Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Hokageho kancelář
"Ne, už nic. Vše vám poví Tsukikage, jen ještě něco. Pokud je to past, tak okamžitě utečte..Tohle by nebyla mise pro geniny." varovně jsem dodal.
Anonymní- Anonymní
Počkal jsem až všichni domluví."Ehm...Hokage-sama...můžu se zeptat na 2 věci?" zeptal jsem se ho a čekal jsem jak mi odpoví.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"Hmm." podíval jsem se na Mikomi a pak na Katashiho.
"Ptej se."
"Ptej se."
Anonymní- Anonymní
"Rozumím. O to nemějte strach." otočila jsem se na svůj tým.
"Takže, jděte si zkompletovat vybavení na misi, sejdeme se u hlavní brány. Jen tu něco vyřídím ano? A nezapomeňte svačinu." dodala jsem přehnaně starostlivým tónem, který mi doufám odpustí. (až Katashi taky domluví xD zatím mlčím)
"Takže, jděte si zkompletovat vybavení na misi, sejdeme se u hlavní brány. Jen tu něco vyřídím ano? A nezapomeňte svačinu." dodala jsem přehnaně starostlivým tónem, který mi doufám odpustí. (až Katashi taky domluví xD zatím mlčím)
Anonymní- Anonymní
"Co je tak zajímavého na té vesnici , že i Mikomi-sensei , vypadala trochu vylekaně , když jste se o tom zmínil?" zeptal jsem se ho a pak když mi odpoví tak jsem se zeptal ještě na druhou věc."Ehm...Hokage-sama....myslíte si že by byla možnost půjčit mi nějaký svitek s Raiton technikou?" zeptal jsem se a pak čekal.
Shinobi
"Mikomi-sensei aká misia? ja som bol neprítomný na tom konáre tak som prišiel až teraz"...
Anonymní- Anonymní
Kibō : otočila jsem se na něj a šeptem mu to vysvětlila.
"Jdeme do Tsuki, pomoci s obnovou vesnice. Ale musíme si dávat pozor, rozumíš? V minulosti neměla tato vesnice dobré renomé. No, mise je na dva dny, tak se můžeš jít připravit, máme sraz před bránou Konohy."
"Jdeme do Tsuki, pomoci s obnovou vesnice. Ale musíme si dávat pozor, rozumíš? V minulosti neměla tato vesnice dobré renomé. No, mise je na dva dny, tak se můžeš jít připravit, máme sraz před bránou Konohy."
Anonymní- Anonymní
"Tsukigakure bylo sídlo Akatsuki." řekl jsem a následně dodal. "Raitonovou techniku? Myslím, že bys mohl využít Raitonové techniky mého bývalého studenta. Raiton: Kaminari Senbon. C rank technika."
Anonymní- Anonymní
Tiež som šeptom opätoval odpoveď´d "Umm a kedy pred bránou ja som sa chcel Hokage niečo spýtať ešte"
Anonymní- Anonymní
"Aha tak..." řekl jsem."Hai....pokud by vám to nevadilo , tak bych si rád půjčil svitek s touto technikou...byl bych vám za to moc vděčný" dodal jsem a mírně jsem se uklonil.
Shinobi
Přešel jsem ke skříni a otevřel ji. Chvíli mi trvalo než jsem ji našel. Podal jsem svitek Katashimu a pak jsem si sedl do křesla.
"Až půjdete, přiveďte sem Seita, toho pána, který je venku." adresoval jsem svou větu Katashimu.
"Až půjdete, přiveďte sem Seita, toho pána, který je venku." adresoval jsem svou větu Katashimu.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na Kiboho. "Po tebe by som sa tiež na niečo spýtal." Poviem a trochu sa pousmejem.
Anonymní- Anonymní
Kibō :
"Až se doptáte, tak odejdete. Ale vyrážíme brzo." špitla jsem a modlila se, ať už se mě nikdo na nic neptá.
"Až se doptáte, tak odejdete. Ale vyrážíme brzo." špitla jsem a modlila se, ať už se mě nikdo na nic neptá.
Anonymní- Anonymní
"Hai...Arigatō Hokage-sama...a pošlu ho sem" řekl jsem mu a s úsměvem jsem převzal svitek , který jsem si schoval do pouzdra na věci.Ještě jednou jsem se uklonil a vyšel jsem ven a opravdu tam stál nějaký muž."Eh...Hokage-sama říká že vás tam mám přivést...takže když vyjde zbytek byste tam měl jít" řekl jsem s úsměvem na tváři a čekal jsem na zbytek týmu.
Shinobi
"Jej, ale tak rychle prosím." řekl jsem už mírně netrpělivě.
"Máte misi."
"Máte misi."
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si, že na mě začal někdo mluvit. Vyslechl jsem jeho slova a jen přikývl hlavou. Pak jsem čekal až vyjde zbytek.
Anonymní- Anonymní
"Umm Hokage-sama vlastne nič" usmial som sa a odišiel pre dvere
Anonymní- Anonymní
Obzrel som sa za ním. "Mmm čo je s ním?" Poviem potichu a pozriem sa na Hokageho. "Hokage-sama, chcem sa vás spýtať či by ste mi požičali zmluvu na Kuchiyose no Jutsu?"
Anonymní- Anonymní
"Tak co teda? Vydáte se už konečně na tu misi, nebo otevřeme debatní kroužek?" pak jsem zaslechl Kuchiyose.
"Kuchiyose? Podle toho na co."
Anonymní- Anonymní
"Napadli ma orly alebo nejaké mačkovité šelmy" Poviem zamyslene.
Anonymní- Anonymní
"Takže Orly mám, stačí říct. " pousmál jsem se, ulevilo se mi.
Anonymní- Anonymní
"Hai, a mohli by ste mi ju požičať?" Spýtal som sa a sledoval som ho.
Anonymní- Anonymní
"Ano Ano." bleskurychle jsem vstal, přešel ke skříňce a hodil mu svitek.
"A teď už opravdu..HODTĚ STEBOU!"
"A teď už opravdu..HODTĚ STEBOU!"
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária