Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
Viděl jsem jak všichni vyšli, tak jsem do kanceláře hned vešel a zavřel za sebou dveře. ,,Zdravíčko." Posadil jsem se do křesla a díval se na něho.
Anonymní- Anonymní
"Dobrou noc i vám," pousmál jsem se a posadil se do křesla. Otočil jsem se, bylo kolečkové, a pohlédl ven na noční konohu.
Anonymní- Anonymní
I když byl otočený k oknu začal jsem na něho mluvit. ,,Mise dopadla na půl dobře, na půl špatně." Podíval jsem se taky z okna. ,,Byl jsem u Reiny v kanceláři a v Oto jsem pobýval celkem dlouho, takže ochrana nic moc a když měli podezření, tak jsem se z toho vykecal." Tiše jsem se usmál. ,,Ale jedna věc mě zaujala více a to, že v Oto je bývalý raikage Everest. A dále, že pod Reinou se celkem Oto zvedá, za chvíli pro nás budou čím dál tím víc nebezpečnější." Přejel jsem místnost očima. ,,Jo a na konci se i trošku bojovalo, ale ne s Reinou, ale s nějakými shinobi."
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem ke kanceláři a aniž bych zaklepala vešla jsem. ah...od té doby co je Hokage někdo jiný...změnilo se to tu Rozhlížela jsem se po místnosti a mávla na všechny přítomné "Zdravíčko"
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem k budově Hokageho a pomalu jsem vešel dovnitř.* Začínám tu být pořád častěji....to mi není podobné... * pomyslel jsem si a ušklíbl jsem se.Po chvíli jsem došel až ke dveřím kanceláře a měl v plánu zaklepat , ale zevnitř jsem něco slyšel tak jsem si sedl před kancelář a čekal až se to tam vylidní.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
(Přesun)
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Everest?! Jak je to možné?! Reina teda vede Otogakure...Myslíš, že bychom měli zaútočit?" zůstal jsem pořád otočený zády, slyšel jsem, jak někdo přichází a poznal jsem hlas Naomi Hyuuga.
Anonymní- Anonymní
Přicházel jsem k budově a pak jsem šel poschodech až ke kanceláři zaťukal jsem na dveře a poté jsem se opřel o zeď a čekal jsem než zazní vstupte.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na toho kluka co teď přišel." Za 1....chvíli si počkáš , jelikož je tam trochu víc lidí...a za 2...neučili tě zdravit ninji s vyšší úrovní? " řekl jsem mu otráveně.
Shinobi
,,Pokud by jsme zaútočili, tak krom Reiny by myslím nikdo nedělal problémy." Podíval jsem se na něho a čekal na reakci.
Anonymní- Anonymní
"Reina, Kagami, Akihiro..další a další nukenini. Myslím, že bychom měli, ale ne sami, jako Konoha. Ale jako Aliance společně s Kumogakure." otočil jsem se na křesle a zadíval se do jeho očí.
Anonymní- Anonymní
Kouknu se na chuunina "omlouvám se zdravím" řeknu mu a ukloním se ty jo toje votrava pomyslel jsem si a koukal jsem na chuunina
Anonymní- Anonymní
Povzdechl jsem si." Taky zdravím.... " řekl jsem po chvíli.* Bože...generace za generací je to pořád horší a horší...ani se neumějí chovat....ještě že já patřím alespoň do té průměrné.... * pomyslel jsem si.
Shinobi
,,No, nevím. Rozhodnutí je na vás. Jestli vydáte rozkaz útočit, tak my budeme útočit." Rozhlédl jsem se po místnosti a pak opět na něho.
Anonymní- Anonymní
"Ne, omyl. Tohle je rozhodnutí o válce. Doba se změnila, nemůžu riskovat životy všech jen kvůli tomu, že je Otogakure jako trn v mém oku." pousmál jsem se opravdu letmo a krátce.
Anonymní- Anonymní
,,Doba se změnila pravda, ale války tu budou vždy." Pozorně jsem se na něho podíval. ,,Pokud by měla být, tak musíme být opravdu dobře připraveni a mít zjištěno co nejvíce." Pomalu jsem vstával ze židle. ,,Je to těžké rozhodnutí, proto by měl být na to chvíli čas."
Anonymní- Anonymní
"Ano, také bych o tom neměl rozhodovat sám, ale s radou Starších, do které patříš i ty, nemýlím-li se," rukou jsem si upravil vlasy, padaly mi do očí.
"Můžeš zjistit toho víc? A jak jsi na tom s Mokutonem?"
"Můžeš zjistit toho víc? A jak jsi na tom s Mokutonem?"
Anonymní- Anonymní
,,Dobrá, tak tedy svolej na některý den radu. A myslím, že jsem schopný zjistit víc, protože ti co se mnou bojovali v Oto mě nenechají jen tak. Mohl bych je přilákat rovnou k nám a zajmout je." Podíval jsem se na něho a to s Mokutonem mě docela překvapilo. ,,Jo, docela dobře. Je to nové, proto to chce ještě čas."
Anonymní- Anonymní
"Super, tak se vrať do Oto. Co se týče Konohy a Amegakure..Hanzo Salamandr byl nucen opustit Ame a přidal se do Konohy, ověřili jsme jeho loajalitu tím, že jsme jej společně s Mikomi a Katashim poslali na Misi, která dopadla úspěšně. V Ame je teď pravděpodobně Anarchie."
Anonymní- Anonymní
,,To je lepší pro Konohu, jestli je Hanzou u nás. A co se týče té Oto. Nechtěl by jste mi přidělit nějakou posilu? Přece jen na nepřátelském území být sám, není zrovna nejlepší při boji." Čekal jsem na reakci a už se chystal k odchodu.
Anonymní- Anonymní
"Co kdybys vzal tady Naomi? Nebo si můžeš vzít kohokoliv chceš. I když, osobně si myslím, že jsi natolik schopný, jako byl Jiraiya-sama při svých špionážích." usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
,,No, myslím, že si vystačím. Pokud by měl někdo zájem o misi, tak mě informujte. Já si zatím ještě chvíli odpočinu než se tam vydám." Pomalu jsem se otočil a kráčel ke dveřím. ,,Zatím." Mávl jsem i na Naomi a zmizel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Dobře, hodně štěstí," kývl jsem na něj a poté se podíval na dveře.
"Dalšíí"
"Dalšíí"
Anonymní- Anonymní
Uslyšel jsem výzvu ke vstupu a doufal jsem že jsem toho týpka co přišel alespoň něco naučil.Vstal jsem a oklepal se.Pak jsem pomalu vstoupil dovnitř.
" Dobrý den Hokage-sama....Naomi-sama... " řekl jsem a mírně se uklonil.Hluboce jsem se nadechl a začal." Jen jsem vás chtěl poprosit...nemáte náhodou nějaké svitky s poznámkami Godaime-sama???Je známo že byla dobrý medik...a tak jsem se chtěl alespoň podívat..na nějaké ty poznámky...víte...možná by mi to pomohlo s jednou věcí.... " dokončil jsem.
" Dobrý den Hokage-sama....Naomi-sama... " řekl jsem a mírně se uklonil.Hluboce jsem se nadechl a začal." Jen jsem vás chtěl poprosit...nemáte náhodou nějaké svitky s poznámkami Godaime-sama???Je známo že byla dobrý medik...a tak jsem se chtěl alespoň podívat..na nějaké ty poznámky...víte...možná by mi to pomohlo s jednou věcí.... " dokončil jsem.
Shinobi
Prišiel som pred Hokageho kanceláriu aby som sa nahlásil ako nový Genin, kedže predo mnou stál ninja tak som povedal: ,,Zdravím,,, pozdravil som ninju predo mnou a oprel som sa o stenu.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 8 z 40
Povolení tohoto fóra: