Zasedací místnost
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re: Zasedací místnost
Všimol som si, že sa niečo pokúša skryť, ale zo začiatku som tomu nevenoval pozornosť. "Myslím, že nie. Zajtra sem, prosím príď. Bude sa voliť nový Raikage. A čo si to nesieš z jej pracovne?"
Anonymní- Anonymní
"Uhm nič pre teba dôležité" zasmial som sa a potľapkal ho po pleci...
Anonymní- Anonymní
"Raikage-sama ti pred smrťou niečo zanechala?" Spýtal som sa upodozrievavo.
Anonymní- Anonymní
"Nie no chcel som ju v ten deň o niečo požiadať no nestihol som a teraz som si to len požičal" usmial sa no v tom sa mu úsmev stratil a sklonil hlavu...
Anonymní- Anonymní
"Už by si mi mohol povedať o čo ide. Viem, že ovládaš nejakú kekkei genkai. Je to poznať na tvojej chakre. Ale nie je z Kumo, pretože som sa s ňou ešte nestretol. Boli sme v jednom tíme a ak by prišlo na súboj nič by sme o sebe nevedeli."
Anonymní- Anonymní
"Ach no dobre tak ti to teda poviem"nadýchol sa a začal hovoriť"Od svojho narodenia som o tom nevedel no po čase sa to u mňa prejavilo keď som spadol zo skaly a zlomil som si nohu no po chvíľke som mohol chodiť ako by sa nič nestalo"zasmial sa "tak som došiel k Raikage-sama a tá ma vyšetrila ty si bol v tedy niekde..."
"a po pár testoch sa ukázalo že aj keď moja mama a otec neboli Shinobi tak môj strýko ktorého som poznal len krátko....keď som mal 6 rokov tak moju rodinu napadli banditi a strýko nás ochránil za cenu vlastného života" zasmial sa a dodal" trošku som odbočil od toho ako ma Raikage vyšetrovala...no pri vyšetrovaní sa zistilo že moja krv obsahuje Shikotsumyaku čiže môžem ovládať všetky kosti v mojom tele" nastavil dlaň, a začala sa z dlane vysúvať kosť, ktorú neskôr stiahol...
"a po pár testoch sa ukázalo že aj keď moja mama a otec neboli Shinobi tak môj strýko ktorého som poznal len krátko....keď som mal 6 rokov tak moju rodinu napadli banditi a strýko nás ochránil za cenu vlastného života" zasmial sa a dodal" trošku som odbočil od toho ako ma Raikage vyšetrovala...no pri vyšetrovaní sa zistilo že moja krv obsahuje Shikotsumyaku čiže môžem ovládať všetky kosti v mojom tele" nastavil dlaň, a začala sa z dlane vysúvať kosť, ktorú neskôr stiahol...
Anonymní- Anonymní
"Takže si z klanu Kaguya? Počul som o nich. Pôvodne sú z Kiri, kde aj väčšina zomrela. Milujú boje a to sa im stalo osudným. Nikdy by ma nenapadlo, že sa ich člen dostane až do Kumo." Zasmial som sa.
Anonymní- Anonymní
"keby som nespadol zo tej skaly ani by som o tom nevedel niekedy tomu okamihu ďakujem no niekedy to preklínam" zasmial sa a sadol si na stoličku pri stole
Anonymní- Anonymní
Došiel som do zasadačky zo sklonenou hlavou aby ma nikto nevidel a sadol som si na stoličku Musí to zmiznúť inak budem ako príšera a priložil si ešte dlane na oči a rozmýšľal kto sa stane novým Raikagem...
Anonymní- Anonymní
Hachidaime Raikage
Asi sa nám nepodarí stretnúť sa v jeden deň a jednu hodinu, takže to spravíme takto. V Kumo sú štyria aktívni hráči - Isas, Mounth, Shitaku a ja.
Netuším, kto všetko chce byť Raikage, takže sem, prosím, napíšte či o tento post stojíte a komu dávate svoj hlas. Prosím, hlas nedávajte sebe (xD).
Myslím, že už je čiastočne rozhodnuté, kto to bude, ale aby to bolo spravodlivé bude sa hlasovať.
Takže:
- Rozhodne na tento post nekandidujem. xD
- Svoj hlas dávam Raidonovi. Kumo nutne potrebuje novú krv. Viac k tomu nemám čo povedať.
Anonymní- Anonymní
Ja nekandidujem tak isto...
a svoj hlas dávam (chvíľa ticha xD a bubny bijú) Isasovi...(xD)
a svoj hlas dávam (chvíľa ticha xD a bubny bijú) Isasovi...(xD)
Naposledy upravil Shitaku dne Fri 16 Sep - 16:19, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Je v podstate rozhodnuté. Isas vraj o tento titul nemá záujem, takže ak Raidon nestiahne svoju kandidatúru máme nového Raikage.
Anonymní- Anonymní
Keď nebude Isas sťahujem sa do konohy bezpodmienečne nebudem trpieť....
Anonymní- Anonymní
(hele třeba není tak strašný je mu 40 to musí být hodný dědula sorry že se do toho tak míchám )
Anonymní- Anonymní
(Dobrý deduľko?? umučí nás skôr ako bude dobrý :Dne ešte nepoznám nikoho nad 25 koho by bavilo pozerať Naruto... )
Anonymní- Anonymní
(co vím, byla tu jedna postava ve hře, co měla asi 60, představa, že by jí hrál stejně starý člověk mě poněkud děsí xD)
Anonymní- Anonymní
Ja dávam hlas Mounthovi ktrorý má záujem kandidovat.
Nechcem nikoho uraziť ale Mounth by si to zaslúžil viac a určite mi každý dá zapravdu že Mounth je tu už dlho oproti tomu Raidon je mne neznámy.
Myslím že by to malo byť fér
Nechcem nikoho uraziť ale Mounth by si to zaslúžil viac a určite mi každý dá zapravdu že Mounth je tu už dlho oproti tomu Raidon je mne neznámy.
Myslím že by to malo byť fér
Anonymní- Anonymní
Nenechám to len tak ja taktiež kandidujem.
Mám záujem stať sa Raikagem.
Mám záujem stať sa Raikagem.
Anonymní- Anonymní
Takže je to:
Raidon - 1 hlas
Mounth - 1 hlas
Nebudem do toho kecať, keďže som aj ja s genina skočil na Kage, ale aspoň podotknem, že vrah a shinobi, ktorý sa tak veľmi snažil oživiť nukenina z Kumo by Rada Kumo za Kage neuznala. Ale mne už je to v podstate jedno. Ja v Kumo končím. -.-"
Raidon - 1 hlas
Mounth - 1 hlas
Nebudem do toho kecať, keďže som aj ja s genina skočil na Kage, ale aspoň podotknem, že vrah a shinobi, ktorý sa tak veľmi snažil oživiť nukenina z Kumo by Rada Kumo za Kage neuznala. Ale mne už je to v podstate jedno. Ja v Kumo končím. -.-"
Anonymní- Anonymní
Prepáč že sa do toho pletiem Richi síce ťa nepoznám ale sú výnimky ktoré existujú.
Tým by som chcela povedať že pre obyvatelov zvyčajne niesu dôležité skutky ale sila obyvatelia sa tak cítia bezpečne (Anime).Avšak poznám Mountha a ten sa správal na začiatku ako hlupák ale už sa stal dobrým takže to môžem povedať kedže ho poznám osobne.Nechcem uraziť Raidona ale Mounth je tu pomerne dlho a nikdy neprosil o povýšenie.
Ospravedlnujem sa ak som niekoho urazila
Tým by som chcela povedať že pre obyvatelov zvyčajne niesu dôležité skutky ale sila obyvatelia sa tak cítia bezpečne (Anime).Avšak poznám Mountha a ten sa správal na začiatku ako hlupák ale už sa stal dobrým takže to môžem povedať kedže ho poznám osobne.Nechcem uraziť Raidona ale Mounth je tu pomerne dlho a nikdy neprosil o povýšenie.
Ospravedlnujem sa ak som niekoho urazila
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost rady Ohně
» Treningová místnost.
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost rady Ohně
» Treningová místnost.
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: