+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 26 z 38
Strana 26 z 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se. ,,Jí se ptej, ne mě.'' Sotva jsem to dořekla, Shi se k Rin přitiskla. ,,Jo, armáda jí slábne. Ale pořád není dost slabá, aby si někdo mohl být jistý vítězstvím.''
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re:
Podiveně jsem se na Shijin podíval..''Hai pojďme..''Šeptl jsem a odskočil do lesa,na takovou vzdálenost,aby nás nikdo neslyšel..''Tak?''Tázavě jsem se uculil.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hai... Hai..." nervózně jsem propletla prsty a sklopila oči k zemi.
"Já... Bych se potřebovala na něco zeptat, protože v těhle věcech už svému úsudku od jisté doby nevěřím." polkla jsem.
"Totiž... Nawaki mě včera... Políbil..." zvedla jsem k němu oči.
"A já mám... Mám hrozný strach, že když se nechám, on... Můžu mu v tom věřit?"
Sama jsem nevěděla, jak jsem to ze sebe dostala.
Byla to spíš neurčitá slova vyslovená rychle za sebou, ale doufala jsem, že to pochopil.
"Já... Bych se potřebovala na něco zeptat, protože v těhle věcech už svému úsudku od jisté doby nevěřím." polkla jsem.
"Totiž... Nawaki mě včera... Políbil..." zvedla jsem k němu oči.
"A já mám... Mám hrozný strach, že když se nechám, on... Můžu mu v tom věřit?"
Sama jsem nevěděla, jak jsem to ze sebe dostala.
Byla to spíš neurčitá slova vyslovená rychle za sebou, ale doufala jsem, že to pochopil.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Obe sa po tej otázke na seba tázavo pozreli.. ich výraz na tvári bol dosť očividný.. bolo to "váhanie".. nakoniec len obe prikývli a odtiahli sa od seba.. v tom sa objavil dym ako po zrušení Henge a medzi nimi som stál ja.. len som nenápadne pohol prstom pri čom sa čiernovláska usmiala a doslova po mne skočila, objala ma rukami a len mi tak ostala visieť okolo krku, bielovláske som len na hlavu položil ruku a zaškeril som sa na PiliKKu..
Anonymní- Anonymní
Re:
"Být si jistý neznamená vyhrát. Být slabší neznamená být poražen." povzdechla jsem.
Zamotává se to čím dál víc...
Sklonila jsem se, i když to vlastně nebylo potřeba a začala jsem Shi hladit.
Zamotává se to čím dál víc...
Sklonila jsem se, i když to vlastně nebylo potřeba a začala jsem Shi hladit.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re:
''Shi...poradil bych ti,jenže já svého bratra neznám v tomhle o nic více než ty..''řekl jsem a uculil se.''Ale...myslím že ano,aspoň tehdy ano...''Upřímně jsem se usmál a pohladil ji po rameni.''Věř munic jiného ti poradit nemohu..Tak zatím měj se'',hned jak jsem to dořekl tak jsem zmizel..
Anonymní- Anonymní
Re:
(Umm....jestli najednou odejdu,tak se vypla elektrika od bouřky,a už se pravděpodobně nevrátím -.-)
Anonymní- Anonymní
Re:
(Já byla online celou dobu s druhou postavou XD Takže jsem tě vlastně nechala úmyslně )
Chtěla jsem něco říct, ale nějak jsem se k tomu nedostala, protože zmizel.
"No... A jsem tam kde jsem byla na začátku." povzdechla jsem a bloumala po táboře.
Ani jsem nevěděla, kam jdu. Byla jsem ztracená ve svých myšlenkách.
Ksó, jsem nenapravitelná... Každému hned věřím a když se snažím o opak, trápím se.
Chtěla jsem něco říct, ale nějak jsem se k tomu nedostala, protože zmizel.
"No... A jsem tam kde jsem byla na začátku." povzdechla jsem a bloumala po táboře.
Ani jsem nevěděla, kam jdu. Byla jsem ztracená ve svých myšlenkách.
Ksó, jsem nenapravitelná... Každému hned věřím a když se snažím o opak, trápím se.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Pozorne som si premeriaval PiliKKu pri čom som hodil pohľad aj na moje dve bábky dievčat.. hmm ja.. som Artemis.. odpovedal som po chvíľke zaváhania po čom som si len povzdychol.. pred chvíľou som prišiel zo Suny.. alebo .. z toho čo z nej zostalo.. zrovna som bol v podzemí takže ma tá .. divná technika nejak obišla.. odpovedal som PiliKKe a len som si pohľadom premeral bielovlásku.. dokonca som ju aj pohladil po hlave.. pri čom to však stále bola len bábka.. bolo vidieť že mám s nimi taký zložitý vzťah..
Anonymní- Anonymní
Re:
Probudil jsem se z dlouhééého spánku. "To už je ráno?" podivil jsem se a podíval se ven.
Trochu jsem se protáhl a vyšel ze stanu.
"Eeech..lidi..můžete.." zůstal jsem stát s otevřenou pusou a najednou uviděl tu ženu, kterou jsem zabil, aspoň jsem si to myslel.
"Ty!" použil jsem shunshin a svůj speciální kunai jsem ji držel u krku.
"Co se to tu sakra děje a co tady chceš."
Trochu jsem se protáhl a vyšel ze stanu.
"Eeech..lidi..můžete.." zůstal jsem stát s otevřenou pusou a najednou uviděl tu ženu, kterou jsem zabil, aspoň jsem si to myslel.
"Ty!" použil jsem shunshin a svůj speciální kunai jsem ji držel u krku.
"Co se to tu sakra děje a co tady chceš."
Anonymní- Anonymní
Re:
Málem jsem vykřikla, protože jsem to opravdu nečekala.
"Ah... Vy jste ten vzkaz nečetl?"
Měla jsem dojem, že když ne Tsuchikagemu, tak alespoň Hokagemu o něm řeknou.
"Já jsem tu spolu s polovinou armády Kumogakure, která je odhodlaná se pomstít Raikagemu za to, že stavěl své touhy nad blaho vesnice. Touží po Reině a raději nechá celou vesnici vyvraždit než aby se jí vzdal. Já slíbila, že svou vesnici ochráním, je to má povinnost." mé oči neprozrazovaly, že bych lhala. Myslela jsem to opravdu upřímně.
"Ah... Vy jste ten vzkaz nečetl?"
Měla jsem dojem, že když ne Tsuchikagemu, tak alespoň Hokagemu o něm řeknou.
"Já jsem tu spolu s polovinou armády Kumogakure, která je odhodlaná se pomstít Raikagemu za to, že stavěl své touhy nad blaho vesnice. Touží po Reině a raději nechá celou vesnici vyvraždit než aby se jí vzdal. Já slíbila, že svou vesnici ochráním, je to má povinnost." mé oči neprozrazovaly, že bych lhala. Myslela jsem to opravdu upřímně.
Shinobi
Re:
Běhal jsem po táboře,dokud jsem ji nenašel..''Pili?''Objevil jsem se za ní a šeptl ji do ucha.''Co je zač?''Přejížděl jsem pohledem toho kluka a měl ruku na Kataně
Anonymní- Anonymní
Re:
"Co je dneska za den!?" štěkl jsem na ni a dál ji držel kunai i krku.
Hm, co to mele, určitě nějaký tah, trojský kúň, jak nás napadnout, nebo ještě hůř, zbabělost a strach z porážky našich vojsk.
Hm, co to mele, určitě nějaký tah, trojský kúň, jak nás napadnout, nebo ještě hůř, zbabělost a strach z porážky našich vojsk.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm.. neviem.. možno to je tým že som bol v kóme.. a prebral som sa až pred dvoma rokmi.. po tom som sa držal skôr v ústraní.. vlastne som z podzemia posledné tri týždne ani raz nevyšiel.. odpovedal som jej, čiernovláska zrazu otvorila oči ktoré uprela na PiliKKu.. ale stále sa držala okolo môjho krku, len sa trocha pohmírila a ďalej PiliKKu sledovala..
Anonymní- Anonymní
Re:
Konečně jsem doběhla do tábora. Vůbec jsem nevěděla, jak je možné, že je Suna fuč.
Snažila jsem se najít někoho z naší vesnice. Zmateně jsem se koukala okolo sebe a nevěděla, kam jít.
Snažila jsem se najít někoho z naší vesnice. Zmateně jsem se koukala okolo sebe a nevěděla, kam jít.
Anonymní- Anonymní
Re:
Probudil jsem se u vody. Bože. Nesnáším ty dlouhé spánky. Posadil jsem se a trochu se opláchl. Pak jsem natočil hlavu, tak, abych viděl co se děje. Uviděl jsem Assasina s Rin a za nima armádu Kumo. Paráda. Už mi dokonce i hrabe. Zavřel jsem oči a přemýšlel nad jinými věcmi.
Naposledy upravil Seito Senju dne Thu 28 Jul - 16:11, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
"Co je z den?" nechápavě jsem se na něj zadívala.
A já myslela, že opilá Hyuuga s desítkami plechovek od energy drinků je vrchol...
"Čtvrtek." ušklíbla jsem se.
"A že jste mě jednou probodl mi stačilo, vážně to nemusíte zkoušet znovu."
A já myslela, že opilá Hyuuga s desítkami plechovek od energy drinků je vrchol...
"Čtvrtek." ušklíbla jsem se.
"A že jste mě jednou probodl mi stačilo, vážně to nemusíte zkoušet znovu."
Shinobi
Re:
"Klid zlato!" usmála jsem se, mírně natočila hlavu a políbila ho na tvář. "Je ze Suny..." zašeptala jsem a otočila se na Artemise. "Aha... to to vysvětluje!" pousmála jsem se. "Ummmm mohu?" podívala jsem se na dívku.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Strana 26 z 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 26 z 38
Povolení tohoto fóra: