Roční výročí^^
+3
Nawaki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
7 posters
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Roční výročí^^
First topic message reminder :
Vítejte na naší NAROZENINOVÉ FÓRKOVÉ PÁRTY!!!
Užijte si oslavu a skvěle se bavte!!
Užijte si oslavu a skvěle se bavte!!
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Roční výročí^^
Ako si prisadla pozeral som sa priam na nu.
"No ehm to nevadí každý sme nejakí".Moje meno je Michio Isas aj mna teší".
Zobral som je jruku ako sa patrí a pobozkal ju.
"No ehm to nevadí každý sme nejakí".Moje meno je Michio Isas aj mna teší".
Zobral som je jruku ako sa patrí a pobozkal ju.
Anonymní- Anonymní
To mi vykouzlilo na tváři zvláštní úsměv. Pořád trochu zasněný, i když tentokrát to možná bylo vínem.
"Ah... Bavíte se?"
"Ah... Bavíte se?"
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Eh no samozrejme už dlho som sa takto nebavil konečne oddych a vi?"
"A mohol by som vás poprosiť aby ste mi tykali neni som ešte taký starí"
A usmieval som sa
"A mohol by som vás poprosiť aby ste mi tykali neni som ešte taký starí"
A usmieval som sa
Anonymní- Anonymní
Velice pozdě jsem přicupitala v zelených šatech s úsměvem na tváři. Každého, koho jsem znala, jsem zdravila a šla jsem si sednout k baru. (Snad tam nějaký je.) Objednala jsem si saké a začala spokojeně pít. Konec konců, neměla jsem se tu s kým bavit.
Anonymní- Anonymní
"Samozřejmě, jen nejsem zvyklá na přítomnost tolika lidí." ušklíbla jsem se.
"Dobře, ráda ti budu tykat." zkoušela jsem si to oslovení jen v duchu, ale líbilo se mi.
"Dobře, ráda ti budu tykat." zkoušela jsem si to oslovení jen v duchu, ale líbilo se mi.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Heh tak hej no a ešte k tomu ked vieme že nič nebezpečne nehrozí"
"A odkial vlastne si eeeeeeee"
Mal som torcha vypité teda dosť tak moja pameť nebola taka aktívna takže som jej meno zabudol.
"A odkial vlastne si eeeeeeee"
Mal som torcha vypité teda dosť tak moja pameť nebola taka aktívna takže som jej meno zabudol.
Anonymní- Anonymní
"Z Konohy." rozesmála jsem se.
"Hyuuga Shijin." také jsem na tom nebyla nejlépe a po chvíli jsem usnula opřená o jeho rameno.
(Gomene, musím jít XD )
"Hyuuga Shijin." také jsem na tom nebyla nejlépe a po chvíli jsem usnula opřená o jeho rameno.
(Gomene, musím jít XD )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
S mírnou dávkou saké v sobě jsem vstala a doťapkala na parket, kde jsem začala tančit jako o život. Trsala jsem jako šílená a v mysli si u toho ještě zpívala.Po chvíli už jsem padla na židli a seděla.
Koukala jsem okolo sebe a hledala nějakého samotného jounina.
Koukala jsem okolo sebe a hledala nějakého samotného jounina.
Anonymní- Anonymní
"Aha konoha ja odtial poch-".
Pozrel som sa na svoje rameno a videl ju opretu o mna"
Jemne som jej nadvyhol hlavu postavil sa zobral ju na ruki a preniesol na sedačky čo tam boli.
"Tak dobru noc"usmial som sa všimol som si novu osobu ktorá prišla tak som podišiel k nej.
"Ehm možem si prisadnuť?"
Pozrel som sa na svoje rameno a videl ju opretu o mna"
Jemne som jej nadvyhol hlavu postavil sa zobral ju na ruki a preniesol na sedačky čo tam boli.
"Tak dobru noc"usmial som sa všimol som si novu osobu ktorá prišla tak som podišiel k nej.
"Ehm možem si prisadnuť?"
Anonymní- Anonymní
(Jéj prepáč zabudol som tam dať že ku komu prehovoril ano k tebe:D)
Anonymní- Anonymní
Omámeně jsem se podívala na přicházejícího chlapce. Dobrý večer.No ano, posaďte se.. Řekla jsem a napila se saké. Podívala jsem se na něj znovu a usmála se. Poslouchej...*škit*... Nikdy nebudu ta spráávná Joouninka, rozumíš? *škit*. Množštví alkoholu, které jsem v sobě měla bylo omamující.
Uhhmm, měla bych jít spát... Dodala jsem a zvedala se. Zamotala jsem se a zakopla, pád jsem ale nevykonala. Pomalu jsem se odebírala k odchodu, když jsem zakopla znovu a spadla na zem. Rozmázla jsem se na podlaze a padla do opileckého spánku. (:D)
Uhhmm, měla bych jít spát... Dodala jsem a zvedala se. Zamotala jsem se a zakopla, pád jsem ale nevykonala. Pomalu jsem se odebírala k odchodu, když jsem zakopla znovu a spadla na zem. Rozmázla jsem se na podlaze a padla do opileckého spánku. (:D)
Anonymní- Anonymní
Pozeral som nanu.
"No vieš jounin je-"sledoval som každý jej krok až kým sa nerozplaska na zemi.
"Aha tak dakujem za další dobrí rozhovor".
Toto neni možné už druha čo zaspala ach jo mám ja ale smolu podišiel som k nej jemne jej dal facku či sa neprebere ked nič vzalom ju do ruk a odniesol k tej shinobi z konohy.
"Ah tak su 2 no kdo bude další na rade?"
Posumial som sa a podišiel k stolu a hend si vypítal 3 vína ktore som chlontal ako vodu.
(teda teba už som 2 krát zdvýhal:D (
"No vieš jounin je-"sledoval som každý jej krok až kým sa nerozplaska na zemi.
"Aha tak dakujem za další dobrí rozhovor".
Toto neni možné už druha čo zaspala ach jo mám ja ale smolu podišiel som k nej jemne jej dal facku či sa neprebere ked nič vzalom ju do ruk a odniesol k tej shinobi z konohy.
"Ah tak su 2 no kdo bude další na rade?"
Posumial som sa a podišiel k stolu a hend si vypítal 3 vína ktore som chlontal ako vodu.
(teda teba už som 2 krát zdvýhal:D (
Anonymní- Anonymní
Objednala jsem si třetí sklenk vína. Vichni tad nazem padali jako mouchy, nechtěla jsem je následovat. Shi si mezitím dávala do nosu další dílek dortu.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Zvedla jsem se a držela se za hlavu. Au, co se stalo?
Rozhlédla jsem se a šla zpět k baru sedla jsem si a začala si poroučet další saké.
Nalili mi 6 sklenek, tak jsem začala zase pít.
Rozhlédla jsem se a šla zpět k baru sedla jsem si a začala si poroučet další saké.
Nalili mi 6 sklenek, tak jsem začala zase pít.
Anonymní- Anonymní
Po 3 poháriku som sa opať zobudil a bol v tej správnej náladičke.
No takže pome na to obzeral som sa a zrazu som kusok od seba videl sedieť niekoho.
Napravil som si kravatu a tacajuc ale zatial normálne som k nej prišiel povedal som si ešte raz a hotovo.
Už mi to ja bolo vtipné hovoriť."Em prajem príjemný večer mohol by somm si prisadnuť"
No takže pome na to obzeral som sa a zrazu som kusok od seba videl sedieť niekoho.
Napravil som si kravatu a tacajuc ale zatial normálne som k nej prišiel povedal som si ešte raz a hotovo.
Už mi to ja bolo vtipné hovoriť."Em prajem príjemný večer mohol by somm si prisadnuť"
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se. ,,No, než mě zhypnotizuješ, půjdu se něčeho napít." zakřenila jsem se na modrovláska, mávla mu lízátkem jako kouzelnou hůlkou před obličejem, seskočila z podia, div jsem se znovu nerozmázla a odhopkala k baru.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sat 20 Aug - 21:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(To je na mě? xD)
Shinobi
Podívala jsem se nahoru na černovláska. ,,Jistě.'' Mile jsem se usmála.
Shinobi
Ešte medzi tým som sa otočil na dievča pri torte nevedel som či to mávanie bolo na mna tak som si prisadol k tejto dáme.
"Ehm dáte si niečo na pitie?"
"Ehm dáte si niečo na pitie?"
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem zvedla skleničku vína. ,,Děkuji, ale mám.'' Usmála jsem se. Ten už má evidentně něco v sobě. A není toho málo.
Shinobi
Zaposlouchala jsem se do hudby, která hrála a dopila poslední sklenici saké. Vyskočila jsem na pult baru a začala tancovat. (Zespoda mi vlastně mohlo být vidět pod sukni :O Nekoukat, dobytci ) Tančila jsem a do ruky vzala další sklenici saké, kterou jsem při tančení upíjela.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som na čašníka.
"Tak kámo a ho sem ešte jednu sklenku jo"medzi tým som aj zabudol že vedla niekoho sedím a ťukal som si do stola no potom som sa rozpomenul.
"A ako sa voláte?"
"Tak kámo a ho sem ešte jednu sklenku jo"medzi tým som aj zabudol že vedla niekoho sedím a ťukal som si do stola no potom som sa rozpomenul.
"A ako sa voláte?"
Anonymní- Anonymní
,,Ayame Takahashi.'' Usmála jsem se a pohodlně se opřela na židli. ,,A vy?''
Shinobi
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: