Takigakure no sato
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Takigakure no sato
těsně po Alliim dorazil taku který si stoupl za mne jak měl ve zviku
''vypadá to že ztrácíme členy''
''vypadá to že ztrácíme členy''
Anonymní- Anonymní
"Není času nazbyt, musíme pokračovat v misi, abychom tu nebyli několik dalších hodin. Souhlasíš?" podíval jsem se na Azumu a pak se zase rozhlížel po okolí.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
vytáhl jsem jsem si papírek na který jsem napsal vzkaz zafině aby v žadném případě nešla do vesnice sama, papírek jsem zavěsil na strom a po té jsem se protáhl ''ve třech to bude těžší než jsem čekal'' protáhl jsem se ''doufám, že nejsi neschopný'' řekl jsem Alliimu
Anonymní- Anonymní
"Chlape, v pohodě.. se mnou to půjde jako po másle," mrkl jsem na něj, "asi můžeme."
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
''tak, kde navrhuješ začít hledat ?'' otázal jsem se jej a začal jsem se připravovat na boj
Anonymní- Anonymní
"Máme moment překvapení, ale asi by nebylo moudré rovnou útočit.. co to zkusit nenápadně projít?" zašklebil jsem se, "možná je to blbý nápad, ale nic jiného mě nenapadá. Máš nějaký plán ty?"
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
''navrhuji použít výbušné kunaie, u kterých nastavíme délku vybouchnutí na 15 minut, zatím se přesuneme do jiné části vesnice a jakmile vybouchnout budeme mít na několik minut volný průchod''
Anonymní- Anonymní
"Dobrý a originální nápad," kývl jsem na něj hlavou, "tak se do toho dejme."
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
vytáhl jsem všechny kunaie a zabodal jsem je do země vedle sebe následně jsem si vytáhl svitek a položil jsem jej na obvod přes všechny kunaie a něco jsem na něj napsal, následně jsem tyto kunaie i se svitkem zakryl trávou, jelikož jsem měl kunaiů opravdu dost, nebylo třeba aby on přidával své ''tak, je to ještě lepší, žádný odpočeť nemáme, kunaie se aktivují po té co udělám jistou pečeť''
Anonymní- Anonymní
"Hai, rozumím," sledoval jsem jeho práci a byl připraven ho následovat.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Já a Taku jsme se zvdálily ještě trochu od vesnice a po té jsme ji začali obcházet na opačný konec, který bude v té chvíli nejvíce průchozí
Anonymní- Anonymní
Přemístil jsem se na strom a vyčkával, až Azuma s Takuem dodělá jeho práci.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
vytvořil jsem několik pečetí a celý svitek, který byl na kunaiích se rozsvítil červeně
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si kunaiů a bylo mi jasné, že je vše hotovo. Připravil jsem se ke krytí a vyčkával.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Naďalej som nasledoval Azumu.
Zatiaľ sa zdá, že všetko ide ako má.
Zatiaľ sa zdá, že všetko ide ako má.
Anonymní- Anonymní
nastala větší exploze a čoud, následně po celé vesnici začali znít poplachová zařízení a všichni ninjové se začali sbíhat, využil jsem toho a vyběhl jsem přes vedlejší bránu do vesnice, nikdo zde nebyl a pokud už tak si mne nikdo nevšímal, jakmile jsem byl uvnitř začal jsem hledat budovu která vypadá jako hlavní středisko
Anonymní- Anonymní
Ozvaly se hlasité výbuchy, několik explozí jsem viděl na vlastní oči. Jakmile alarm začal svolávat vesnici, seskákal jsem dolů k hlavní bráně a snažil se proniknout dovnitř.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
(Omlouvám se, ale trochu jsem nestíhal....už jdu psát...)
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vůdce Takigakure
Chvíli tam seděl jen tak na skále a sledoval, co se to tam dole děje. A už jsou tu další...oni si nedají pokoj... "Kaitoshi? Víš, co máš dělat ne?"
Kaitoshi Hachimiro ( pravá ruka vůdce)
Ten doskočil kousek od Takikageho."Ano...pane..." Potom hend zmizel a objevil se před malou skupinkou ninju."Můj pán vám vzkazuje, že jestli ihned rychle nezmizíte, bude to váše poseldní chvíle, co budete na tomto světě..." Řekl to velmi pohrdavým a neuctivým tonem.
Chvíli tam seděl jen tak na skále a sledoval, co se to tam dole děje. A už jsou tu další...oni si nedají pokoj... "Kaitoshi? Víš, co máš dělat ne?"
Ten doskočil kousek od Takikageho."Ano...pane..." Potom hend zmizel a objevil se před malou skupinkou ninju."Můj pán vám vzkazuje, že jestli ihned rychle nezmizíte, bude to váše poseldní chvíle, co budete na tomto světě..." Řekl to velmi pohrdavým a neuctivým tonem.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
zastavil jsem a ušklíbl jsem se, následně jsem velkou rychlostí přiskočil ke Kaitoshimu, bylo to jako probleskutní a chytl jsem jej pod krkem ''a co kdyby jsi mu řekl že pokud se vzdát neodtrhnu mu hlavu od těla jako tobě''
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se ušklíbl. Silně ho udeřil pravou rukou do krku, kde se následně objevila zvláštní pečeť. Mohl cítit ostrou pálivou bolest.
Kaitoshi modře zazářil a rozpadl se na vodu. Potom se s formoval opodál.
Vyhrnul si rukáv a ukázal velké tetování přes celou paži.
"Takže uživatel taijutsu...hm...máš docela dobrou čakru." Oblízl se a Azuma nohl cítit jak z něj pomalu vyprchá síla.
Jen jsem se ušklíbl. Silně ho udeřil pravou rukou do krku, kde se následně objevila zvláštní pečeť. Mohl cítit ostrou pálivou bolest.
Kaitoshi modře zazářil a rozpadl se na vodu. Potom se s formoval opodál.
Vyhrnul si rukáv a ukázal velké tetování přes celou paži.
"Takže uživatel taijutsu...hm...máš docela dobrou čakru." Oblízl se a Azuma nohl cítit jak z něj pomalu vyprchá síla.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
''podceňuješ nepřítele, to se mi nelíbí'' řekl jsem klidným hlasem a založil jsem si ruce na hrudi, navenek na mne vůbec nic nebylo znát byl jsem jako nezničitelný robot
Anonymní- Anonymní
Udělal jednou rukou pečeť a znak na krku se modře rozzářil a jeho tetování na ruce, taktéž. Zrychli oderání síly."Víš a ty zase podceňuješ mě...staříku...tak co? Budeš něco dělat a nebo necháš za sebe bojovat ty tvoje poskoky?" Ušklíbl se.
Udělal jednou rukou pečeť a znak na krku se modře rozzářil a jeho tetování na ruce, taktéž. Zrychli oderání síly."Víš a ty zase podceňuješ mě...staříku...tak co? Budeš něco dělat a nebo necháš za sebe bojovat ty tvoje poskoky?" Ušklíbl se.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: