Směr Suna
3 posters
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Směr Suna
"1. neseluju tě....nevím co si myslíš.....2. tam je Sasánek a hlídá to tam.....3. je tam nuda protože tam nejsou žádní shinobi které bych mohla poslat na misi všechny si je poslal pryč" řekla jsem ješte než odešly "ale vidím že co si neudělám sama do nemám" POTOM JSEM ZMIZELA ZPET DO KONOHY
Anonymní- Anonymní
Naomi Hyuuga napsal:"1. neseluju tě....nevím co si myslíš.....2. tam je Sasánek a hlídá to tam.....3. je tam nuda protože tam nejsou žádní shinobi které bych mohla poslat na misi všechny si je poslal pryč" řekla jsem ješte než odešly "ale vidím že co si neudělám sama do nemám" POTOM JSEM ZMIZELA ZPET DO KONOHY
Edo tensei umím jenom já. Takže to smaž nebo dostaneš ban
Anonymní- Anonymní
sedel som na strome a pozoroval okolie
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Zobrala som sa a od lesa a zamierila som si to do Suny na prechádzku.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Bežala som do Suny na tigrovi, všímala som si každučký detail púšte. "Hmm? Takže tadiaľto sa dostanem priamo do Suny?" Tešila som sa lebo som tu už raz bola, snáď uvidím Yoko-chan.
Anonymní- Anonymní
Šla jsem po cestě. Najednou se přede mnou objevila nějaká holka. Na sobě měla otrhaný plášť a v ruce dýku. ,,Dej sem všechno, co máš, nebo zaplatíš životem!'' Vykřikla mím směrem. ,,Vážně?'' Zeptala jsem se. Bleskurychle jsem se k ní dostala, a než se stačila vzpamatovat, zabila jsem jí jejím vlastním nožem. Pak jsem jí vzala na ramena, s tím, že jí odnesu Reině. Přece si přála nějakou mrtvolu. (Přesun Sídlo Aka - 20:35)
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Strana 2 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: