Ulice
+9
Kin Yuki
ANBU
Kisuke Uchiha
Shinobi
Nawaki
Ayame Takahashi
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 2 z 14
Strana 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: Ulice
(dohodly sme se jak s kazyuou tak s assasinem svitek bude mit ale nic se nenauci az bude dyl jouninem takze stop spam v moji vesnici)
Anonymní- Anonymní
(Já se s váma nebudu hádat naučí se to pozdějí ale nechť si smaže ta 2 jutsu a učení svítku.Svitek získáte pozdějc to vám zaručuju ale né teď žádný momentálně nemá!Dost řečí)
Anonymní- Anonymní
(a este nato ovladanie ohna pomocou vlastnej vole to mi assasin povolil ahjtak to mam zmazat?)
Anonymní- Anonymní
(Jak jsem řekl 2 jutsu určite si smaž 1 katon a záleží an tobě jestli 1 katon nebo suiton.)
/edit furt čekám až 1 jutsu z toho zmizne.
/edit furt čekám až 1 jutsu z toho zmizne.
Anonymní- Anonymní
(a je to a ekd uz som pri tom a nemam ziadny suiton utok nemzoem vymenit element sution za raiton?)
Anonymní- Anonymní
Zašiel som za roh, kde som zmenil svoju podobu z Kazuyu na radového ninju tejto dediny.
Potom som pokojne vykračoval ďalej a tváril sa ako sa tvária drsný nukenini.
(presun)
Potom som pokojne vykračoval ďalej a tváril sa ako sa tvária drsný nukenini.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Cez bránu som prešiel na ulicu a až tu som sa pomocou Henge no Jutsu (E) zmenil na jedno ryšavé dievča, v novej podobe som pokračoval smerom viac do dediny.
Anonymní- Anonymní
No to se ti povedlo. Takhle kdyby jsi se chovala pořád, tak budeme kámošky.
Teprve až teď mi docvaklo, co jsem to v tý nemocnici udělala.
Za to můžeš ty. vyjedu na ní z ostra.
Řekněme, že v tom mám drápky, ale přiznej si, že se ti to líbilo uculí se Nibi a sleduje moje myšlenkové toky, které se přiklání k její straně. Zavrtím prudce hlavou a málem narazím do zrzavé dívky.
"Gomen." omluvim se jí a chytnu se za čelo.
Teprve až teď mi docvaklo, co jsem to v tý nemocnici udělala.
Za to můžeš ty. vyjedu na ní z ostra.
Řekněme, že v tom mám drápky, ale přiznej si, že se ti to líbilo uculí se Nibi a sleduje moje myšlenkové toky, které se přiklání k její straně. Zavrtím prudce hlavou a málem narazím do zrzavé dívky.
"Gomen." omluvim se jí a chytnu se za čelo.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Dívám se za ní. Proč mám takovej pocit, že jsme se už viděli. Ignorovala jsem to a přemýšlela kam půjdu.
Kam bys asi chtěla jít. Deme se učit. Vyjela okamžitě Nibi. Vyjímečně jsem s ní souhlasila a namířila si to ke kanceláři Tsukikage, kde by mohla být Naomi.
Kam bys asi chtěla jít. Deme se učit. Vyjela okamžitě Nibi. Vyjímečně jsem s ní souhlasila a namířila si to ke kanceláři Tsukikage, kde by mohla být Naomi.
Naposledy upravil Reina Kana dne Tue 1 Mar - 19:05, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Prechádzka po dedine, poznávací zájazd."
Dopovedal som a odišiel som preč.
(presun)
Dopovedal som a odišiel som preč.
(presun)
Anonymní- Anonymní
"Suisho Bunshin no Jutsu." všude kolem se objeví plno nefritových klonů.
"Holky, zajistit celou vesnici, zaujměte pozice, ulice, střechy, kouty, hranice a obkličte bariéu, kdyby se cokoli stalo, narušilo, viděli by jste, okamžitě hlásit. Budu v tréninkové hale trénovat. Hlavně běžte k bráně, kdyby chtěli vyjednávat." poručím všem klonům.
Klony zaujaly pozice.
(přesun tréninková místnost)
"Holky, zajistit celou vesnici, zaujměte pozice, ulice, střechy, kouty, hranice a obkličte bariéu, kdyby se cokoli stalo, narušilo, viděli by jste, okamžitě hlásit. Budu v tréninkové hale trénovat. Hlavně běžte k bráně, kdyby chtěli vyjednávat." poručím všem klonům.
Klony zaujaly pozice.
(přesun tréninková místnost)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Len tak som sa prechádzala a nevedela som čo robiť a tak som si sadla na najbližší strom a relaxovala som.
(P.S-ešte stále nemám opravený PC takže napíšem iba občas a kedže som úplne mimo o tom čo sa deje tak napíšem iba toto a jo gratulujem že sme na prvém mieste NS:GO ON JE najlepší na svete !!!!! tak sa majte utekam na hodinu )
(P.S-ešte stále nemám opravený PC takže napíšem iba občas a kedže som úplne mimo o tom čo sa deje tak napíšem iba toto a jo gratulujem že sme na prvém mieste NS:GO ON JE najlepší na svete !!!!! tak sa majte utekam na hodinu )
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Precháchal som sa po uliciach a pozoroval som okolie.Hmm je tu docela kľud a ja sa strašne nudím kam pôjdem? Prebehlo mi mysľou a potom som sa rozhodol že chcem niečo vyhodiť do vzduchu tak som sa vybral ku tréningovým priestorom
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
"Tak jo mělo by to fungovat jako radat na shouton, tak kdepak seš bráško?" usměju se a v ruce se mi objeví malý růžový krystal, který málo zářil, čím větší záře tím víc se blížím k němu. vydám se ihned na cestu.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:"Tak jo mělo by to fungovat jako radat na shouton, tak kdepak seš bráško?" usměju se a v ruce se mi objeví malý růžový krystal, který málo zářil, čím větší záře tím víc se blížím k němu. vydám se ihned na cestu.
uvidela som nejaké dievča a tak som šla zanou.Ahoj a ty si kto? milo som sa opýtala a potom som šla bližšie.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Strana 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 2 z 14
Povolení tohoto fóra: