Velitelství - kanceláře vůdců
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Velitelství - kanceláře vůdců
First topic message reminder :
Velitelství je obrovská budova, ve které se nachází kanceláře všech vůdců jednotlivých vesnic, soukromé knihovny, zasedací místnost a různé další věci.
Velitelství je obrovská budova, ve které se nachází kanceláře všech vůdců jednotlivých vesnic, soukromé knihovny, zasedací místnost a různé další věci.
Anonymní- Anonymní
Re: Velitelství - kanceláře vůdců
Jo jasně chápu a kdo je ten Kagami?Slyším o něm po prvé.A už nejsem malej,aby si mi říkala že je to tvůj kamarád"Lehce jsem na ní mrkl a posadil se na gauč.Podrbal jsem se na hlavě a meč odložil kousek od sebe."Tak a co máš teď v plánu?Jinak slyšel jsem,že jsou obě mrtvé,tak jsem byl u jejich hrobu"Řekl jsem trošku smutnějším hlasem,ale né tak aby to bylo nějak extra poznat.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"NAruto je opravdu jen kamarád. Bohužel." řekla jsem už tišeji. "Bohužel s nimi i Tsukiko." řekla jsem u mě dosti poznat smutěnjším hlasem.
"Zatím nemám v plánu nic. Jen se ze začátku postarat o Oto. Dlužím jí to." řekla jsem chladně
"Zatím nemám v plánu nic. Jen se ze začátku postarat o Oto. Dlužím jí to." řekla jsem chladně
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Jo chápu."Přišel jsem k ní a objal jí"Chyběla jsi mi"Řekl jsem s úsměvem na tváři a pořádně se přitiskl a pošeptal jí do ucha"Ty to zvládneš a pokuď na něj uděláš ten svůj šarm tak si za vodou"Mrkl jsem na ní a pousmál se.
Shinobi
Konečně jsem se rozkoukal kde to jsem. Na lítání jsem nebyl moc zvyklej."Jak už Ruki řekl jmenuji se Tatsuo a rád tě poznávám."Usmál jsem se na ni a dodal jsem."A jestli by to nevadilo ode dneška bych se k vám chtěl přidat."Koukl jsem na ní ted klidným pohledem a čekal na odpověď.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
jeho reakcí jsem byla dost zaskočená ale i já ho objala možná trochu silněji než jsem čekala.
"Myslím že na toho můj šarm nezapůsobil." šeptla jsem že to slyšel jen on "Jsem ráda že jsi zase přišel." řekla jsem a pak mu trochu pocuchala vlasy s úsměvem a pak odpověděla na NArutovu otázku
"Jsme v samém středu vesnic kde jsou zločinecké organizace. Pro běžného ninju nebezpeční místo." pak jsem se podívala na Rukiho nového kamaráda a jen na něj s úsměvem kývla.
"Myslím že na toho můj šarm nezapůsobil." šeptla jsem že to slyšel jen on "Jsem ráda že jsi zase přišel." řekla jsem a pak mu trochu pocuchala vlasy s úsměvem a pak odpověděla na NArutovu otázku
"Jsme v samém středu vesnic kde jsou zločinecké organizace. Pro běžného ninju nebezpeční místo." pak jsem se podívala na Rukiho nového kamaráda a jen na něj s úsměvem kývla.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Upravil jsem si zas vlasy,protože jsme nesnášel,když mě někdo rozcuchal."Potřebuju si pak s tebou promluvit,ale o samotě.Mimochodem furt vypadáš stejně dobře,ale nos hezčí podprsenku"Jen jsem se začal smát a raději trošku ustoupil,aby mi nedala pohlavek.Raději jsem si šel sednout a jen se podíval na TATSUA.
Shinobi
Na její odpověď jsem se usmál.A potom když po mně Ruki hodil pohledem šel jsem si sednout za ním a čekal jsem co se bude dít.
Shinobi
"Cože chceš pohlavek?" křikla jsem a moje nálada se opět změnila spíš k bodu mrazu. /plně frustrovaná jsem se posadila zpět na křeslo.
Prej novou podprsenku, tse co ho na těch zkouškách naučili...takový slušný kluk to byl!
Prej novou podprsenku, tse co ho na těch zkouškách naučili...takový slušný kluk to byl!
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reini neměla by si čokoládu?"Jen jsem se sladce usmál a podíval se na ní a pa kse podíval po místnosti,byla to vcelku pěkně udělaná kancelář s lehkým šarmem.Šlo vidět ze Tsukiko měla jistý smysl pro modu a nové věci.Přeci jen to byla žena.
Shinobi
"No ale akosi sa to tu zbiera tak to vyzerá že tu nejako budem musieť ďať na to pozor lenže až tak veľmi sa tu zdržiavať aj tak nemôžem ."
Povedal som smerom k Reine no všimol som si jej reakcie naňho čo jej spravil tak som sa len usmial no nič som k tomui nepovedal .
Povedal som smerom k Reine no všimol som si jej reakcie naňho čo jej spravil tak som sa len usmial no nič som k tomui nepovedal .
Anonymní- Anonymní
(cože a já jako nejsem nebo co? prej žena ty kráso fakt dostaneš cenu za nej hlášky položné vůči mě.)
"čokoláda je v mé nové rezidenci broučku a zatím sis zasloužil maximálně jedeš čtvereček." řekla jsem stále ještě frustrovaně
"Nemusíš tu zůstávat NAruto měla bch si odpočinout a nabrat nové síly abych se mohla bránit zase tvým slovům."
"čokoláda je v mé nové rezidenci broučku a zatím sis zasloužil maximálně jedeš čtvereček." řekla jsem stále ještě frustrovaně
"Nemusíš tu zůstávat NAruto měla bch si odpočinout a nabrat nové síly abych se mohla bránit zase tvým slovům."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Sice jsem neměl v plánu se nějak vměšovat do rozhovorů a chtěl jsem zůstat potichu ale jedna věc mě zajímala."Co že tady vlastně děláme?"zeptal jsem se a hleděl při tom na Reinu.
Shinobi
"Umm ale ako ja k tebe nehovorím preto aby som ťa nejako frustroval to som nechcel.Len som chcel aby si sa proste nevybrala tým smerom čo predtým veď raz ťa to už poslalo do hrobu a túto novú šancu chcem aby si teda skúsila nepremrhať ."
Anonymní- Anonymní
Jeden čtvereček děláš si srandu?!"Vstal jsem z gauče a ukázal na ní prstem."Víš jak dlouho jsem jí neměl a ty teď mi tady říkáš že nic?!Ty jedna st- u toho jsem se sekl a lekl a raději si sedl jako poslušný pejsek. xDD
Shinobi
Maš pravdu nebylo toto vystoupení uplně nelepší Naruto.zakašlal jsem.
Ale to ona zabila moje rodiče a zaplatí za to v jednu dobu (mam to napsané v životopisu)Odcházím z budovy.Však ja na to příjdu.
(prsun)
Ale to ona zabila moje rodiče a zaplatí za to v jednu dobu (mam to napsané v životopisu)Odcházím z budovy.Však ja na to příjdu.
(prsun)
Anonymní- Anonymní
"No konečně klid. Zdá se Ruki že tě asi převychovám." ohradila jsem se vstala "Zdá se že se ostatních nedočkáme takže se pustíme do úklidu vesnice." řekla jsem a upravila se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Eh jak to myslíš uklízet?"Představil jsem si jak v ruce držím mop a hnedka jsem se bál.
Shinobi
"No začneme tím že ti pořídíme nové šatstvo." prohlédla jsem si ho
"Pak tě předstvím mé nové komorné a tvou noční můru v jedné osobě a nakonec se vydáme po vesnici zapisovat a urovnávat věci a nakonec přijmeme pár nových členů." řekla jsem vzala si plášť a čekala až vstanou
"NAruto ráda jsem tě viděla tak se zase stav až budeš mít čas."
"Pak tě předstvím mé nové komorné a tvou noční můru v jedné osobě a nakonec se vydáme po vesnici zapisovat a urovnávat věci a nakonec přijmeme pár nových členů." řekla jsem vzala si plášť a čekala až vstanou
"NAruto ráda jsem tě viděla tak se zase stav až budeš mít čas."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vydechl jsem a všechno bylo lepší"Uff lekl jsem se"Lehce jsem vstal a šel za ní.
Shinobi
vyšla jsem z budovi a šla k Dagovi
A jí synátor přišel ze zkoušek. musel si rýpnout Dag
"Bacha na něj Dagu je silně v pubertě." řekla jsem mu s úsměvem a naskočila na něj.
A jí synátor přišel ze zkoušek. musel si rýpnout Dag
"Bacha na něj Dagu je silně v pubertě." řekla jsem mu s úsměvem a naskočila na něj.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Klidni se ty přerostlá ještěrko"Taky jsem si do něj musel rejpnout a vyvolal si Phoenixe a naskočil na něj."Leť za ní "
Shinobi
ušklíbla jsem se a počkala až si na Daga nasedne i Tatsuo a letěli jsme do centra oto (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Přecházel jsem po velitelství a díval se kolem.Žeby sídlo spojených vudcu vesnic?Přišel jsem a zaklepal ale nikdo neotvíral.Asi budu muset chvíli počkat.Šel jsem si sednout před budovu a odpočinout si.
Anonymní- Anonymní
Po několika minutách jsem se probudil postavil se.Byl jsem překvapený protože jsem nikoho neviděl vcházet na velitelství.Pořád nic? Přišel jsem a ještě jednou zaklepal ale nikdo netvíral.Nedá se nic dělat.Škoda.Otočil jsem se a šel zpět do Ame.Budu muset víc zabezpečit své místo v Amegakure.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Budova velitelství
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Kancelář velitelství spojeneckých sil
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Kancelář velitelství spojeneckých sil
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: