+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 25 z 38
Strana 25 z 38 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Umm..něco takhle rozomilého nemůže být zlé'',šeptl jsem a seskočil dolů.''Umm,takže nejsi z Kumo odkud jsi?'',pořád jsem ji podezřívavě sledoval,ale deaktivoval jsem sharingan.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po tábore sa prechádzali dve dievčatá.. vlastne boli takmer na vlas rovnaké iba mali inú farbu vlasov a očí, vyzerali tak na 9-10 rokov.. Nevieš kde je? Nee-chan? ozvala sa čiernovláska a bielovláska len pokývala hlavou.. mali by sme hľadať ďalej Nee-chan.. odpovedala jej, nemali na sebe žiadnu čelenku, vlastne ani nevyzerali ako shinobi.. skôr ako nejaké civilistky ktoré sa sem len zatúlali.. nakoniec našli toho koho hľadali.. obe sa zborovo rozbehli za Kazekage pri čom zastali kúsok od nej.. Dobrý deň Kazekage-sama, pozdravili tie dve zborovo a len nahodili taký milý.. a úplne identický úsmev..
Anonymní- Anonymní
Re:
Procházela jsem se po táboře.
To se mi ta ranní procházka protáhla...
Z toho, co jsem pochytila, byli shinobi z Kumo spojenci.
To mne zaráželo, už kvůli Byakuuganu, který se věčně snažili ukrást.
Zahlédla jsem uprostřed tábora Akiho (Gomene, ale jinak to skloňovat neumím XD ) a zamířila tím směrem.
To se mi ta ranní procházka protáhla...
Z toho, co jsem pochytila, byli shinobi z Kumo spojenci.
To mne zaráželo, už kvůli Byakuuganu, který se věčně snažili ukrást.
Zahlédla jsem uprostřed tábora Akiho (Gomene, ale jinak to skloňovat neumím XD ) a zamířila tím směrem.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
,,Návštěva?'' Zasmála jsem se, ale pak jsem zvážněla a probodla jí pohledem: tobě nic říkat nemusím. Nakonec jsem sáhla do pláště, vyndala čelenku a držela jsem ji před sebou. ,,Tsuki.''
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re:
Stála jsem uprostřed tábořiště a zrovna chtěla hledat někoho, koho bych se mohla zeptat na nejnovější informace, když na mě promluvili obě dívky. Trochu rozpačitě jsem si je prohlédla. "Ummmm zdravím..." odvětila jsem.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
Etoo.. čiernovláska sa rozpačito zamrvila.. začneš ti Nee-chan.. ? spýtala sa bielovlásky ktorá na ňu trocha s obavami pozrela.. nechceš radšej ty Nee-chan? odpovedala jej otázkou na čo si len obe povzdychli.. naraz sa uklonili po čom len podvihli hlavy a milo sa na PiliKKu usmiali.. Budete nás učiť Kazekage-sama? spýtali sa zase zborovo a v tvárach im bolo vidieť očakávanie..
Anonymní- Anonymní
Re:
Shi se o ní otřela. Líbí se mi. Tobě se líbí každý a ne, nemůžeš si jí nechat. Zdůraznila jsem druhou větu souvětí a pak jsem se podívala na Rin. ,,Myslíš, že bychom tady byli, kdybychom byli nepřátelé? Tak moc se mi zase zemřít nechce.''
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re:
"Když nás Reina spolu s celou Tsuki klidně obětovala, neváhala jsem se přidat k alianci." pousmála jsem se. "Vypadá to, že se jí armáda rozpadá."
Natáhla jsem ruku, ale než jsem se Shi dotkla, tázavě jsem se Ayame podívala.
Natáhla jsem ruku, ale než jsem se Shi dotkla, tázavě jsem se Ayame podívala.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re:
Uuuhmmm.. zamysleli sa obe takmer naraz, etoo.. otec otec.. otec je mŕtvy.. ale máme brášku.. usmiala sa nakoniec čiernovláska a bielovláska len s nadšením prikývla Hai hai.. brášku.. utvrdila čiernovlásku v odpovedi po čom sa len obe tak "na raz" usmiali..
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 38 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 25 z 38
Povolení tohoto fóra: