Vlnková země
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 14
Strana 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: Vlnková země
- Neuteču! Ne, v pohodě.. Porazíme je!
Snažil sem se zníčit labirint pomocí kunaie.
Anonymní- Anonymní
"Krystal nezničíš pomocí Kunaie" smála jsem se mu.Yoshiro Uchiha napsal:- Neuteču! Ne, v pohodě.. Porazíme je!
Sama jsem vytáhla 4 kunaie s výbušným lístkem a hodila je na zem před Yoshira.
Anonymní- Anonymní
Hm labyrint olízl jsme si prst.Hm zatočili jsme do leva a znovu jsem si olízl prst a šli podle větru.Vyšli jsme ven z labyrintu po nějakém čase.Opravdu jednoduché jak labyrint v konoze.Vytáhl jsem fuuma shuriken a hodil jsem ho do krystalu na Assasina a kopl do krystalu.Assasin spadl do vody.
Edit by Assasin Senju:
Ten Labyrint je tohle.
Edit by Assasin Senju:
Ten Labyrint je tohle.
Anonymní- Anonymní
vlnková
spratci jedni Shouton: Suishoutou (Krystal: Nefritová čepel) přiběhla jsem ke kinovy a bodla ho do břicha pak jsem ho odkopla.
Anonymní- Anonymní
- Si v pořádku??
Hodil sem kunai s vybušnym lístkem a házel sem shurikeny potom sem skočil za ní a přilepil ji na čelo vybušny lístek.
Hodil sem kunai s vybušnym lístkem a házel sem shurikeny potom sem skočil za ní a přilepil ji na čelo vybušny lístek.
Anonymní- Anonymní
"Skvělé!" vytáhla jsem kunai a bodla do břicha Yoshira.Takumi Yoi napsal:spratci jedni Shouton: Suishoutou (Krystal: Nefritová čepel) přiběhla jsem ke kinovy a bodla ho do břicha pak jsem ho odkopla.
Anonymní- Anonymní
Začal jsem kašlat na zemi krev a nemohl se hýbat.Nevypadá to tak trefila mě do žaludku.Budu to muset nechat jen na tebe promiň.Omdlel jsem na zemi.
Anonymní- Anonymní
vlnková
Strhla jsem si lístek a hodila ho ke klonum ty na něj skočily aby nás nezranil výbuch. Shouton: Kesshou Gokakurou (Krystal: Krystalové vězení) uvěznila jsem i kina tak teď zbýváš jen ty a ukázala jsem na yoshira.
Anonymní- Anonymní
"Ne! Ty jedna..děvko."
soustředil jsem se na svůj sharingan.
Propusť mě ze svého vězení! Propusť mě. propusť mě! Podsouval jsem své myšlenky Takumi.
soustředil jsem se na svůj sharingan.
Propusť mě ze svého vězení! Propusť mě. propusť mě! Podsouval jsem své myšlenky Takumi.
Anonymní- Anonymní
- Kine!!!
Tak teď sem se fakt naštval!!
Aktivoval sem sharingan a začal sem mlátit všim co šlo do Akumi, vindal sem kunaie udělal pozu a začal všema kunaiema do ní sekat a potom sem jí všech 5 kunaiů zapod do břicha
Aktivoval sem sharingan a začal sem mlátit všim co šlo do Akumi, vindal sem kunaie udělal pozu a začal všema kunaiema do ní sekat a potom sem jí všech 5 kunaiů zapod do břicha
Anonymní- Anonymní
"Ne..." zatočila se mi hlava a uviděla jsem tunel.Yoshiro Uchiha napsal:- Kine!!!
Padla jsem k zemi. Mrtvá.
Anonymní- Anonymní
vlnková
co si to dovuluješ Shouton: Hasshou Kouri (Krystal: Praskající krystalový drak) a na yoshira letěl velký krystalový drak. "za to zaplaíš"
Anonymní- Anonymní
uskočil sem do leva udělal bunshin no jutsu a běžel na ni
uprostřed cesti sem po ní hodil shuriken a vzal Kina do bespečí.
uprostřed cesti sem po ní hodil shuriken a vzal Kina do bespečí.
Anonymní- Anonymní
vlnková
Kesshou: Kyodai Rokkaku Shuriken (Krystal: Obrovský šestistranný shuriken) odrazil shurikeny co po mě hodil yoshiro.
Naposledy upravil Takumi Yoi dne Mon 27 Dec - 16:28, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Odhalil jsem svůj sharingan a sebral krvácejícího Yoshira. Odskočil jsem stranou a položil ho opatrně na zem.Takumi Yoi napsal:co si to dovuluješ Shouton: Hasshou Kouri (Krystal: Praskající krystalový drak) a na yoshira letěl velký krystalový drak. "za to zaplaíš"
"Počkej tady a dávej pozor na Kina. Ochráním své společníky. To slibuji" Usmál jsem se na ně.
"Dlouho jsme se neviděli...TAKUMI!"
Anonymní- Anonymní
"kdysi dávno, jsem si myslel, že ji znám."Yoshiro Uchiha napsal:- Ano děkuju! .... Vy ji znate?!
Anonymní- Anonymní
vlnková
Shouton: Suishoutou (Krystal: Nefritová čepel) a běžela sem na assasina (v mysli: podříznu ti krk assasine)
Anonymní- Anonymní
"Ty mě chceš zabít?Už jsi zapomněla na naši lásku?" Aktivoval jsem čakra skalpel a vyhnul jsem se všem jejím útokům a šáhl jsem jí na prsa s čakra skalpelem.Takumi Yoi napsal:Shouton: Suishoutou (Krystal: Nefritová čepel) a běžela sem na assasina (v mysli: podříznu ti krk assasine)
Anonymní- Anonymní
vlnková
Já nezapoměla prasáku. Uhni mi z cesti ať můžžu zabít toho co zabil sestřenici assasine!!!
Anonymní- Anonymní
"Já jsem teď Hokage. Nemůžu ti vyhovět! Mokuton: shibari no jutsu!" Ze země vyrostly trámy, zachytily Takumi a pevně ji stisklyTakumi Yoi napsal:Já nezapoměla prasáku. Uhni mi z cesti ať můžžu zabít toho co zabil sestřenici assasine!!!
Anonymní- Anonymní
vlnkova
Zkristalizova jsem větve které mě obmotávali a praskli. Uvěznila jsem assasinovi nohy a hodila po něm 2 krystalové shurikeny.
Anonymní- Anonymní
Vylezl jsem ze své kůže a plazil jsem se směrem k Takumi. Napřáhl paži a vrazil ji jednu. Takumi odlétla.Takumi Yoi napsal:Zkristalizova jsem větve které mě obmotávali a praskli. Uvěznila jsem assasinovi nohy a hodila po něm 2 krystalové shurikeny.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 14
Povolení tohoto fóra: