Sídlo klanu Hyuuga
+7
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 14 z 37
Strana 14 z 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Sídlo klanu Hyuuga
"Hlavně, že je šťastná, třeba jim to vydrží vážně dlouho, koneckonců... mohla bys je odstěhovat do Uchiha sídla, kdyby něco," trochu jsem při masáži přitlačil, "tak jaké to je?"
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Klan: Uzumaki
"Hyuuga v Uchiha sídle? Ty ses dočista po-aaau..." něco mi křuplo v zádech.
"To bych mu radila, jestli zase zdrhne tak je mrtvej." pravila jsem a zase padla na gauč zpátky.
"To bych mu radila, jestli zase zdrhne tak je mrtvej." pravila jsem a zase padla na gauč zpátky.
Anonymní- Anonymní
"Uchiha v Hyuuga sídle, nevyjde to nastejno? Ulevilo se ti aspoň, nebo jsem ti teď už nadosmrti ten krk zablokoval.." řekl jsem trochu posměšně.
"Snad na ní bude hodnej, je dobře, že si našla někoho nového.."
"Snad na ní bude hodnej, je dobře, že si našla někoho nového.."
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Pošlu ho na výlet Prázdnou dlaní jestli se tu ještě někdy ukáže." zavrčela jsem do polštáře a vyhrabala se se do sedu.
"Díky, ten krk je o něco lepší. Můžu s ním docela dobře hýbat." otáčela jsem hlavou doprava a poté zase doleva a divila se, že to už nebolí tolik jako předtím.
"No ta Shijin, ta má opravdu vkus..." spustila jsem ironickým tónem a pak mi docvaklo, koho že to měla před Nawakim. Takže jsem se zatvářila trochu zaraženě.
"Díky, ten krk je o něco lepší. Můžu s ním docela dobře hýbat." otáčela jsem hlavou doprava a poté zase doleva a divila se, že to už nebolí tolik jako předtím.
"No ta Shijin, ta má opravdu vkus..." spustila jsem ironickým tónem a pak mi docvaklo, koho že to měla před Nawakim. Takže jsem se zatvářila trochu zaraženě.
Anonymní- Anonymní
Smál jsem se jejím poznámkách a užíval stálé pohody.
"To je v pořádku, já sám vím, že jsem krásnej a zapomněla si, koho měla před Nawakim," mile jsem se usmál.
"Jsem rád, že je to lepší," opět jsem mírně zrudl, protože župan měla jaksi stále položen níže, "etto.. Mikomi?" koukal jsem na ni zaraženě.
"To je v pořádku, já sám vím, že jsem krásnej a zapomněla si, koho měla před Nawakim," mile jsem se usmál.
"Jsem rád, že je to lepší," opět jsem mírně zrudl, protože župan měla jaksi stále položen níže, "etto.. Mikomi?" koukal jsem na ni zaraženě.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Krásnej? Spíš namyšlenej. Chtěla jsem říct, že ségra má vkus na egoistické maniaky. A co tak vejráš?" zatvářila jsem se napůl naštvaně, napůl podezíravě. Ať si rozmyslí co řekne, po ránu jsem vždycky nabroušená.
Anonymní- Anonymní
Poznámkám jsem nevěnoval pozornost, protože mě naprosto ochromila a paralyzovala. Pomalu a hlavně opatrně jsem natáhl ruce a překryl ji vršek županem a trochu ho natáhl.
"Takhle to bude lepší."
"Takhle to bude lepší."
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Jsi perverzní." konstatovala jsem s naprosto vážným výrazem.
"Ale přitom jsi toho viděl mnohem víc. Tak se přestaň červenat jak děcko." pravila jsem, vstala a odnesla do kuchyně hrnky s vypitou kávou.
"Ale přitom jsi toho viděl mnohem víc. Tak se přestaň červenat jak děcko." pravila jsem, vstala a odnesla do kuchyně hrnky s vypitou kávou.
Anonymní- Anonymní
Dostal jsem tik do oka, pak do obou očí a nakonec jsem se musel opět rozmrkat.
"Perverzní... to mi bude řikat takovej úchyl jako ona, to určitě," šeptal jsem si pro sebe a otočil se jejím směrem.
"Perverzní... to mi bude řikat takovej úchyl jako ona, to určitě," šeptal jsem si pro sebe a otočil se jejím směrem.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Vrátila jsem se do obýváku a posadila se. Znuděně jsem hrábla po jednom z časopisů, co se válel na stole a začala jím listovat.
"Bohužel perverzní časáky nevedeme."
"Bohužel perverzní časáky nevedeme."
Anonymní- Anonymní
Opřel jsem se do křesla a koukal do blba. "To je dobrý, zlato."
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Časopis mu o zlomek vteřiny přistál na obličeji.
"Opatrně jo... Takovéhle roztomilé oslovování jsme si nedomluvili."
"Opatrně jo... Takovéhle roztomilé oslovování jsme si nedomluvili."
Anonymní- Anonymní
Časopis jsem položil na stůl.
"Tak si to domluvíme, co říkáš, zlato?" usmál jsem se.
Dům si snad nezboří.
"Tak si to domluvíme, co říkáš, zlato?" usmál jsem se.
Dům si snad nezboří.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Naprosto ohromeně jsem zůstala zírat.
"Hele, šetři si tohle oslovení pro Yoko, nebo pro ty své flundry, já nevim ani kolik jich máš a jak často ten svůj harém aktualizuješ." zatvářila jsem se načuřeně, protože jsem nemohla použít Hakke Kusho.
"Hele, šetři si tohle oslovení pro Yoko, nebo pro ty své flundry, já nevim ani kolik jich máš a jak často ten svůj harém aktualizuješ." zatvářila jsem se načuřeně, protože jsem nemohla použít Hakke Kusho.
Anonymní- Anonymní
Začal jsem se tvářit uraženě.. "Měl bych se za ní podívat do Suny," koukl jsem po hodinách, co visely nad jedněmi dveřmi.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Hodila jsem po něm další časopis.
"Jistě, a stav se i za těma ostatníma, co máš jako zálohu až tě zase Yoko omrzí." zavrčela jsem. Co si vůbec o sobě myslí?!
"Jistě, a stav se i za těma ostatníma, co máš jako zálohu až tě zase Yoko omrzí." zavrčela jsem. Co si vůbec o sobě myslí?!
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem z křesla a prošel okolo ní. "To určitě.." dal jsem ji tak malý pohlavek, že to vypadalo jako pohlazení.
"Díky za kafe, jídlo a vůbec všechno, měj se," mávl jsem za ní a opustil sídlo.
"Díky za kafe, jídlo a vůbec všechno, měj se," mávl jsem za ní a opustil sídlo.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Byla jsem vytočená a naprosto ohromená jeho nebetyčnou drzostí. Jestli to byl pohlavek nebo pohlazení jsem si sama nebyla jistá.
"Sbohem." pravila jsem k zavírajícím se dveřím. Hned poté jsem odešla do svého pokoje konečně se převléknout do normálních hadrů.
"To mám za všechno tohle..." mumlala jsem si během oblékání.
"Sbohem." pravila jsem k zavírajícím se dveřím. Hned poté jsem odešla do svého pokoje konečně se převléknout do normálních hadrů.
"To mám za všechno tohle..." mumlala jsem si během oblékání.
Anonymní- Anonymní
Hm? Ráno?
"Zdravím, jak se vede?" mile jsem se usmála a říkala si, že asi vypadám jako případ pro psychiatra, když si povídám s kočkou. O to víc, když mi i odpovídá.
"Zdravím, jak se vede?" mile jsem se usmála a říkala si, že asi vypadám jako případ pro psychiatra, když si povídám s kočkou. O to víc, když mi i odpovídá.
Anonymní- Anonymní
"půjčíš mi nějaké oblečení ?" líně jsem si olízla tlapky "a mohly by sme někam vyrazit...třeba na ryby"
Anonymní- Anonymní
Tohle mě opravdu pobavilo.
"Posledně jsem ti brala plášť a to tvé. Ale kdyby náhodou někdy nešlo jinak, mám tu pár věcí co by mohly být na tebe." pravila jsem, a začala se prohrabovat ve skříni.
"Nevím co je tvůj styl, já mám ráda černou a bílou." huhlala jsem zabořená ve skříni a občas za sebe hodila nějaký kousek oblečení. Beztak mi třeba tohle už dávno není. A ona je drobounká.
"Posledně jsem ti brala plášť a to tvé. Ale kdyby náhodou někdy nešlo jinak, mám tu pár věcí co by mohly být na tebe." pravila jsem, a začala se prohrabovat ve skříni.
"Nevím co je tvůj styl, já mám ráda černou a bílou." huhlala jsem zabořená ve skříni a občas za sebe hodila nějaký kousek oblečení. Beztak mi třeba tohle už dávno není. A ona je drobounká.
Anonymní- Anonymní
Natáhla jsem ruku a pohladila Lízu po hřbetě.
"Dobře, vyzkoušej si tady tohle oblečení, já si zatím... uvařím kafe." pousmála jsem se a nechala ji na chvíli soukromí. Je to sice ženská jako já ale nemusím vidět všechno. Nehledě na to, že jsem toho viděla už dost..
"Dobře, vyzkoušej si tady tohle oblečení, já si zatím... uvařím kafe." pousmála jsem se a nechala ji na chvíli soukromí. Je to sice ženská jako já ale nemusím vidět všechno. Nehledě na to, že jsem toho viděla už dost..
Anonymní- Anonymní
změnila jsem se do člověka a oblíkla pak šla za ní "tak..jak vypadám ?"
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 37 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37
Similar topics
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 14 z 37
Povolení tohoto fóra: