jen pošeptal tak, aby to slyšel jen Shimon.
Lehce jsem se na něho pousmál. ,,Bude i hůř." Potom jsem si sedl na židli a chvíli se soustředil. ,,Už jsem dorazil na místo." Toto jsem spíš jen pošeptal tak, aby to slyšel jen Shimon.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,, Tak v tom prípade sa priprav na to, že uvidíš brány pekelné." zasmial sa Toshio a otočil k dverám.,, Tam kde končí moc strašlivých hrôz tam moja moc začína a pokračuje až do neznáma." usmial sa nakoniec a pripravoval sa na odchod.
,, Tak v tom prípade sa priprav na to, že uvidíš brány pekelné." zasmial sa Toshio a otočil k dverám.,, Tam kde končí moc strašlivých hrôz tam moja moc začína a pokračuje až do neznáma." usmial sa nakoniec a pripravoval sa na odchod.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
,,Hh už sa neviem dočkať,, povedal som sebaisto "Určite bude aj horšie" pomyslel som si a ešte dodal ,,Zajtra ma očakávajte,,
Shinobi
Keď som sa zobudil bol už deň. Tak som najedol osprchoval a pobral som sa do prijímacej haly. (Presun)
Shinobi
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato :: Obytná část
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: