Nemocnice v Mesačnej
+2
Nawaki
Noriko Kana
6 posters
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Nemocnice v Mesačnej
Naomi se Sasukem mě doprovodili do nemocnice. Tam se o mě již postarali sestřičky. Zavedli mě do pokoje a uložili mě do postele.
"Mohla bych Vás o něco poprosit? Mohl by mi někdo dojít do zbrojírny pro zbraně. Mám tam objednávku. Tady máte 60 ryo a zbytek mi vraťte prosím." řeknu jedné ze sester. Ta kývne a odejde.
"Mohla bych Vás o něco poprosit? Mohl by mi někdo dojít do zbrojírny pro zbraně. Mám tam objednávku. Tady máte 60 ryo a zbytek mi vraťte prosím." řeknu jedné ze sester. Ta kývne a odejde.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Sestřička se po půl hodně vrátila s velkou krabicí, vrátila mi peníze a zase odešla. Jen jsem se usmála a pod únavou jsem okamžitě usnula.
Nespala jsem ale dlouho v nepravidelných intervalech mě budila ostrá bolest, která pronikala celým tělem, nejhorší byla hlava. Bylo to k nevydržení, i když jsem tu kočku přemlouvala, aby se mnou spolupracovala. Zprvu nereagovala až k ránu se klidnila.
Začínám být hodně deprivovaná. čtyři bílý stěny a nuda jak v kostele. Bolest se ozývala jednou za hodinu a většinou už jen v hlavě. Už jsem si tak trochu zvykla. Do pokoje vešla sestřička.
"Jak Vám je Reino-chan?"
"Rozhodně lépe než v noci."
"Měla by jste dneska ještě ležet a odpočívat v noci jste nic nenaspala. Kabuto-sama by mi dal." změřila mi teplotu, a pak odešla. Takže jsem zase osaměla. Přemýšlela jsem, že Shizuma se mnou trénovat asi už nebude, když jsem tam nepřišla. Pak se mu omluvím.
Nespala jsem ale dlouho v nepravidelných intervalech mě budila ostrá bolest, která pronikala celým tělem, nejhorší byla hlava. Bylo to k nevydržení, i když jsem tu kočku přemlouvala, aby se mnou spolupracovala. Zprvu nereagovala až k ránu se klidnila.
Začínám být hodně deprivovaná. čtyři bílý stěny a nuda jak v kostele. Bolest se ozývala jednou za hodinu a většinou už jen v hlavě. Už jsem si tak trochu zvykla. Do pokoje vešla sestřička.
"Jak Vám je Reino-chan?"
"Rozhodně lépe než v noci."
"Měla by jste dneska ještě ležet a odpočívat v noci jste nic nenaspala. Kabuto-sama by mi dal." změřila mi teplotu, a pak odešla. Takže jsem zase osaměla. Přemýšlela jsem, že Shizuma se mnou trénovat asi už nebude, když jsem tam nepřišla. Pak se mu omluvím.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Za odpoledne jsem jednou usnula a spala jsem asi čtyři hodiny. Pak jsem se probudila a bylo mi víc jak dobře.
Nuda, jak jinak. Tak jsem se dívala jen znuděně z okna. Já už chci trénovat. Chci se naučit nové techniky a zdokonalit shouton. V duchu jsem já i Kočka volali o pomoc ...
Nuda, jak jinak. Tak jsem se dívala jen znuděně z okna. Já už chci trénovat. Chci se naučit nové techniky a zdokonalit shouton. V duchu jsem já i Kočka volali o pomoc ...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Hej, vzbuď se.
Nebudu s tebou nic řešit, dokaď nepřiznáš, že jsem tvůj pán. Okřiknu Nibi v duchu.
Je to tak ponižující, kdyby jsi mě vypustila měly by jsme obě volno, já bych neštvala tebe a ty mě.
Já tě štvu a čímpak?Máš hezký vlasy a celkově si hezká a doufám, že mi nebudeš vnucovat nějakýho chlapa.
Smůla usměju se a vstanu z postele, už mě to tu nebaví. Převlékám se, sbalím si věci a odcházím pryč. V sesterně jsem ještě houkla, že jdu pryč. Sestřičky vyběhly jak šílené a chytili mě za lokty.
"Nemáte povolení odejít z nemocnice."
V tu chvíli jakoby se ve mě něco zlomilo a obě sestřičky jsem srazila ke stěně a rukama je chytila za krk a stiskla jsem.
"Nepotřebuju povolení." stisknu ještě víc, pustím je a odcházím pryč. Svezou se k zemi a ztěžka dýchají. Bylo mi jasný, že to nahlásí.
Nebudu s tebou nic řešit, dokaď nepřiznáš, že jsem tvůj pán. Okřiknu Nibi v duchu.
Je to tak ponižující, kdyby jsi mě vypustila měly by jsme obě volno, já bych neštvala tebe a ty mě.
Já tě štvu a čímpak?Máš hezký vlasy a celkově si hezká a doufám, že mi nebudeš vnucovat nějakýho chlapa.
Smůla usměju se a vstanu z postele, už mě to tu nebaví. Převlékám se, sbalím si věci a odcházím pryč. V sesterně jsem ještě houkla, že jdu pryč. Sestřičky vyběhly jak šílené a chytili mě za lokty.
"Nemáte povolení odejít z nemocnice."
V tu chvíli jakoby se ve mě něco zlomilo a obě sestřičky jsem srazila ke stěně a rukama je chytila za krk a stiskla jsem.
"Nepotřebuju povolení." stisknu ještě víc, pustím je a odcházím pryč. Svezou se k zemi a ztěžka dýchají. Bylo mi jasný, že to nahlásí.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
prisiel vojak truki do nemocnice hned ho odviedol na osetrovnu a doktory sa onho hned zacali starat
Anonymní- Anonymní
Probudil jsem se o půloci a hrozně mně šimralo břicho...
Rozhlédnul jsem se kolem sebe a zjistil jsem,že ležím na lůžku a do pokoje proniká silná zář mesíce...
Rozhlédnul jsem se kolem sebe a zjistil jsem,že ležím na lůžku a do pokoje proniká silná zář mesíce...
Anonymní- Anonymní
prsiiel som do nemocn ice lekari mi uakzali kde su prisiel som k nemu
"kto si?"
"kto si?"
Anonymní- Anonymní
"Jsem temné stvořeí,které prochází světem... které však ztratilo čest a dokud jí nenajde,nevrátí se do rodné vesnice..."
Anonymní- Anonymní
"Má rodná vesnice je hrdá vesnice skrytá v kaemnench... momentálně velmi oslabená..." řekl jsem a chitil jsem se za břicho a zatvářil jsem se źnechuceně...
Anonymní- Anonymní
"Jsem? Vy mi budete říkat kdo jsem? Zajímavé..." Chtěl jsem vytáhnout bloček,ale zjistil jsem,že ho nemám u sebe...
Anonymní- Anonymní
"Shiki Tooya" řekl jsem,napřímil jsem se,ale zase ljsem musel ulehnout do polštáře ...
Anonymní- Anonymní
"Tak to je dobře..." usmlá jsem se... a poté jsem šáhl ¨do svého baťohu a vyndal čelenku Iwy "Tohle vám jako důkaz bude muset stačit."
Anonymní- Anonymní
"a tak tak to teda mam jeden dotaz ber alebo neber nehces sa pridat k tejto dedine?"
Anonymní- Anonymní
V hlavě mi to začalo šrotovat... přemýšlel jsem o důsledcích apod... nakonec jsem si řekl,že této vesnici,za mojí záchranu něco dlužím a také,že je to skvělá příležitost,jak poznat tuto část zemně...
"Áno,přidám se,když to však nebude mít fatální následky..."
"Áno,přidám se,když to však nebude mít fatální následky..."
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Povolení tohoto fóra: