Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 4 z 40
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
Zastavila jsem se před hostincem a chvíli hleděla na ceduli nad dveřmi. Váhavě jsem tam postávala a po chvíli si všimla muže stojícího kousek ode mě.
Anonymní- Anonymní
Lehce jsem mu úsměv opětovala a odstoupila od dveří, abych uvolnila cestu jakémusi muži, který právě do hostince vcházel
Sakra, co mám teď asi tak dělat ...
Sakra, co mám teď asi tak dělat ...
Anonymní- Anonymní
Prišiel som k nej a usmial sa na ňu.
"Ahoj, mohol by som ti nejako pomôcť?"
"Ahoj, mohol by som ti nejako pomôcť?"
Anonymní- Anonymní
"Ahoj ..."
Odpověděla jsem překvapeně.
"Já no ... fakt bych potřebovala sehnat ubytování, ale problém je, že ... jsem kapku bez peněz."
Vysoukala jsem ze sebe neochotně.
Bezva Rin, to jsi řekla krásně ...
Odpověděla jsem překvapeně.
"Já no ... fakt bych potřebovala sehnat ubytování, ale problém je, že ... jsem kapku bez peněz."
Vysoukala jsem ze sebe neochotně.
Bezva Rin, to jsi řekla krásně ...
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do hostince a pozdravil se zdviženou rukou dobré přítele hostinského.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Přišel jsem do hostince a pozdravil se zdviženou rukou dobré přítele hostinského.
Zdravím,zdravím co to bude? a kráčím k hokagemu
Anonymní- Anonymní
Uškrnul som sa.
"Vieš, že nie si sama?"
Pristúpil som bližšie.
"Ale mám istý nápad...ak by si chcela poď dnu so mnou, niečo ma naozaj napadlo."
"Vieš, že nie si sama?"
Pristúpil som bližšie.
"Ale mám istý nápad...ak by si chcela poď dnu so mnou, niečo ma naozaj napadlo."
Anonymní- Anonymní
"Jednou velkou moravskou, jestli můžu poprosit." usmál jsem se na něj.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:Přišel jsem do hostince a pozdravil se zdviženou rukou dobré přítele hostinského.
"Těžký den.."
Anonymní- Anonymní
Vošiel som teda dnu a rozhliadol sa po miestnosti až som uvidel tvár, ktorú som poznal, keď som tu bol prvý krát.
Prišiel som k recepcii a čakal na hostinského, ale aj na Rin.
Anonymní- Anonymní
Šla jsem hned za ním a potichu za sebou zavřela dveře. Došla jsem k recepci a vyčkávavě si stoupla vedle něj.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Jednou velkou moravskou, jestli můžu poprosit." usmál jsem se na něj.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:Přišel jsem do hostince a pozdravil se zdviženou rukou dobré přítele hostinského.
"Těžký den.."
Ah tak jistě,dáme lahvinku domací palenky z mého soukromého baru,samozřejmě gratis odešel jsem a za chvíli se vracím s lahví čiré tekutiny a kalíškem Tak tady to je
Anonymní- Anonymní
Pousmial som sa na Rin a potom som cvengol na zvončeku, aby som upozornil hostinského.
Anonymní- Anonymní
Shizuma Hayato napsal:Vošiel som teda dnu a rozhliadol sa po miestnosti až som uvidel tvár, ktorú som poznal, keď som tu bol prvý krát.
Vraceje se k baru Aááá známá tvář co vás sem tak brzy zaválo zpět? a zalezu si za bar/recepci
Anonymní- Anonymní
"óo děkuji. Jste velmi laskav. Až obsloužíte tak si pojďte přisednout. Přitukneme si spolu." Vzal jsem pálenku a odešel k jednomu velkému stolu.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Jednou velkou moravskou, jestli můžu poprosit." usmál jsem se na něj.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:Přišel jsem do hostince a pozdravil se zdviženou rukou dobré přítele hostinského.
"Těžký den.."
Ah tak jistě,dáme lahvinku domací palenky z mého soukromého baru,samozřejmě gratis odešel jsem a za chvíli se vracím s lahví čiré tekutiny a kalíškem Tak tady to je
Anonymní- Anonymní
Mlčky jsem se usmála na hostinského a krátce pohlédla na Hayata - byla jsem zvědavá, s jakým plánem přijde.
Anonymní- Anonymní
"Potreboval by som nocľah, izbu s doma posteľami."
Dal som si dolu klobúk.
"No problém je taký, že nemám hotovosť...viem, že cena je 10 ryo. Mám však so sebou nejaké predmety, ktoré by mohli mať hodnotu niečo cez 10 ryo. Dalo by sa zaplatiť nimi?"
Dal som si dolu klobúk.
"No problém je taký, že nemám hotovosť...viem, že cena je 10 ryo. Mám však so sebou nejaké predmety, ktoré by mohli mať hodnotu niečo cez 10 ryo. Dalo by sa zaplatiť nimi?"
Anonymní- Anonymní
Shizuma Hayato napsal:"Potreboval by som nocľah, izbu s doma posteľami."
Dal som si dolu klobúk.
Hmm,krámu už tu máme dost,ale dobře dám vám pokoj a až budete mít peníze tak mi dluh vrátíte šmátrám u klíčů Pokoj číslo 23 usměju se
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že keď sa bude dať spravím vám vo svete dobrú reklamu."
Pousmial som sa a natiahol sa ku kľúču.
Anonymní- Anonymní
Shizuma Hayato napsal:"Myslím, že keď sa bude dať spravím vám vo svete dobrú reklamu."
Reklamu netřeba,každý shinobi to tu zná,oáza míru ve světě války,omluvte mě byl jsem pozván hostem na skleničku odešel jsem od baru a cestou poslal čišnici aby dohlédla na bar
Anonymní- Anonymní
Výborně, nečekala jsem, že to bude tak snadné.
Pomyslela jsem si s úsměvem.
Pomyslela jsem si s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Jdu si sednout k Hokagemu Tak jsem tady,samá práce člověk nemá čas žít a svalím se na židli
Anonymní- Anonymní
Otevřel jsem láhev a nalil dvě dávky.
Zajímavý lidé. Nenápadně jsem pozoroval pár.
"To mi povídejte..Ať nám slouží." pobídl jsem ho k pití.
Zajímavý lidé. Nenápadně jsem pozoroval pár.
"To mi povídejte..Ať nám slouží." pobídl jsem ho k pití.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 4 z 40
Povolení tohoto fóra: