Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Brzy tady nebude k hnutí...
"Zdravím." seskočila jsem přímo před něj.
Líbí se mi, jak si mne dnes nikdo nevšímá, i když stojím přímo nad ním.
"Smím vám nějak pomoct?"
"Zdravím." seskočila jsem přímo před něj.
Líbí se mi, jak si mne dnes nikdo nevšímá, i když stojím přímo nad ním.
"Smím vám nějak pomoct?"
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Vy bude asi kunoichi z Konohy, však?"
Dosť hlúpa otázka.
"Volám sa Midotsuchi a som Tsuchikage. Prichádzam podľa správy od Hokageho, aby sme mohli spojiť naše sily v jednu Alianciu. Ale kde sa môže naša armáda zložiť?"
Dosť hlúpa otázka.
"Volám sa Midotsuchi a som Tsuchikage. Prichádzam podľa správy od Hokageho, aby sme mohli spojiť naše sily v jednu Alianciu. Ale kde sa môže naša armáda zložiť?"
Anonymní- Anonymní
Přiběhl sem k bráně vyskočil sem na strom a všiml si Midotsuchiho tak sem za ním šel ´Dobrý den tsuchikage potřebujete ode mně něco?´
Anonymní- Anonymní
"Hai. Mé jméno je Hyuuga Shijin, těší mě Tsuchikage-sama."
Rozhlédla jsem se po množství ninjů.
To bude menší problém.
"Před chvílí dorazila Mikomi-neesan, nepletu-li se z vaší vesnice, ale myslím, že ta zamířila rovnou do nemocnice. A já prozatím mohu vzít vás ke kanceláři Hokageho."
Rozhlédla jsem se po množství ninjů.
To bude menší problém.
"Před chvílí dorazila Mikomi-neesan, nepletu-li se z vaší vesnice, ale myslím, že ta zamířila rovnou do nemocnice. A já prozatím mohu vzít vás ke kanceláři Hokageho."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Kento? Nie, zatiaľ nič. Choď sa ubytovať do dediny. Snáď nájdeš nejakú izbu."
Určite je tu veľa ninjov z okolitých dediniek.
Vrátil som sa k Shijin.
"Nechám zatiaľ armádu za dedinou. Zložia sa v jej okolí."
Určite je tu veľa ninjov z okolitých dediniek.
Vrátil som sa k Shijin.
"Nechám zatiaľ armádu za dedinou. Zložia sa v jej okolí."
Anonymní- Anonymní
"Hai, pak mne prosím následujte." jemně jsem se pousmála a zamířila ke kanceláři.
(Přesun)
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Dal som povel, aby sa armáda zložila za bránou a ja som následoval Shijin.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsme došli před bránu. Zastavila jsem se před ní a dala povel i ostatním, aby se zastavili. Porozhlédla jsem se po nemocných a i po ANBU a Shinobi. Zdálo se, že jsou tu všichni. Stále jsem vedle sebe měla Amayo a přemýšelala.
Zdálo se, že cestu jsme zvládli. Po cestě jsme již viděli vojska Iwy i vesničany. Je jasné, že nemocní musí do nemocnice, ale nemůžu tam jen tak vejít. Hlídka si nás určitě všimne a pak pověřím ANBU, ať jdou s nemocními do vesnice.
Podívala jsem se na velkou mosaznou bránu a vyčkávala.
Zdálo se, že cestu jsme zvládli. Po cestě jsme již viděli vojska Iwy i vesničany. Je jasné, že nemocní musí do nemocnice, ale nemůžu tam jen tak vejít. Hlídka si nás určitě všimne a pak pověřím ANBU, ať jdou s nemocními do vesnice.
Podívala jsem se na velkou mosaznou bránu a vyčkávala.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Bože můj, zabloudil jsem... Ale sehrál jsem to skvěle. Nikdo z mého pluku nic nepoznal! Tedy... možná... Všiml jsem si, že armáda zůstala zatím před branami Konohy. Svůj pluk jsem tu tedy zatím nechal také. Shinobi si začali přebírat zbraně. Dělo se to, co by se dalo nazvat organizovaným zmatkem. Prošel jsem branou do Konohy ale zůstal v její blízkosti.
Anonymní- Anonymní
Zahlédla jsem další shinobi před branou.
Tohle už je trochu větší problém.
Nejdříve jsem zamířila k tomu s čelenkou Iwa.
"Zdravím. Mírně jsem se uklonila. Mé jméno je Hyuuga Shijin a vy -pokud se nepletu - jdete z Iwy. Tsuchikage-sama mě požádal, aby tu na vás někdo počkal. Pokud se tu nevyznáte, vezmu vás do kanceláře sama. " věnovala jsem mu jemný úsměv.
Tohle už je trochu větší problém.
Nejdříve jsem zamířila k tomu s čelenkou Iwa.
"Zdravím. Mírně jsem se uklonila. Mé jméno je Hyuuga Shijin a vy -pokud se nepletu - jdete z Iwy. Tsuchikage-sama mě požádal, aby tu na vás někdo počkal. Pokud se tu nevyznáte, vezmu vás do kanceláře sama. " věnovala jsem mu jemný úsměv.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Přestal jsem pozorovat onen organizovaný zmatek a uvažovat o tom, zda nezkusím ze svých bomb uspořádat menší ohňostroj.
"Zdravím, ano přicházím z Iwy. Nerad bych zdržoval, je možné že dnes dorazí ještě další lidé z různých vesnic. Řekněte mi tedy prosím přibližný směr do Senju čtvrtě." pousmál jsem se.
"Zdravím, ano přicházím z Iwy. Nerad bych zdržoval, je možné že dnes dorazí ještě další lidé z různých vesnic. Řekněte mi tedy prosím přibližný směr do Senju čtvrtě." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u brány.
"Šmarjá,jakto že vás někdo nepustil dál!? Jděte jděte..K monumentům a uvidíte velkou sněhobílou budovu. Tam se usaďte.."
"Šmarjá,jakto že vás někdo nepustil dál!? Jděte jděte..K monumentům a uvidíte velkou sněhobílou budovu. Tam se usaďte.."
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si Assasina a pozdravila ho přikývnutím. Po vyslechnutí jeho slov jsem kývla na ninju vedle sebe. Kupodivu to byl Daiki.
"Daiki prosím vezmi si sebou pár ANBU a odneste zraněné a nemocné do nemocnice. Pak přijďte na hlavní Velitelství, k monumentům" Pousmála jsem se a pak se ohlédla za sebe. Na ohromené vesničany, na netrpělivé shinobi.
"Dobře, vydáme se k monumentům, držte se pohromadě, ať se ve vesnici neztratíte, ANBU a shinobi na vás dají pozor.." Dodala jsem k vesničanům a pak prošla bránou dovnitř i s Amayo, kterou jsem stále držela za ruku.
"Daiki prosím vezmi si sebou pár ANBU a odneste zraněné a nemocné do nemocnice. Pak přijďte na hlavní Velitelství, k monumentům" Pousmála jsem se a pak se ohlédla za sebe. Na ohromené vesničany, na netrpělivé shinobi.
"Dobře, vydáme se k monumentům, držte se pohromadě, ať se ve vesnici neztratíte, ANBU a shinobi na vás dají pozor.." Dodala jsem k vesničanům a pak prošla bránou dovnitř i s Amayo, kterou jsem stále držela za ruku.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Dobře" Kývl jsem na Yo, ale pak se zarazil. Od kdy tu dává rozkazy, Yoko? Páni, já toho vážně hodně prošvihl.. Ušklíbl jsem se a došel k ANBU, kteří mezitím začali odnášet zraněné. Jednomu jsem zrovna pomohl a vydal se do nemocnice. Nebo spíš.. Šel hledat nemocnici.
(Přesun)
(Přesun)
Daiki Yatoshi- Počet príspevkov : 239
Shinobi
Klan: Yatoshi
Konečně jsme dorazili před bránu vesnice. Dost lidí už bylo unavených. Předala jsem Haruku strýcovi, který se mi nabídl, že ho chvíli ponese. Prodírala jsem si zástupem cestičku, sem tam jsem pohladila nějaké z dětí. U hlídačů brány jsem se zastavila.
,,Dobrý večer." usmála jsem se. ,,Jsem Shichidaime Mizukage, jsme tu na příkaz Hokageho." naklonila jsem hlavu na stranu a znovu se usmála. S úsměvem mi to odkývali. Pustili nás do vesnice. Otočila jsem se na Anbu. ,,Všechny nemocné odneste do nemocnice."
,,Dobrý večer." usmála jsem se. ,,Jsem Shichidaime Mizukage, jsme tu na příkaz Hokageho." naklonila jsem hlavu na stranu a znovu se usmála. S úsměvem mi to odkývali. Pustili nás do vesnice. Otočila jsem se na Anbu. ,,Všechny nemocné odneste do nemocnice."
Anonymní- Anonymní
Podívám se na muže "to je dobrý pujdu po svých" ospale povím seskočím dolu na zem odzívnu sí "tak a co ted" zamumlám pro sebe opřu se o jeden z domů a čekám jak se to vyvine
Anonymní- Anonymní
,,Hai, Lady Mizukage." přikývli jsme a udělali co řekla. Všechny ty, kteří to potřebovali, jsme odnesli do nemocnice.
ANBU- Počet príspevkov : 189
,,Dobře, tak pokračujeme dál dál...Teda, počkat...Kam máme jít?" zarazila jsem se a sundala si klobouk Kage. Bylo v něm teplo. Držela jsem ho v ruce a znovu se otočila na hlídače brány.
,,Umm..netušíte, kam..." ani jsem to neodpověděla a ukázali mi kamsi nahoru. ,,Díky." usmála jsem se rozpačitě.
,,Dobře..Tak jdeme!" zavelela jsem, chytila Haruku za ruku, aby šel taky a někde se nezatoulal a vydali jsme se na msto, které nám ukázali.
,,Umm..netušíte, kam..." ani jsem to neodpověděla a ukázali mi kamsi nahoru. ,,Díky." usmála jsem se rozpačitě.
,,Dobře..Tak jdeme!" zavelela jsem, chytila Haruku za ruku, aby šel taky a někde se nezatoulal a vydali jsme se na msto, které nám ukázali.
Anonymní- Anonymní
Mou odpověď přerušil příchod Hokageho.
Sláva, konečně někdo, kdo ví, kam s nimi. Tohle je dost zvláštní situace.
Znovu jsem se otočila k shinobimu z Iwy a začala polopaticky popisovat cesty do Senju čtvrtě.
"A teď mne omluvte, raději již půdu." rty se mi zvlnily v mírném úsměvu.
Někdo možná ne, ale já si potřebuji dát alespoň kafe jinak po dnešní noci nebudu schopná normálně fungovat.
"Sayounara."
Mírně jsem se uklonila a zmizela.
(Přesun)
Sláva, konečně někdo, kdo ví, kam s nimi. Tohle je dost zvláštní situace.
Znovu jsem se otočila k shinobimu z Iwy a začala polopaticky popisovat cesty do Senju čtvrtě.
"A teď mne omluvte, raději již půdu." rty se mi zvlnily v mírném úsměvu.
Někdo možná ne, ale já si potřebuji dát alespoň kafe jinak po dnešní noci nebudu schopná normálně fungovat.
"Sayounara."
Mírně jsem se uklonila a zmizela.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Přišla jsem před bránu. Opřela jsem se o zeď, která chrání naši vesnici, sledovala oblohu a čekala až dorazí i ostatní.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som pred bránu a čakal na tím.
Mizukage, Tsuchikage a dve kunoichi z klanu Hyuuga. To musíme zvládnuť.
Mizukage, Tsuchikage a dve kunoichi z klanu Hyuuga. To musíme zvládnuť.
Anonymní- Anonymní
Že bych byla rychlejší než obvykle? usmála jsem se, když jsem doběhla k bráně. Mikomi a Midotsuchi už tam byli.
Anonymní- Anonymní
Skočila som k nim a na tvár som si dala starú masku, bola prasknutá ale nevadilo to. Prečo som si spomenula? Spýtam sa samej seba.
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: