Velitelství - kanceláře vůdců
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Velitelství - kanceláře vůdců
First topic message reminder :
Velitelství je obrovská budova, ve které se nachází kanceláře všech vůdců jednotlivých vesnic, soukromé knihovny, zasedací místnost a různé další věci.
Velitelství je obrovská budova, ve které se nachází kanceláře všech vůdců jednotlivých vesnic, soukromé knihovny, zasedací místnost a různé další věci.
Anonymní- Anonymní
Re: Velitelství - kanceláře vůdců
Slušně jsem pozdravil Rád bych věděl jestli neznáte Naruta Uzumakiho a jestli ano,rád bych věděl kde se nacházípořádně jsem si ji prohlížel jo to je ona ta která zautočila na Kumo ale to ted ji nechám být chvíli to počká proletělo mi v myšlenkách,ale na tváři jsem měl pořád stejny výraz jako když ke mě přistoupila.
Anonymní- Anonymní
"Hm a proč bych ti to měla říkat, nemáš tu co pohledávat víš co je tohle za místo?" odvětila jsem chladně a všimla si čelenky Kumo
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
No je pravda že jsem ted nebyl delší dobu ve vesnici takže nevím co se děje a podobně,ale řeknu to na rovinu jsem Hachibi no jinchuuriki a chtěl bych se učit od Naruta ovládnout svého bijuu .idsekl jsem .Všiml jsem si že si všimla jak si jí prohlížím ale dál jsem se na ní díval jelikož já se ji nebál.
A jestli za to že mi řeknete kde je Naruto Uzumaki chcete něco tak stačí říct.
A jestli za to že mi řeknete kde je Naruto Uzumaki chcete něco tak stačí říct.
Anonymní- Anonymní
povytáhla jsem obočí, zavřela za sebou dveře a pomalu si ho obešla a zastavila se před ním. "Co když budu chtít tvého démona?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
A tak když chcu po Narutovi aby mě ho naučil ovládnout tak je logické že jsem proti tomu .abych ti ho dál odskočil jsem dal a nychystal se do bojového stylu jelikož to co řekla mi připadalo jako výhružne.Mužu tě ujistit ikdyž jsem slabší hráč proti tobě ale nevzdám se snadno
Anonymní- Anonymní
pousmála jsem se a v mžiku mu začali krystalizovat nohy černým krystalem. došla jsem k němu
"Nezahrávej si se mnou nemám náladu na takkové jako jsi ty." řekla jsem a otočila se k edveřím a vešla do místnosti
"NAruto...máš tam návštěvu ale vyřiť si jí rychle nestojím tu o nevítané hosty a ještě z vesnice která mě zradila." řekla jsem trpce
"Nezahrávej si se mnou nemám náladu na takkové jako jsi ty." řekla jsem a otočila se k edveřím a vešla do místnosti
"NAruto...máš tam návštěvu ale vyřiť si jí rychle nestojím tu o nevítané hosty a ještě z vesnice která mě zradila." řekla jsem trpce
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zslechl jsem jak tam volala na Naruta což mě potěšilo že jsem ho našel ,ale na slovs která mě zradila se mi na tváři oběvila překvapena tvář.
Cože slyšel jsem dobře zradila?
Cože slyšel jsem dobře zradila?
Anonymní- Anonymní
mírně jsem pootočila hlavu k tomu klukovi a jen se pousmála
"Je toho hodně co ninjové o svých vesnicích neví hlavně že jí hájí jako vysoce slušnou." prohodila jsem mezi dveřmi
"Je toho hodně co ninjové o svých vesnicích neví hlavně že jí hájí jako vysoce slušnou." prohodila jsem mezi dveřmi
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Toto se mě dotklo jelikož pro mě vesnive byla vším co jsem měl po smrti mojich rodiču.Ale v hlavě mi pořad běhala myšlenka zradila ,co mě zradila a nešlo to pryč.
Tak a dost zradila co jsi tím myslela!!vykřikl jsem nervozně.
Tak a dost zradila co jsi tím myslela!!vykřikl jsem nervozně.
Anonymní- Anonymní
"Zeptej se svého Raikageho jistě ti ochotně vysvětlí minulost Kumogakure." posadila jsem se na židli v klidu a bavila se jeho nervozitou a bezmocností
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Stal jsem tak tam Zeptat se Raikageho no jistě ,ale pokud to je tak duležité pochybuju že mi to řekne.Do hlavy mi skočila nová myšlenka tato osoba je ted jedína která mi muže říct přesné dějny nebo alespon přibližné Kumogakure no sato a ja to s ní dostanu.Poskládal jsem pečetě Doton: Moguragakure no Jutsu začal jsem se pomalu doslova potápět do hliny ale vše jsem měl pod kontrolou krystal ktery jsem měl u nohou změněním zemského povrchu praskl a já se objevil vedle Reiny na tváři mi zrazu se objevil výraz plný zlosti.Co se mohlo stát?
Mužeš mi to už vysvětlit!!vykřikl jsem.
Mužeš mi to už vysvětlit!!vykřikl jsem.
Anonymní- Anonymní
"Můžu ale mě se nechce." pousmála jsem se a dovnitř vtrhla ochranka Otogakure a zadrželi ho.
"Já ti to řeknu a ty mě budeš mít za ještě horší než jsem což by se tady Narutovi nelíbilo když se snaží u mě o úplný opak." líbezně jsem se usmála a dala si nohu přes nohu
"Já ti to řeknu a ty mě budeš mít za ještě horší než jsem což by se tady Narutovi nelíbilo když se snaží u mě o úplný opak." líbezně jsem se usmála a dala si nohu přes nohu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Moje nervy se uklidnili všiml jsem si ochranky Otogakure.
A taka mocná a bojí se naruta ta myšlenka mě ještě víc uklidnila
Nuže asi nebudeš aš tak silná odpověděl jsem a čekal jsem co bude ochranka dělat.
A taka mocná a bojí se naruta ta myšlenka mě ještě víc uklidnila
Nuže asi nebudeš aš tak silná odpověděl jsem a čekal jsem co bude ochranka dělat.
Anonymní- Anonymní
ochranka jako by reagovala na moje podvědomí ho chytila velmi silně a pevně a zkroutila mu ruce za zády.
"Bát se NAruta? Mám jisté obavy a i on že se bojí víc on mě než já jeho. Bojím se pouze jeho slov." letmo jsem se na něj podívala a pak zpět na nového vězně.
"Všichni muži se mě bojí a vědí proč." povzdychla jsem si a pousmála se.
"Bát se NAruta? Mám jisté obavy a i on že se bojí víc on mě než já jeho. Bojím se pouze jeho slov." letmo jsem se na něj podívala a pak zpět na nového vězně.
"Všichni muži se mě bojí a vědí proč." povzdychla jsem si a pousmála se.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Když mi skroutili ruce bolelo mě to ale na tváři z té bolesti šel poznat jenom malinkatý výraz.Že by měl Naruto až tak silná slova že se jich bojí i člen klanu kana.usmál jsem se ted nešlo vubec poznat že jsem byl nervozni.
Všichni muži se tě bojí ,ale ja nevím proč!!Takže ja se tě nebojím a nikdy ani nebudu jen abys věděla.
Všichni muži se tě bojí ,ale ja nevím proč!!Takže ja se tě nebojím a nikdy ani nebudu jen abys věděla.
Anonymní- Anonymní
Podišiel som k nim ja .
"Máš príliž zlé reči ... ja som sa jej nigdy nevyhrážal násilím .
Ja tu zatiaĺ všetko riešim slovami takže sa ma nemá prečo báť takže tichučko ale nečul som čo to chceš vlastne ."
"No ale mohla by si ho pustiť zas nič zlé až tak nespravil ."
"Máš príliž zlé reči ... ja som sa jej nigdy nevyhrážal násilím .
Ja tu zatiaĺ všetko riešim slovami takže sa ma nemá prečo báť takže tichučko ale nečul som čo to chceš vlastne ."
"No ale mohla by si ho pustiť zas nič zlé až tak nespravil ."
Anonymní- Anonymní
Když mě ochranka pustila ulevilo se mi jelikož zkroucená ruka za zády nebyla moc příjemná.Když mam příliš špatné řeči tak pardon členko z klanu Kana pořad jsem ji tak říkal jelikož jsem neznal její jméno.A pokud de o mě chtěl jsem se jenom zeptat o pár rad.Slyšel jsem kdysi jak jsem byl malý od otce že tě Chobotnice učila ovládnout lišku tak či ty bys nemohl pomoct chobotnici (už musim tak cs)
Anonymní- Anonymní
"Hej je to pravda ... Bee mi veľmi pomohol a Hachibi vlastne tiež im dvom vďačím za to že som ho ovládol .
Ale ako pomôžem ti len... vieš musel by som si zistiť aký si "
Usmial som sa
Ale ako pomôžem ti len... vieš musel by som si zistiť aký si "
Usmial som sa
Anonymní- Anonymní
Jaký jsem To nikdo nepozná ,protoře to nevím ja sámdo té doby na tváři jsem měl pořád stejný výraz ,ale ted když jsem měl naději ovládnout svého bijuu se mi na tváři objevoval usměv.
Naposledy upravil Shi Yao dne Sat 8 Oct - 7:23, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
povzdychla jsem si
"Je sranda vás poslouchat.." uvelebila jsem se na křesle a pozorovala je
"Je sranda vás poslouchat.." uvelebila jsem se na křesle a pozorovala je
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
S Phoenixem jsem přistál a s Tetsuem jsme z něj slezly.Složil jsem pečeť,aby se vrátil zpátky."Tak tohle je ta budova kam jsme se měli dostavit jo?"Otevřel jsem si dveře a zaklepal na kancelář,kde by údajně měla být Reina.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Umm to možno aj hej no mne ťa stačilo počúvať a už mi akosi tvoje slová nehráli veĺmi dobre ak by si chcel len to a nechcel si to vydoviť násilím či hlúpimi slovami tak si na to šiel zle .
Lebo si rozprával docela hlúposti nebal by si hovoriť o niekom keď ho nepoznáš teda ohovárať ho ja teraz o tebe takto môžem hovoriť preto lebo si sa ukázal v takomto svetle ."
Lebo si rozprával docela hlúposti nebal by si hovoriť o niekom keď ho nepoznáš teda ohovárať ho ja teraz o tebe takto môžem hovoriť preto lebo si sa ukázal v takomto svetle ."
Anonymní- Anonymní
"Ruki!" v tu chvííli jsem naprosto ignorovala ty dva.
"Ráda tě vidím.....vcelku." pousmála jsem se "Tak povídej jak sis vedl? a kdo je tohle?" ukázala jsem na Tetsuu
"Ráda tě vidím.....vcelku." pousmála jsem se "Tak povídej jak sis vedl? a kdo je tohle?" ukázala jsem na Tetsuu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ahoj ! No tohle je Tetsua je to nejspíš můj kámoš nebo nevím jak ho nazvat.Údajně ho učil můj otec a teď za mnou furt chodí nno co už.Ty zkoušky no byla to otrava prvně na mě skočil nějakej velkej tygr a musel jsem ho porazit sám,protože kluk co byl semnou v týmu toho moc neuměl,tak jsem řekl ať se drží v pozadí.Pak byli boje v aréně a dostal jsem někoho z Iwi.Byl dost chytrý,ale nakonec jsem ho porazil jen jsem teda byl dost nervozní myslel jsem aji že prohraju,protože se fakt držel dlouho a ukázat svou sílu na maximu by tam nebylo moc dobré no.A co ty?Jak vidím,tak ses znovu někde zabydlela."Pak sjem si všiml Naruta a podíval se na něj"Tvůj přítel jo?"Podíval jsem se na NAruta a uvědomil si že jako malej jsem ho už jednou viděl v Konoze.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"To ráda slyším takže bych mohla říct, že se staneš chuninen co? To je NAruto." ukázala jsem na blonďáka. "Dá se říct že je to nový kamarád. " pousmála jsem se
"Přestěhovala jsem nás z dosahu KAgamiho a taky z toho důvodu že mám jisté povinnosti vůči Otogakure a Tsukiko to musíš pochopit." blýsklo mi v oku
"Přestěhovala jsem nás z dosahu KAgamiho a taky z toho důvodu že mám jisté povinnosti vůči Otogakure a Tsukiko to musíš pochopit." blýsklo mi v oku
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Velitelství ANBU
» Budova velitelství
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Kancelář velitelství spojeneckých sil
» Budova velitelství
» Alianční Velitelství
» Anbu velitelství
» Kancelář velitelství spojeneckých sil
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: