Východní část Lesa smrti
2 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Východní část Lesa smrti
First topic message reminder :
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: Východní část Lesa smrti
No, je mi do toho spousta věcí, holčičko... řeknu zcela klidným hlasem a potom se porozhlédnu po okolí... Něco je špatně, mám pocit, že cítím poruchy v okolní chakře... Kývnu na Shira, aby se radši taky připravil na možný útok...
Anonymní- Anonymní
Ok namám chuť se tu s tebou handrkovat, o blbostech... Změňme téma hovoru... řekl jsem zcela neutrálním ač vyzrálým tonem hlasu...
Anonymní- Anonymní
Já??? řekl jsem pobaveně... vůbec ne... jen jsem se protáhl a probleskl pryč... Zatím se tu mějte, ještě se možná potkáme... usmál jsem se a tohle na ně před tím než jsem zmizel zavolal... (přesun)
Anonymní- Anonymní
Konečně dorazím K bráně vejdu dovnitř a spatřím dvě osoby , ale ta se kterou jsem měl být v týmu nikde . Zeptám se klidným hlasem "Neviděli jste tu ještě někoho? "
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Keď myslíš Tashera tak ten sa vytratil už dávno."
Pozrel som k nemu .
"Máš u seba nejaké svitky ?"
Pozrel som k nemu .
"Máš u seba nejaké svitky ?"
Anonymní- Anonymní
"to je super a kde ho ted mám hledat"zamumlám si ."Heh ne , ale nějakej bych bral jestli máte vy. " zasměju se a mrknu na něj .
Shinobi
"Všechno je možné" Udělal sem pečet a přede mnou se objevil středně velký bílý vlk se kterým jsem si začal hrát .
Shinobi
"Myslíš že vĺčik ti tu teraz pomôže ?
A nie všetko nieje možné .
Veľa vecí sa nedá ."
A nie všetko nieje možné .
Veľa vecí sa nedá ."
Anonymní- Anonymní
Vlk chytil stopu Tashera a začal mě štouchat do nohy "Myslím že vlčík mi velmi pomohl. Asi si ještě nezažil to co já když si ještě myslíš tohle." Nasednul jsme na vlka a vydal se pryč za stopou. (Přesun)
Shinobi
-
Naposledy upravil Souta Endo dne Tue 27 Sep - 14:55, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Tu na Souta vyběhl vlk který byl bílí a od pusy se mu kouřilo zpoza stromu... rudé oči zaměřili Soutu ... pak vyskočil... a v tuhle chvíli je ve skoku těsně před Soutou...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Keď skákal na mňa tak som pomocou Toriatsukai no Chakra urobil stenu pred seba a on do nej narazil. Potom som použil prekliatu pečať a tá sa mi rozrástla po polke tela. Urobil som chakrové steny okolo vlka tak aby to bolo čo najtesnejšie a bola to hus´ta chakra. Vytiahol som katanu a začal som bodať cez tú stenu do vlka. Potom keď som mu poprepichoval nohy uvolnil som stenu a on sa už nemohol hýbať, tak som mu prepichol srdce aby sa netrápil.
Anonymní- Anonymní
Vlk zplanul a místo celé zahalil dým... zkrz dým bylo jen vidět červené oči,které se blíží k dvojici se všech stran a jak kolem nich krouží.... ve vzduchu bylo cítit ohořelé maso a velice velká zima...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
/Přesun nebyl uskutečněn... to co jsem napsal je genjutsu a z toho se jen tak,pokud ti spolubojovník nepomůže... nedostaneš.../
Vlci začali ze všech stran útočit na Souta...
Vlci začali ze všech stran útočit na Souta...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Yōton: Gomubea!" Zaútočil som na veľkého bieleho vlka z druhej strany. Pokúsil som sa ho uzavrieť do gumového medvedíka. "Kde sa túlaš? Toto je zlé! Už som dnes bojoval a moja chakra nie je nekonečná!"
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Západní část Lesa smrti
» Severní část Lesa smrti
» Jižní část Lesa smrti
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - řeka
» Severní část Lesa smrti
» Jižní část Lesa smrti
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - řeka