Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 2 z 40
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Hostinec-Výčep
Vyšel jsem z pokoje a šel si sednout k baru. Poprosil jsem číšníka o sake a ramen.
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
HatakeKakashi napsal:Vyšel jsem z pokoje a šel si sednout k baru. Poprosil jsem číšníka o sake a ramen.
Po donesení objednávky pronesu Spokojen s ubytováním? a čistím skleničky
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem znovu do hospůdky a poprosil o saké a udon.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Mezi kontrolu účtu,si zapálím cigaretu.Nasaju škodlivý obsah cigarety hluboko do plic a s následným vydechem tvořím z kouře kolečka Nenápadně zkontroluji pohledem lokál a nově příchozí.
Anonymní- Anonymní
Hostinec-Výčep
Ano jsem spokojen.Masakazu Hojo napsal:HatakeKakashi napsal:Vyšel jsem z pokoje a šel si sednout k baru. Poprosil jsem číšníka o sake a ramen.
Po donesení objednávky pronesu Spokojen s ubytováním? a čistím skleničky
Anonymní- Anonymní
Děkuji za jídlo.
Položil jsem peníze a odešel
(amegakure 7:23)
Položil jsem peníze a odešel
(amegakure 7:23)
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Hostinec-Výčep
Poděkoval jsem za jídlo a pití pak jsem se zvedl zaplatil a odešel pryč.
Anonymní- Anonymní
Nějaké hovado zas shodilo vystavený ceník před hostincem,ja ty blbce jednou zaškrtím zlostně jsem zaklel a pověsil ceník do zdobené vytrínky a přišpendlil jej.
Takže tu máme ceník,snad nejsou sumy horentní a nepřestanete navštěvovat můj podnik,ceny se mohou měnit,ekonomická situace se neustále vyvýjí .Tak se nebojte utratit pár bankovek za dobré jídlo a pití.Samozřejmostí je neustále rozšiřování poskytovaných služeb,jidelního lístku a sortimentu nápojů.
Těším se na Vás.
Masakazu Hojo,profesionální výčepní
Takže tu máme ceník,snad nejsou sumy horentní a nepřestanete navštěvovat můj podnik,ceny se mohou měnit,ekonomická situace se neustále vyvýjí .Tak se nebojte utratit pár bankovek za dobré jídlo a pití.Samozřejmostí je neustále rozšiřování poskytovaných služeb,jidelního lístku a sortimentu nápojů.
Těším se na Vás.
Masakazu Hojo,profesionální výčepní
Anonymní- Anonymní
Dne 20.12. 2010 navštívila Váš podnik SEÚK (Státní ekonomický úřad Konoha). Výsledek kontroly: nadprůměrné hodnocení.
Veškeré zboží + služby má nominální hodnotu 217 ryo.
Polovina z ceny je marže. Cena nutná na provoz je 108,5 ryo p.m.
Byla vám přidělena státní dotace 200 ryo p.a.
Plat byl vyměřen 50 ryo p.m. Dvojnásobná hodnota existenčního minima, které činí 25 ryo.
Pro váš podnik byla uvalena daňová úleva. Ke dnešnímu dni Vám na účet byla připsána částka 250 ryo včetně měsíčního platu. Budeme vyžadovat účet tj. jak a jakým způsobem jste s vynaloženými penězi nakládali.
Kane Kaori
inspektor a ekonom SEÚK
Veškeré zboží + služby má nominální hodnotu 217 ryo.
Polovina z ceny je marže. Cena nutná na provoz je 108,5 ryo p.m.
Byla vám přidělena státní dotace 200 ryo p.a.
Plat byl vyměřen 50 ryo p.m. Dvojnásobná hodnota existenčního minima, které činí 25 ryo.
Pro váš podnik byla uvalena daňová úleva. Ke dnešnímu dni Vám na účet byla připsána částka 250 ryo včetně měsíčního platu. Budeme vyžadovat účet tj. jak a jakým způsobem jste s vynaloženými penězi nakládali.
Kane Kaori
inspektor a ekonom SEÚK
Anonymní- Anonymní
"Konečně jsem to tu našel. Je to tu moc hezké." Pronesl jsem při vstupu do hostince.
"Zdravím Masakazu-san."
"Zdravím Masakazu-san."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Konečně jsem to tu našel. Je to tu moc hezké." Pronesl jsem při vstupu do hostince.
"Zdravím Masakazu-san."
Usměju se Zdravím Hokage,nu jsme trošku schovaní,ale aspon je tu klid...Co vás k nám přivádí? zapálím si cigaretu a čekám na odpověd
Anonymní- Anonymní
"Neměl by jste kouřit." Poznamenám a vytáhnu svitek s informací.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Konečně jsem to tu našel. Je to tu moc hezké." Pronesl jsem při vstupu do hostince.
"Zdravím Masakazu-san."
Usměju se Zdravím Hokage,nu jsme trošku schovaní,ale aspon je tu klid...Co vás k nám přivádí? zapálím si cigaretu a čekám na odpověd
- Spoiler:
- Spojené vesnice Shinobi
Kirigakure, Konohagakure, Sunagakure (Zlaté oko)
Reformy, změny
Zásadní modernizace- elektrotechnika, elektrárny, železnice, rychlovlaky, stanice => Nové mise!
Volný pohyb v rámci federace, (zdravotnictví)
Policie- ANBU vnější
- Policejní jednotky vnitřní
Rozšíření volebního zákona – Genini!
Diplomacie
Funkce: Kazekage, Mizukage – diplomatky
Základní Požadavek: Mezinárodní doprava – rychlejší přesuny
Potřeba zahájit mírová jednání s Amegakure + nabídnout pomoc s její opravou
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Neměl by jste kouřit." Poznamenám a vytáhnu svitek s informací.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Konečně jsem to tu našel. Je to tu moc hezké." Pronesl jsem při vstupu do hostince.
"Zdravím Masakazu-san."
Usměju se Zdravím Hokage,nu jsme trošku schovaní,ale aspon je tu klid...Co vás k nám přivádí? zapálím si cigaretu a čekám na odpověd"Tady." Podám mu ho a pak dodám. "Co vy na to?"
- Spoiler:
Spojené vesnice Shinobi
Reformy, změny
Zásadní modernizace- elektrotechnika, elektrárny, železnice, rychlovlaky, stanice => Nové mise!
Policie- ANBU vnější
Diplomacie
Vezmu svitek,rozvinu ho,a chvíli jej studuju Nadmíru zajímavé,úsměvné že jsem tak vysoko,ostatni interesovaní už kývli?Jinak já nejsem proti,ale stale je tady neutralní půda,doufám že se status mého hostince a blízkého okolí nezmění.. promnu si bradu Ten svitek si mám nechat,vrátit nebo spálit?
Anonymní- Anonymní
Položím si ruku na spánek a zavřu oči.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Neměl by jste kouřit." Poznamenám a vytáhnu svitek s informací.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Konečně jsem to tu našel. Je to tu moc hezké." Pronesl jsem při vstupu do hostince.
"Zdravím Masakazu-san."
Usměju se Zdravím Hokage,nu jsme trošku schovaní,ale aspon je tu klid...Co vás k nám přivádí? zapálím si cigaretu a čekám na odpověd"Tady." Podám mu ho a pak dodám. "Co vy na to?"
- Spoiler:
Spojené vesnice Shinobi
Reformy, změny
Policie- ANBU vnější
Diplomacie
Vezmu svitek,rozvinu ho,a chvíli jej studuju Nadmíru zajímavé,úsměvné že jsem tak vysoko,ostatni interesovaní už kývli?Jinak já nejsem proti,ale stale je tady neutralní půda,doufám že se status mého hostince a blízkého okolí nezmění.. promnu si bradu Ten svitek si mám nechat,vrátit nebo spálit?
"Ano, ostatní už kývli. Právě proto, že je tady neutrální půda, tak se to nejvíc hodí. Status hostince se nezmění, určitě jste tu měl kontrolu, tak Vám bylo také zděleno, že jste byl odproštěn od daní. Bude Vám zaručena ochrana. Skvělé, tak to podepište, a vraťe."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Položím si ruku na spánek a zavřu oči.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Neměl by jste kouřit." Poznamenám a vytáhnu svitek s informací.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Konečně jsem to tu našel. Je to tu moc hezké." Pronesl jsem při vstupu do hostince.
"Zdravím Masakazu-san."
- Spoiler:
Spojené vesnice Shinobi
Reformy, změny
Policie- ANBU vnější
Diplomacie
"Ano, ostatní už kývli. Právě proto, že je tady neutrální půda, tak se to nejvíc hodí. Status hostince se nezmění, určitě jste tu měl kontrolu, tak Vám bylo také zděleno, že jste byl odproštěn od daní. Bude Vám zaručena ochrana. Skvělé, tak to podepište, a vraťe."
Hmmm klon...dobře podepíši
Vezmu si tužku z poza ucha a nasliním ji Masakazu Hojo
Podám svitek klonu a Jo abych nezapoměl,něco pro vás mám
Vytáhnu láhev a zapečetěný svitek Tady to doruč Hokagemu,láhev nejlepšího sake jako pozornost a svitek...on už bude vědět co,jsou to tři exempláře podám mu věci
Anonymní- Anonymní
"Děkuji. Brzo se tu objeví i s mizukage a kazekage. Takže se zatím mějte hezky. Dávejte na sebe pozor. Nashledanou."Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:Položím si ruku na spánek a zavřu oči.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Neměl by jste kouřit." Poznamenám a vytáhnu svitek s informací.Masakazu Hojo napsal:Assasin Senju napsal:"Konečně jsem to tu našel. Je to tu moc hezké." Pronesl jsem při vstupu do hostince.
"Zdravím Masakazu-san."
- Spoiler:
Spojené vesnice Shinobi
Reformy, změny
Policie- ANBU vnější
Diplomacie
Hmmm klon...dobře podepíši
Vezmu si tužku z poza ucha a nasliním ji Masakazu Hojo
Podám svitek klonu a Jo abych nezapoměl,něco pro vás mám
Vytáhnu láhev a zapečetěný svitek Tady to doruč Hokagemu,láhev nejlepšího sake jako pozornost a svitek...on už bude vědět co,jsou to tři exempláře podám mu věci
Anonymní- Anonymní
Sbohem,dobrou cestu.. dívám se dokud klon neodejde..pak si hledím své prace
Anonymní- Anonymní
Postával som pred tým hostincom a ruky som mal vo vreckách.
Nemám ani fuka, kua!
Nemám ani fuka, kua!
Anonymní- Anonymní
vosiel som do hostinca a sadok som si ku baru a povedal
"dajte mi hocico napitie"
"dajte mi hocico napitie"
Anonymní- Anonymní
vybehol som pred hostinec lebo som si tam niekoho neznameho vsimol prehovoril som nanho
"vy ste kto? este som vas tu nevydel"
Anonymní- Anonymní
Kazuya Uchiha napsal:vybehol som pred hostinec lebo som si tam niekoho neznameho vsimol prehovoril som nanho
Něco k pití...mohl byste to upřesnit? hmm to sou hosti
Anonymní- Anonymní
"Ako mňa?"
Očami som si premeral Kazuyu, ale nevedel to, kvôli mojim okuliarom.
Očami som si premeral Kazuyu, ale nevedel to, kvôli mojim okuliarom.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 2 z 40
Povolení tohoto fóra: