Vlnková země
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 14
Strana 5 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Vlnková země
Zlodějíček číslo 3. Genin
Objevil se za ninjou.
"Není jich škoda..stejně to byli jenom pitomci."
Objevil se za ninjou.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Zlodějíček číslo 3. Genin
Objevil se za ninjou.
Ha odskočím od něj a při dopadu již stojím čelem k němu."Hmmm,kruté"
Vezmu katanu a podivněji ji natočím,začnu s ní kývat ve vzduchu,světlo se odráží od čepele "Konoha-Ryū Yanagi" pronesu takřka bez emocí,nepřestávám natáčet čepel a sleduju reakci očí protivníka.
/podle očí poznám zda jutsu uspělo
Anonymní- Anonymní
Najednou se mé oči pohnuly a uviděl jsem podivné rostliny.
"nannndeee.."
"nannndeee.."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Najednou se mé oči pohnuly a uviděl jsem podivné rostliny.
"nannndeee.."
Ha jutsu uspělo,výborně Uchopím katanu a velkou rychlostí se ženu k protivníkovi,který je pod vlivem mé techniky těsně před ním švihnu katanou (mířím na jeho hruď)
Anonymní- Anonymní
Katana mě zasáhla a já spadl..Nemohl jsem se ani hnout..Uviděl jsem temnou tvář boha smrti.
Odešel jsem tam, odkud není návratu.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Katana mě zasáhla a já spadl..Nemohl jsem se ani hnout..Uviděl jsem temnou tvář boha smrti.
Dívám se na již mrtvého protivníka."Konohu nikdo oblbovat nebude" řeknu potichu.Otřu si katanu a již spěchám za vesnici kde na mě čeká klon se svitkem.
"Výborně,předej mi svitek" klon mi podá svitek a zmizí v kouři.
Pomalu svitek rozvinu a zkoumám jeho obsah.
Anonymní- Anonymní
Hmm zajímavé čtení,je to ono,podle rozkazu to zničím sroluji svitek a dám si ho za opasek.
Nasbírám dříví a založím malý oheň..Ohníček se rozhořel již více.Vezmu svitek a vrhnu jej do ohně.
Sleduji jak se svitek rozpadá,škvaří,uhelnaťí.Ze svitku již zbyl jen popel,pečlivě dohasím ohniště a vydám se na cestu domů.
Odchod směr Konoha 20:54
Nasbírám dříví a založím malý oheň..Ohníček se rozhořel již více.Vezmu svitek a vrhnu jej do ohně.
Sleduji jak se svitek rozpadá,škvaří,uhelnaťí.Ze svitku již zbyl jen popel,pečlivě dohasím ohniště a vydám se na cestu domů.
Odchod směr Konoha 20:54
Anonymní- Anonymní
Kráčal som pomalým krokom po Narutovom moste aj s kufríkom v ruke. "Milujem pekné počasie, kufrík plný peňazí, to je počasie..."
Anonymní- Anonymní
Po pár minutách cesty jsem se vysílený na chvilku zastavil u nějakého domu. Zkusil jsem štěstí a zeptal se Asami. "Je to tenhle dům" snažil jsem se vykouzlit úsměv při pohledu na ni.
Síly mi pomalu začali docházet, sice se mi rána pomalu hojila, ale stále, jako by tam něco pálilo. *snad to není nějaký jed z jeho útoků toho hnusného ubožáka* pomyslel jsem si a dál koukal na Asami
Síly mi pomalu začali docházet, sice se mi rána pomalu hojila, ale stále, jako by tam něco pálilo. *snad to není nějaký jed z jeho útoků toho hnusného ubožáka* pomyslel jsem si a dál koukal na Asami
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"Je to tamten!" Prstom som ukázala na dom, ktorý bol o niekoľko metrov ďalej. Zoskočila som z chlapcových rúk a rozbehla sa k domu. Keď som bola pri ňom zabúchala som na dvere. "HALOO?! SI TU BÁBI?"
Anonymní- Anonymní
Byl jsem štěstím bez sebe a doufal jsem, že se někdo ozve. Stále jsem se snažil usmívat.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nanako (67 ročná starena, šedé vlasy, 157cm, otrhané šaty)
Otvorila som dvere a pred nimi som uvidela moju milovanú vnučku Asami. Obzrela som sa po ulici, kde je Nagaharu. Bolo to prekvapenie, ešte som nemala našetrené peniaze na to, aby mi ju požičal aspoň na dva dni. Už len na jeden deň som musela šetriť mesiac. "A-asami? S-si to vážne ty?"
Otvorila som dvere a pred nimi som uvidela moju milovanú vnučku Asami. Obzrela som sa po ulici, kde je Nagaharu. Bolo to prekvapenie, ešte som nemala našetrené peniaze na to, aby mi ju požičal aspoň na dva dni. Už len na jeden deň som musela šetriť mesiac. "A-asami? S-si to vážne ty?"
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"BÁBI!" Skočila som jej do náruče, poznala som ju a vedela, že ona ma má naozaj rada. Keď som bola pri nej plakala som. "BÁBI, Nagaharu-sama je mŕtvy, on je asi mŕtvy nevedela som mu pomôcť."
Anonymní- Anonymní
Nanako
Pritisla som to dievča k sebe, no stále som sa obzerala po ulici. Neverila som, že to pravda a už vôbec som neverila, že to dievča sa sem dostalo samé.
Pritisla som to dievča k sebe, no stále som sa obzerala po ulici. Neverila som, že to pravda a už vôbec som neverila, že to dievča sa sem dostalo samé.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pomalu jsem přišel k Asami a ke staré bábi.. "Dobrý pozdní večer" pozdravil jsem "omlouvám se, že ruším ale...." (Převyprávěl jsem příběh) a podíval se znovu na Asami, jak byla šťastná "... a teď jsme tu, Asami říkala, že jste její jediná 'rodina'." Trošku mě to zahřálo na srdci a bolest jsem přestal tolik vnímat.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nanako
Po tom ako mi to všetko povedal, sa mi v oku vynorila slza, po nej ďalšia a snažila som sa plač zastaviť. "Som vám nesmierne vďačná." Zároveň som osmutnela. "Nemám sa vám ako odvďačiť, žijem sama a som veľmi chudobná." Asami som držala pri sebe. Nevzal by mi ju už nikto, ani ten najmocnejší ninja na zemi.
Po tom ako mi to všetko povedal, sa mi v oku vynorila slza, po nej ďalšia a snažila som sa plač zastaviť. "Som vám nesmierne vďačná." Zároveň som osmutnela. "Nemám sa vám ako odvďačiť, žijem sama a som veľmi chudobná." Asami som držala pri sebe. Nevzal by mi ju už nikto, ani ten najmocnejší ninja na zemi.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Já ani nic nepotřebuji, misi jsem sice spackal a nezískal jsem semínka Tomoshi, ale udělal jsem dobrý skutek a toho bych si měl cenit víc, i když nenašla by se tu postel nebo gauč, v kterém bych mohl přespat?" podrbal jsem se na hlavě a čekal na stařenčinu reakci. Pohladil jsem Asami po vlasech "Vidíš, že je vše v pořádku" usmál jsem se na ni.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nanako
Popohnala som Asami do domku. "Posteľ, áno mám voľnú posteľ, prosím poďte." Ukázala som mu otvorené dvere a čakala kým vojde.
Popohnala som Asami do domku. "Posteľ, áno mám voľnú posteľ, prosím poďte." Ukázala som mu otvorené dvere a čakala kým vojde.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vbehla som dnu, poznala som to v dome a tak som zamierila k umývadlu. Tam som sa napila vody a utekala som do postele. Bola som unavená tak som rýchlo zaspala. No než som stihla zaspať ešte som vykríkla na celý dom. "DOBRÚ NOC BÁBI, DOBRÚ CHLAPEC!"
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem vešel. Stařenka mi ukázala, kde bych si mohl lehnout. Plácnul jsem sebou a téměř hned jsem usnul. "Omlouvám se, ale déle bych to nevydržel" zažbrblal jsem.. *nedopadlo vše tak špatně, jak jsem nakonec čekal* v hlavě mi proběhla myšlenka a usnul jsem.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nanako
Usmiala som sa na tích dvoch a šla do svojej malej izbičky. Tam som si ľahla a zaspala som.
Usmiala som sa na tích dvoch a šla do svojej malej izbičky. Tam som si ľahla a zaspala som.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ráno se probudím, všichni v domě ještě spí.
Napsal jsem vzkaz a pomalým krokem odešel z domu.
"Tak teď do Konohy" řekl jsem si pro sebe, vyrazil a přitom přemýšlel, nad neúspěchem mise a o tom, co se vůbec stalo.
.Přesun. (bude to tvrtat zhruba hodinu, jdu pomalu a přemýšlím)
- Spoiler:
- Ještě jednou moc děkuji, že jsem zde mohl přespat. Starejte se o Asami dobře. Ještě, že to dopadlo tak, jak to dopadlo. Allii.
Napsal jsem vzkaz a pomalým krokem odešel z domu.
"Tak teď do Konohy" řekl jsem si pro sebe, vyrazil a přitom přemýšlel, nad neúspěchem mise a o tom, co se vůbec stalo.
.Přesun. (bude to tvrtat zhruba hodinu, jdu pomalu a přemýšlím)
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Vysedávam si na kopčeku, kde bol pochovaný Zabuza a Haku. Meč už tu samozrejme nebol, no pri sebe som mal iný... lepší meč. Zetsu, mal by už prísť, začneme s plánom.
Anonymní- Anonymní
Vylezl jsem ze země.
"Byl jsem u Akatsuki a zřídil jsem jim kancelář." Řekla bílá půlka a začla se bláznivě smát
"Byl jsem u Akatsuki a zřídil jsem jim kancelář." Řekla bílá půlka a začla se bláznivě smát
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
"Hmmm?" Zakrútil som hlavou do strán. "Čo myslíš, dáme náš plán do pohybu?"
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 14
Povolení tohoto fóra: