Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 21 z 40
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Jazero
Vstal som a pozrel na ďalšieho chlapca, ktorý sa tu objavil. "A ty si...?" spýtal som sa ho, pretože som nemal čo robiť. Sensei sa nám rozpustil.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se znovu u jezera.
Na vodítkách jsem měl tři psy. Kolii, dalmatina a labradora.
Ta potíž byla v tom, že ač se podobali těmto rasám, byli stejně vysocí jako mí studenti, možná i o něco vyšší.
"Tak pánové, toto jsou vaši noví přátelé."
Nejdříve jsem ukázal na kolii. "Toto je Taka."
Další přišel na řadu dalmatin. "Tenhle se jmenuje Akami a ten labrador je Narak." ukázal jsem i na posledního trochu většího mazlíčka.
"Vaším úkolem je je vyvenčit."
Na vodítkách jsem měl tři psy. Kolii, dalmatina a labradora.
Ta potíž byla v tom, že ač se podobali těmto rasám, byli stejně vysocí jako mí studenti, možná i o něco vyšší.
"Tak pánové, toto jsou vaši noví přátelé."
Nejdříve jsem ukázal na kolii. "Toto je Taka."
Další přišel na řadu dalmatin. "Tenhle se jmenuje Akami a ten labrador je Narak." ukázal jsem i na posledního trochu většího mazlíčka.
"Vaším úkolem je je vyvenčit."
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na toho kluka kterej na mě promluvil."Doufám že nejseš v našem týmu protože další kluk to by byla katastrofa."potom jsem došel k senseiovi."Takže máte pro mě nějaký meč Sensei?"pak jsem si prohlídl ty psi a chtěl jsem si jednoho pohladit.
Anonymní- Anonymní
"Ale áno, som v tomto týme," kyslo som sa usmial a otočil na senseia. "Čože?! To ideme venčiť psy?" prekvapene som pozeral na zvieratá.
Anonymní- Anonymní
"opravdu tak to si beru dalmatina" řeknu rychle než si ho zabere nikdo jiný
Anonymní- Anonymní
"Akami je psí slečna," odvětil jsem pobaveně a podal jsem mu vodítko.
"Ti dva jsou chlapci. A ano, ten egoistický Hyuuga také patří do našeho týmu."
Tázavě jsem se na ně podíval, abych zjistil, kdo si vezme elegantní kolii a kdo slintajícího labradora.
"Ti dva jsou chlapci. A ano, ten egoistický Hyuuga také patří do našeho týmu."
Tázavě jsem se na ně podíval, abych zjistil, kdo si vezme elegantní kolii a kdo slintajícího labradora.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na toho kluka."Tak to je v háji žádná holka v týmu a ještě k tomu samý nudní kluci."můj výraz byl smutný ale pak jsem zase vrátil pohled na Senseie."Beru si Labradora."
Anonymní- Anonymní
"Shinochi, tvoje je Taka, naše krásná kolie," podal jsem mu její vodítko a Yoshizumimu vodítko labradora. Překvapilo mě, že si ho vybral. Ale ti dva zbylí členi týmu ještě netušili, že i když slintá, je ten jeho pes nejhodnější. Nebude s ním mít příliš problémů. Narozdíl od nich. I když...
Anonymní- Anonymní
Prevrátil som oči. No lebo ty si úžasný. Pomyslel som si a pozrel na kóliu, ktorá mi zostávala. "Nemám rád psi," vzdychol som si a zobral si vodítko. "Mimochodom, som Shinichi, nie Shinochi," zavrčal som a pre istotu som svoje meno ešte vyhláskoval
Anonymní- Anonymní
"Do lesů za Konohou," odvětil jsem.
Ano... Je tam spoustu větví o které se můžete praštit...
Ano... Je tam spoustu větví o které se můžete praštit...
Anonymní- Anonymní
Chytl jsem vodítko Labradora a začal jsem se sním mazlit.Sice jsem byl trochu od slin ale to mi nevadilo jelikož jsem si je hned utřel."Ty jsi ale hodný kluk."řekl jsem mu a pak jsem ho podrbal na hlavě.
Anonymní- Anonymní
"Ach bože. No toto dopadne. Mohli by sme mať aj lepšie misie a nie takto plýtvať mojím talentom. Venčiť psi, pche..." mrmlal som si popod nos a pritom pozoroval kóliu.
Anonymní- Anonymní
"No dobrá tak vyrážíme" řekl jsem pohladil dalmatína a vyrazil směrem k lesu
-přesun
-přesun
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se na vodě a rozhlídl se kolem. Zlatý domov, ale proč mi to sakra trvalo tak dlouho? Podíval jsem se na ruky a pak na chvíli zavřel oči. Možná jen nějaká nemoc. Pomalu jsem se rozešel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Došel jsem k jezeru a lehl si na břeh. Začal jsem pozorovat noční oblohu a pak mi zrak přešel na měsíc. Nejlepší místo k odpočinku. Měl bych se pak stavit za Assasinem. Už jsem ho dlouho neviděl.
Anonymní- Anonymní
P.S. Shimonu - ja musím ísť zajtra tu budem večera asi tak o pol siedmej
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
(Ok v pohode tak sa maj )
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Prichádzal som k jazeru spolu s Fu už z diaľky som kričal ,, Sensei Seito, Ahojte ,, a zamával som mu.
Fu bola zrejme unavená a bez slova si ľahla pod strom a zaspala.
Ja som zatiaľ išiel k Seitovi. ,,Zdravím Seito sensei, tak som vás konečne našiel a mám pre vás novinku bol som v kemono no sato a konečne sa mi podarila podpísať zmluva zo summonom,, povedal a radostne a pokračoval ,,A sensei Seito nemá náš tým nejakú misiu? Síce neviem s kým som v týme ale uŽ viem že mám tým ,, zasmial sa nakoniec.
Fu bola zrejme unavená a bez slova si ľahla pod strom a zaspala.
Ja som zatiaľ išiel k Seitovi. ,,Zdravím Seito sensei, tak som vás konečne našiel a mám pre vás novinku bol som v kemono no sato a konečne sa mi podarila podpísať zmluva zo summonom,, povedal a radostne a pokračoval ,,A sensei Seito nemá náš tým nejakú misiu? Síce neviem s kým som v týme ale uŽ viem že mám tým ,, zasmial sa nakoniec.
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Thu 8 Dec - 13:58, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Prebudila som sa pod akýmsi stromom Huh? Rýchlo som sa postavila a rukou som si pretrela oči No kto kedy videl toto? pokrútila som hlavou a prehrabla som si vlasy...Potom som si vybrala z vrecka gumičku a zopla som ich do chvosta. Všimla som si aj Shimona, a len čo som chvostík dokončila, prišla som k nemu a pozrela som sa na Seita. Podala som mu ruku Som Hyuuga Fū...
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
V dáli jsem zaslechl Simonův, tak jsem otevřel oko a všechno si to vyposlechl. ,,Výborně. Tak to je dobrá zpráva. A co se týká mise, tak nevím kde je zrovna teď Aishi, ale můžeš vyvenčit psy, nebo pomoct nějakým starším lidem na zahradě." Na chvíli jsem se zamyslel a všiml si Fu, jak mi podává ruku. ,,Těší mě. Seito Senju." Nahodil jsem milý úsměv.
Anonymní- Anonymní
,,Pfff, to sú misie?,, zamračil som sa ,,Radšej kebyže máme niečo lepšie, to sa radšej budem starať o svoje zvieratko,, zasmial sa.
,,Ale najprv si zacvičím z Fu lebo som jej to sľúbil,, povedal pomimo.
,,Ale najprv si zacvičím z Fu lebo som jej to sľúbil,, povedal pomimo.
Shinobi
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 21 z 40
Povolení tohoto fóra: