Kancelář Raikageho
3 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Kancelář Raikageho
ANBU odvedli Yukie do kanceláře a já za malou chvíli dorazila za nimi.
Pokynula jsem jim, aby odešli a pak se rozhodla pokračovat v přerušeném rozhovoru.
"Je těžké přijít na to, jak byste mi mohla dokázat, že vám mohu věřit." povzdechla jsem a promnula si spánky.
"Everest-dono byl můj nadřízený, něco jako sensei. A sensei si s žákem často vytvoří silné pouto. Přála bych si, abych ho byla dokázala přesvědčit věřit ve správnou věc a v alianci dřív, než bylo pozdě."
Pokynula jsem jim, aby odešli a pak se rozhodla pokračovat v přerušeném rozhovoru.
"Je těžké přijít na to, jak byste mi mohla dokázat, že vám mohu věřit." povzdechla jsem a promnula si spánky.
"Everest-dono byl můj nadřízený, něco jako sensei. A sensei si s žákem často vytvoří silné pouto. Přála bych si, abych ho byla dokázala přesvědčit věřit ve správnou věc a v alianci dřív, než bylo pozdě."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
"Ahh to bude otrava vysvetľovať celú misiu ách jaj čo už " mrmlal si a šiel cestou ku dverám kde by mala byť Raikage-sama dorazil som k dverám a zaklopal som a vošiel vtedy som videl krásne dievča Raikage-sama" Raikage-sama misia splnená a smiem vedieť kto je táto kráska?" začervenal sa
Anonymní- Anonymní
Vstúpil som do miestnosti za Shitakom.
"Ehm, nemal si počkať na povolenie vstúpiť?"
"Ehm, nemal si počkať na povolenie vstúpiť?"
Anonymní- Anonymní
Zprvu jsem měla chuť oba okamžitě vyhodit, pak jsem jen smířeně povzdechla.
"Tak za prvé - Tohle je TAJNÉ jednání." ušklíbla jsem se.
"A co se tvé otázky týče, toto je Yukie, sestra bývalého Raikageho. Snažím se rozhodnout, zda ji pošlu do znovu do vězení nebo jí budu věřit."
Nad jeho pohledem jsem jen protočila oči a pak zaslechla Riichiho větu a úlevně kývla.
"Alespoň jeden shinobi v Kumo zná pojem slušné vychování."
"Tak za prvé - Tohle je TAJNÉ jednání." ušklíbla jsem se.
"A co se tvé otázky týče, toto je Yukie, sestra bývalého Raikageho. Snažím se rozhodnout, zda ji pošlu do znovu do vězení nebo jí budu věřit."
Nad jeho pohledem jsem jen protočila oči a pak zaslechla Riichiho větu a úlevně kývla.
"Alespoň jeden shinobi v Kumo zná pojem slušné vychování."
Shinobi
"Ospravedlňujeme sa. Počkáme vonku." Chytil som Shitakuho za tričko a tiahol ho z kancelárie.
Anonymní- Anonymní
Nádech, výdech, nádech, výdech...
"Už zůstaňte a dopovězte mi to." pousmála jsem se.
"Už zůstaňte a dopovězte mi to." pousmála jsem se.
Shinobi
"Tak prepáčte mi pôjdeme za dvere no dúfam že som neurobil niečo zlé" a otočil sa a odišiel za dvere
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Dostala jsem tik do oka.
Tak moment... Právě jsem jim řekla, ať zůstanou.
S tázavým výrazem jsem se obrátila na Riichiho.
"Mohl by mi to někdo civilizovaně dopovědět?"
Tak moment... Právě jsem jim řekla, ať zůstanou.
S tázavým výrazem jsem se obrátila na Riichiho.
"Mohl by mi to někdo civilizovaně dopovědět?"
Shinobi
Zastal som.
"Pokúsim sa to rýchlo zhrnúť. Doprevádzali sme dvoch dôchodcov a jedno dieťa. Cesta bola spočiatku kľudná, ale potom nás napadla skupinka banditov. Jeden utiekol a ostatní sú mŕtvi. Nikomu sa nič nestalo, ale boli poškodené kolá povozu. Ten je teraz v oprave a dôchodci si žiadajú jeho zaplatenie. Samozrejme to pôjde z našej odmeny za misiu."
"Pokúsim sa to rýchlo zhrnúť. Doprevádzali sme dvoch dôchodcov a jedno dieťa. Cesta bola spočiatku kľudná, ale potom nás napadla skupinka banditov. Jeden utiekol a ostatní sú mŕtvi. Nikomu sa nič nestalo, ale boli poškodené kolá povozu. Ten je teraz v oprave a dôchodci si žiadajú jeho zaplatenie. Samozrejme to pôjde z našej odmeny za misiu."
Anonymní- Anonymní
Mávla jsem rukou.
"Nepodstatné. Vy jste ta kola nerozbili a i kdyby ano, nikdo jim to nepotvrdí. Nemají na odškodnění nárok a tolik je to zase stát nebude." pousmála jsem se.
"Pro odměnu si přijďte zítra, dnes musím dořešit toto."
"Nepodstatné. Vy jste ta kola nerozbili a i kdyby ano, nikdo jim to nepotvrdí. Nemají na odškodnění nárok a tolik je to zase stát nebude." pousmála jsem se.
"Pro odměnu si přijďte zítra, dnes musím dořešit toto."
Shinobi
"Prepáčte, že sme vás rušili." Zatvoril som dvere a odišiel.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
"Hmm dobre ja sa teraz pôjdem vyspať domov tak dovidenia čaw Riichi a ahoj Yuki" mávol rukou a odišiel domov
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Jen jsem znovu kývla a podepřela si bradu rukama, přičemž jsem se lokty opírala o stůl. Pohledem jsem hypnotizovala Yukie.
Tohle bude dlouhá noc...
Tohle bude dlouhá noc...
Shinobi
"Raikage-sama môžete mi veriť, Everest už nieje mojim bratom zradil dedinu a dokonca aj svoj vlastný klan."
"Co sa týka Mountha mal plán ako zničiť Everesta avšak je to prísne tajné preto si dovolil zaútočiť na stráže."
"Nemal v úmysle vám nejako ublížiť."
"Viem ako zistíte že mi môžete veriť ukážem vám náš plán ako zničiť Everesta"
"Co sa týka Mountha mal plán ako zničiť Everesta avšak je to prísne tajné preto si dovolil zaútočiť na stráže."
"Nemal v úmysle vám nejako ublížiť."
"Viem ako zistíte že mi môžete veriť ukážem vám náš plán ako zničiť Everesta"
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem.
"S něčím se vám svěřím. Nebýt skutečnosti, že jsem nesměla znehodnotit spojenectví s aliancí a neměla za zády Tsuchikageho, zůstalo by místo Raikageho Everestovi-dono. Nakonec jsem ale neměla na výběr. Prozradil se tím, že nenechal Zuka, aby urazil Reinu." povzdechla jsem.
"A lituji, ale Mounthovi zatím věřit nemohu. To on zaútočil na stráže. Pokud by měl plán, jak zničit Everesta, mohl přijít za mnou. Je to jen má povinnost. Ne zabít ho, ale chytit. Alespoň doufám, že jednou se mi to podaří. I já už mám svůj trumf."
"S něčím se vám svěřím. Nebýt skutečnosti, že jsem nesměla znehodnotit spojenectví s aliancí a neměla za zády Tsuchikageho, zůstalo by místo Raikageho Everestovi-dono. Nakonec jsem ale neměla na výběr. Prozradil se tím, že nenechal Zuka, aby urazil Reinu." povzdechla jsem.
"A lituji, ale Mounthovi zatím věřit nemohu. To on zaútočil na stráže. Pokud by měl plán, jak zničit Everesta, mohl přijít za mnou. Je to jen má povinnost. Ne zabít ho, ale chytit. Alespoň doufám, že jednou se mi to podaří. I já už mám svůj trumf."
Shinobi
V tom vám radi pomôžeme ja aj Mounth.
Každý predsa vie že Everestovou slabinou sú dievčatá prečo toho nevyužijete?
Dokonca aj naše Kekkei Genkai má slabinu je to nadmerné teplo vo vzduchu Raikage-sama.
Kým sa Mounth zhmotní chvíľu to potrvá.
Každý predsa vie že Everestovou slabinou sú dievčatá prečo toho nevyužijete?
Dokonca aj naše Kekkei Genkai má slabinu je to nadmerné teplo vo vzduchu Raikage-sama.
Kým sa Mounth zhmotní chvíľu to potrvá.
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem.
"To opravdu potrvá, protože jsem použila pečeť."
A musím získat zpět věci, které Raikage-sama odnesl a které patří Kumo.
"Mounth také zabil mého studenta jen proto, že ten mu pravděpodobně řekl něco nehezkého o bývalém Raikagem. Dejte mi jediný důvod vám věřit."
"To opravdu potrvá, protože jsem použila pečeť."
A musím získat zpět věci, které Raikage-sama odnesl a které patří Kumo.
"Mounth také zabil mého studenta jen proto, že ten mu pravděpodobně řekl něco nehezkého o bývalém Raikagem. Dejte mi jediný důvod vám věřit."
Shinobi
Neviem či to stačí ale zradil náš klan a všetci chceme pomstu!
Prepáčťe ale dôvodi smrti vášho studenta sa už zrejme nedozvieme.
Mounth ovláda techniku buniek keby vám pomohol mohli by sťe získať aj naše Kekkei Genkai Raton.
Prepáč ale musím ísť spať ahoj.
Prepáčťe ale dôvodi smrti vášho studenta sa už zrejme nedozvieme.
Mounth ovláda techniku buniek keby vám pomohol mohli by sťe získať aj naše Kekkei Genkai Raton.
Prepáč ale musím ísť spať ahoj.
Anonymní- Anonymní
"Vskutku... " povzdechla jsem.
"Prozatím mi snad prominete, když si nechám malou záruku toho, že mě někdo nezradí. Budou se okolo vás nějaký čas nacházet ANBU, ale nemusíte jim věnovat pozornost. Pak bych vám byla vděčná, kdybyste zůstala v této budově. Mám v domě volný pokoj, který vám bude k dispozici."
Kdyby se něco stalo, vzbudím se. Nebo Zuko... I když ten se asi nevzbudí. Nebo až kolem páté odpolední.
Počkala jsem až vyjde z kanceláře a pak za námi zamkla.
(Přesun)
(Hai, také už za chvíli půjdu. )
"Prozatím mi snad prominete, když si nechám malou záruku toho, že mě někdo nezradí. Budou se okolo vás nějaký čas nacházet ANBU, ale nemusíte jim věnovat pozornost. Pak bych vám byla vděčná, kdybyste zůstala v této budově. Mám v domě volný pokoj, který vám bude k dispozici."
Kdyby se něco stalo, vzbudím se. Nebo Zuko... I když ten se asi nevzbudí. Nebo až kolem páté odpolední.
Počkala jsem až vyjde z kanceláře a pak za námi zamkla.
(Přesun)
(Hai, také už za chvíli půjdu. )
Shinobi
Zastal som pred kanceláriou.
"Ty si ten genin, ktorého som stretol včera. Však?"
Hmm, Raikage-sama asi ešte spí.
"Ty si ten genin, ktorého som stretol včera. Však?"
Hmm, Raikage-sama asi ešte spí.
Anonymní- Anonymní
"Moje meno je Riichi. Čo si sa ma to včera pýtal?"
Možno budem mať šťastie a povie, že zabudol.
Možno budem mať šťastie a povie, že zabudol.
Anonymní- Anonymní
prechádzal som sa po budove a hvízdal som si a ruky za hlavou ako normálne a šiel k dverám kde je Raikage-sama a ke´d som sa približoval k dverám počul som nejaký hlas ale nevšímal som si to a tak som šiel ďalej a vtom som uvidel Natsua a Riichiho a povedal "Čawte Raikage-sama tu není?"
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho