Roční výročí^^
+3
Nawaki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
7 posters
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Roční výročí^^
First topic message reminder :
Vítejte na naší NAROZENINOVÉ FÓRKOVÉ PÁRTY!!!
Užijte si oslavu a skvěle se bavte!!
Užijte si oslavu a skvěle se bavte!!
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Roční výročí^^
Výborne takže je tu aj segra...
Aspon sa tu budem mať s kým pozhovárať ak to prežijem...
Aspon sa tu budem mať s kým pozhovárať ak to prežijem...
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem si lahvičku saké, kus dortu a přišel ke stolku, kde seděla Yoko.
"Můžu si přisednout?"
"Můžu si přisednout?"
Anonymní- Anonymní
Došla jsem i s tygřicí k dortu a na dva parové tácky jsem kousek ukrojila. Pak jsme si šli sednout. Já na židli (samozřejmě xD) a Shi si lehla na zem, packy položila na okraj tácku a zabořila čenich do dortu.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
To dievča mi neodpovedalo takže asi nemalo zaujem no nič.
"Aj tak dakujem za tvoju reč"Pousmial som sa.
Tak teraz nájsť niekoho na konverzáciu a začal som kráčať vedla baru kedže tam sedelo najviac ludí a obzeral sa.
"Aj tak dakujem za tvoju reč"Pousmial som sa.
Tak teraz nájsť niekoho na konverzáciu a začal som kráčať vedla baru kedže tam sedelo najviac ludí a obzeral sa.
Anonymní- Anonymní
Nieje tu Reina takže som tak trošku smutný pouusmial som sa...
(Pre Yukie)
(Pre Yukie)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem celej udýchanej na oslavu v smokingu xD(Gomen že jsem tak pozdě ale asi do 8:30 jsem vyspával kocovku xD a pak tu byl táta) Přišel jsem na okolo a díval se a pak vykřiklůJá to zmeškal nandatooo?!
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Už už jsem po lízátku chňapla, když mě z koncentrace vyrušil něčí výkřik. Chňapla jsem na prázdno. ,,Ajaj, vedle..To není dobrý." Během chvíle jsem klečela na zemi. Posadila jsem se a třela si bolavá kolena. ,,Yaree..To snad není možný?!" zamračila jsem se a podívala se za hlasem.
,,Neuro?!" zajíkla jsem se. ,,Já toho Uchihu přerazím." vrčela jsem potichu a sbírala se ze země.
,,Neuro?!" zajíkla jsem se. ,,Já toho Uchihu přerazím." vrčela jsem potichu a sbírala se ze země.
Anonymní- Anonymní
Uviděl jsem Himi a hned šel za ní"Gomen že jdu pozdě,ale cesty osudu jsou nevyspitatelné!Už se aj krájel dort jo?To je v háji xD
Shinobi
Klan:
Ako som sa prechádzal a pozeral sa zrazu mi Ryo odletel z ramena a mieril si to ku koláču.
"No tak Ryo vráť sa!!"
Rozbehol som sa za ním až k torte kde si sadol na jedno lízatko a jemne ho otukával.
Videl som dievča čo bolo na podium pred tým ako je tam.
"Em prepáč hned ho dám preč"
2-Krát som tleskol a on mi zase priletel na ruku.
"No tak Ryo vráť sa!!"
Rozbehol som sa za ním až k torte kde si sadol na jedno lízatko a jemne ho otukával.
Videl som dievča čo bolo na podium pred tým ako je tam.
"Em prepáč hned ho dám preč"
2-Krát som tleskol a on mi zase priletel na ruku.
Anonymní- Anonymní
Postavila jsem se. Končetiny jsem měla všechny, dort byl taky celý, mohla jsem se otočit na Neura. ,,No jo..Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí." vyplázla jsem na něj jazyk a podívala se na kluka, který na mě promluvil. ,,Etto...to je v pořádku.." zamrkala jsem a otočila se zase k dortu. Opět jsem se postavila na špičky a snažila se konečně ulovit to lízátko.
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si Assasina přede mnou.
"Umm, zdravím. Samozřejmě, že můžeš- te" Trochu jsem se zasekla, takže jsem se do toho zamotala, no bylo to fuk. Nevěděla jsem, jestli vykat nebo tykat, a tak jsem se radši jen vykroutila menším úsměvem a nabídla volnou stoličku vedle sebe.
"Umm, zdravím. Samozřejmě, že můžeš- te" Trochu jsem se zasekla, takže jsem se do toho zamotala, no bylo to fuk. Nevěděla jsem, jestli vykat nebo tykat, a tak jsem se radši jen vykroutila menším úsměvem a nabídla volnou stoličku vedle sebe.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Natiahol som sa pre lízatko ktoré oťukával Ryo a zobral ho lebo to bolo nechutné ho tam nehať.
Pozeral som že aj ona sa pre neho načahuje tak som už ked som bral hento chytil jedno a pozrel sa na nu.
"Toto može byť"
Pozeral som že aj ona sa pre neho načahuje tak som už ked som bral hento chytil jedno a pozrel sa na nu.
"Toto može byť"
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem dál.
Cestou zahlédla Mikomi, kterou jsem v něčem podobném nikdy dřív neviděla, takže mi to přišlo zvláštní. Jen jsem se usmála a mávla jí na pozdrav. Přitom jsem rudé šaty zase stáhla o něco níž.
Cestou zahlédla Mikomi, kterou jsem v něčem podobném nikdy dřív neviděla, takže mi to přišlo zvláštní. Jen jsem se usmála a mávla jí na pozdrav. Přitom jsem rudé šaty zase stáhla o něco níž.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
,,Nyaaan..Arigatou.." usmála jsem se na černovláska, který mi podával červené lízátko. Položila jsem si ho vedle dortu a upravila si šaty. KSoo, jsou dlouhý..že já si nevzala něco kratšího..nepohodlný..
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sat 20 Aug - 20:15, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Opětovala jsem Shijin mávnutí a mile se usmála. Dál jsem si hleděla své skleničky šampáňa a odmítala se jí vzdát. Začíná mi to bublat do hlavy... Jestli se ztřískám tak začne bejt pěkně veselo. Ještě se za mě budou moji známí stydět. No co, nikdo není dokonalý.
Anonymní- Anonymní
Dobře to je super,ale škoda chtěl jsem aby to za mě Assasin zaplatil,pak by to byla větší sranda"Pousmál jsem se jak koťátko xD
Shinobi
Klan:
Zasmála jsem se a strčila si do pusy první kousek dortu. Byl vážně skvělý. Musím nás pochválit, zazubila jsem se.
,,Myslíš, že by to udělal?" pozvedla jsem pobaveně obočí.
,,Myslíš, že by to udělal?" pozvedla jsem pobaveně obočí.
Anonymní- Anonymní
Usmial som sa naspať a kráčal smerom preč trochu tackajuc.
Ryo si odletel na bok a v zobáku držal lízatko.
Ja som opať prišiel k pultu a objednal som si rovno 2 poháre vína ktoré ked som vypil už som bol celkom jasný.
Hm pozeral som sa na kapelu a jemne si dupkal nohou.
"Jáj smola že tu neni Rin aspon by som si mal s kým zatancovať a porozprávať sa.
A dalej som len popozeraval po miestnosti.
Ryo si odletel na bok a v zobáku držal lízatko.
Ja som opať prišiel k pultu a objednal som si rovno 2 poháre vína ktoré ked som vypil už som bol celkom jasný.
Hm pozeral som sa na kapelu a jemne si dupkal nohou.
"Jáj smola že tu neni Rin aspon by som si mal s kým zatancovať a porozprávať sa.
A dalej som len popozeraval po miestnosti.
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem na Assasina a pousmála se.
"Daří se mi skvěle, co tobě?" Tykat Hokagemu byl.. Zvláštní nezvyk.
"Jsem ráda, že se všechno vydařilo, jak mělo a že se každý baví.." Dodala jsem s úsměvem a vzala do ruky kalíšek se Sakém.
"Daří se mi skvěle, co tobě?" Tykat Hokagemu byl.. Zvláštní nezvyk.
"Jsem ráda, že se všechno vydařilo, jak mělo a že se každý baví.." Dodala jsem s úsměvem a vzala do ruky kalíšek se Sakém.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Pohledem jsem znovu hledala Nawakiho, kterého jsem hodlala odtáhnout od flašek alkoholu maximálně k vínu. Nakonec jsem spíš narazila na někoho neznámého a jelikož už jsem v sobě také něco měla, zamířila jsem k němu.
"Můžu si sednout?" zeptala jsem se skoro u pultu a s přátelským úsměvem se posadila vedle Isase XD
"Můžu si sednout?" zeptala jsem se skoro u pultu a s přátelským úsměvem se posadila vedle Isase XD
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Jo, taky v pohodě. Všechno jde tak, jak má. To je to nejdůležitější." odpověděl jsem mile.
Už jsem na randění moc starý..
Už jsem na randění moc starý..
Anonymní- Anonymní
Postával som a pozeral sa na kapelu zrazu si vedla mna prišlo dievča ktoré ma oslovilo.
Pozrel som na nu a neveril som bolo to dievča ktoré som pred tým oslovil a bola ticho.
Mierne tackajuc sa som prehovril."Ale ale samozrejme a usmial som sa na nu.
Pozrel som na nu a neveril som bolo to dievča ktoré som pred tým oslovil a bola ticho.
Mierne tackajuc sa som prehovril."Ale ale samozrejme a usmial som sa na nu.
Anonymní- Anonymní
"Gomenasai, před chvílí jsem byla trochu... Zasněná." pousmála jsem se.
A tohle se mi stává často. Nevnímám okolí, ale nakonec mi většinou dojde, co mám udělat.
"Hyuuga Shijin, těší mne."
A tohle se mi stává často. Nevnímám okolí, ale nakonec mi většinou dojde, co mám udělat.
"Hyuuga Shijin, těší mne."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Dortík byl snězený a s lízátkem jsem si pohrávala mezi prsty.
,,Třeba ano.." oplatila jsem mu úsměv a opět kývla na další skupinu, která se měla vyměnit s nynější kapelou. Sálem se začaly linout pomalé tóny mé oblíbené písničky. Donutilo mě to znovu se usmát. Dnes je opravdu zvláštní den..
,,Třeba ano.." oplatila jsem mu úsměv a opět kývla na další skupinu, která se měla vyměnit s nynější kapelou. Sálem se začaly linout pomalé tóny mé oblíbené písničky. Donutilo mě to znovu se usmát. Dnes je opravdu zvláštní den..
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: