Kancelaria tsukikageho
+7
ANBU
Tetsuya
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
Noriko Kana
11 posters
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Kancelaria tsukikageho
First topic message reminder :
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Kancelář Tsukikageho
- Přede dveřmi hlídají 2 ANBU a kontrolují zda jsou skutečně hosté odzbrojeni
- Klepe se a čeká na vyzvání
- V kanceláři platí bod 4 v pravidlech
- Žádné souboje a ničení majetku, žádné stěžování jen formulování výhrad
v kanceláři hlídají dvě vylmi dobře cvičené šelmy (leopardi), kteří hlídají šéfa, pokud se mu něco stane nebo oni sami vytuší nebezpečí zaptočí
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelaria tsukikageho
"sám to prohrál....je slabý nechat se takhle zřídit dětkem"
Anonymní- Anonymní
Naomi Hyuuga napsal:"sám to prohrál....je slabý nechat se takhle zřídit dětkem"
Naprosto mě překvapilo, co se stalo. Vše jsem sledovala. Říkala jsem si, že ten dědek je nějakej divnej. A Kazuya...co tu dělal? Měl být se mnou na misi. Měla jsem set sakramenský štěstí. Měla bych si dávat víc bacha. Teď si vyslechnu něco o mé neschopnosti. Super....a pak až se vykřičí dám si ten peeling, schválně by mě zajímalo, jestli Kazyuy něco zjistil. Zatím se nebudu projevovat a počkám až všichni odejdou.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"dakujem vam kabuto-sama"otocil som sa na naomi
"bolo to neferove necakal som to teba by dostal tiez"
"bolo to neferove necakal som to teba by dostal tiez"
Anonymní- Anonymní
"Jsi slabý, upřímně, nečekal jsem, že přežiješ pečeť. Připravte se a uzavřete vesnici. Na čas odcházím." zasyčel jsem a vydal se ke dveřím. Uviděl jsem Reinu. "Ty jsi kdo?" podíval jsem se na ni a usmál se.
Anonymní- Anonymní
"Tudíž i ke mě. Mám ti připomenout?" ušklíbl jsem se a vycenil zuby. Popostrčil jsem si brýle blíž k nosu.
Anonymní- Anonymní
Upřímě jsem nevěděla, jak mám reagovat. Poprvé v životě. Trochu jsem se uklidnila, když se mě Naomi-sensei zastala a Kabuto řekl, že patřím i k němu. Zachovala jsem si kamennou tvář. Nahodila jsem arogantní výraz.
"Sensei, mám pro Vás zprávu ohledně mise. Mám počkat venku?" A pokoušela jsem se nevnímat pohledy všech.
"Sensei, mám pro Vás zprávu ohledně mise. Mám počkat venku?" A pokoušela jsem se nevnímat pohledy všech.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hm..." ušklíbl jsem se a odešel. "Ještě něco, zabezpeči vesnici, odcházím." řekl jsem Naomi při odchodu.
Anonymní- Anonymní
"No tak už zmiz bože !" šla jsem za Rreinou "No tak podej hlášení"
Anonymní- Anonymní
Počkala jsem si, až Kabuto odešel. Podle mě to bylo až moc ujetý, jak se na mě podíval. Kouká na mě hodně kluků, ale......no
"Mise se nezdařila, byla jsem prošmejdit pár míst v Konoze, kde by se mohl meč nebo alespoň informace o něm nacházet. Jediné, co jsem zjistila je, že meč je mimo vesnici a nikdo neví kde je, prý ho předchozí majitel nechal, může být prakticky kdekoli." Když jsem jí to oznámila, tak jsem se začala cítit uboze, že jsem tak primitivní misi nezvládla. Ale měla jsem na srdci ještě jednu věc, doufám, že se mě nezeptá, jakým způsobem jsem informace získala, v normální misi a vesnici to není schválená metoda, ale mě vyhovuje
"Mise se nezdařila, byla jsem prošmejdit pár míst v Konoze, kde by se mohl meč nebo alespoň informace o něm nacházet. Jediné, co jsem zjistila je, že meč je mimo vesnici a nikdo neví kde je, prý ho předchozí majitel nechal, může být prakticky kdekoli." Když jsem jí to oznámila, tak jsem se začala cítit uboze, že jsem tak primitivní misi nezvládla. Ale měla jsem na srdci ještě jednu věc, doufám, že se mě nezeptá, jakým způsobem jsem informace získala, v normální misi a vesnici to není schválená metoda, ale mě vyhovuje
Naposledy upravil Reina Kana dne Wed 23 Feb - 20:37, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"hmm"rozmyslal som
Naposledy upravil Kazuya Uchiha dne Wed 23 Feb - 19:50, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Kazuyu zamyšleně (namyšleně néé )
"A co Vy Kazuyo-sama?" střelila jsem hodně drzou poznámku. Až pak jsem si uvědomila, že to bylo opravdu až moc drzé.
"A co Vy Kazuyo-sama?" střelila jsem hodně drzou poznámku. Až pak jsem si uvědomila, že to bylo opravdu až moc drzé.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(můžu se zeptat, jak může bejt v knihovně informace že jsem nedávno asi před třema dněma ukradnul tajně nikdo mě neviděl možná nějaký občani kirigakure meč??? to jako mě sledovali nějací bulváristi?! jak se může dostat tajná informace do veřejný knihovny za pár dní? navíc proč by to tam bylo omg?)
Anonymní- Anonymní
(co ty víš co se všechno v knihovně nachází :-) a navíc jsou tu ještě babský drby ;-) nebudu nikoho jmenovat poctivě jsem je vymanila ... mám to teda změnit?)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(u nás to takhle nefunguje ,u nás platí co je psáno to je dáno, nemáš doložený, že tohle někde bylo.
Nikoho ses neptala
Nikdo ti to neřekl.
Takže prosím opravit,dík)
Nikoho ses neptala
Nikdo ti to neřekl.
Anonymní- Anonymní
Yoshiro Uchiha napsal:(u nás to takhle nefunguje ,u nás platí co je psáno to je dáno, nemáš doložený, že tohle někde bylo.
Nikoho ses neptala
Nikdo ti to neřekl.
(takže mám napsat, že jsem někoho potkala, páč nebudu zmiňovat osobu u které jsem to zjišťovala a ta osoba mi to řekla? Takhle to myslíš? Mě se musí pořád něco připomínat :-))
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(ne -.- .. kdo by to věděl? někdo z kiri by se přestěhoval do konohy aby ti to řekl? podstatě nic nevíš nevim, udělej si to jak chceš, ale rozhodně nevíš, že ho ukradnul Zangetsu a že ho ukradli.. třeba že ho poslední držitel meče nechal takže může bejt kdekoliv.. pravdou je, že jste nic nezjistili )
Anonymní- Anonymní
(předěláno můžeš si to jít zkotrolovat ;-) i tak mi ta msie dopadla mizerně si spokojen? to budu muset někde nahradit )Yoshiro Uchiha napsal:(ne -.- .. kdo by to věděl? někdo z kiri by se přestěhoval do konohy aby ti to řekl? podstatě nic nevíš nevim, udělej si to jak chceš, ale rozhodně nevíš, že ho ukradnul Zangetsu a že ho ukradli.. třeba že ho poslední držitel meče nechal takže může bejt kdekoliv.. pravdou je, že jste nic nezjistili )
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
vešel jsem do kanceláře."Mám novinky. Jsme ve válce, proti Pěti velkým národům. Potřebujeme posilnit. Asi budu rozdávat nějaké DNA a prokleté pečetě. Máš nějaký nápad?" Zeptal jsem se jí pohledem sem se jí zavrtával do jejich očí.
Anonymní- Anonymní
Kabuto Yakushi napsal:vešel jsem do kanceláře."Mám novinky. Jsme ve válce, proti Pěti velkým národům. Potřebujeme posilnit. Asi budu rozdávat nějaké DNA a prokleté pečetě. Máš nějaký nápad?" Zeptal jsem se jí pohledem sem se jí zavrtával do jejich očí.
(To je směřováno na mě nebo na Naomi?)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(Promiň, na Naomi, ale myslím, žeby to ztoho mělo jít poznat ne?)
Anonymní- Anonymní
"mám jistou osobu kterou bych chtěla oživit...a prokletou pečeť ?? to aby si mně kontroloval ani omylem ja nejsem magor...jako jedna nejmenovaná osoba" koukla jsem na Reinu "Nevadí díky"
Anonymní- Anonymní
"Oživíme všechny slavné osoby! Naomi, zprostředkuj teda DNA a nějaké oběti, ve skrýši už mám jenom tři. Kazuyo, zapomeň na to DNA." ušklíbl jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: