+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 16 z 38
Strana 16 z 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
(XDDD )
Chytil som ju no padal som zo stromu XDD .
Dopadol som na chrbat ,zacal som v duchu preklinat vela veci .
A to ze macky spadnu na vsetky 4!!
Az na to ze som si myslel ze mam dolamany chrbat sa Byakuri nic nestalo preto som ju oprel k stromu a ostal som sediet .
Velmi sa mi teraz uz vstavat nechcelo .
Chytil som ju no padal som zo stromu XDD .
Dopadol som na chrbat ,zacal som v duchu preklinat vela veci .
A to ze macky spadnu na vsetky 4!!
Az na to ze som si myslel ze mam dolamany chrbat sa Byakuri nic nestalo preto som ju oprel k stromu a ostal som sediet .
Velmi sa mi teraz uz vstavat nechcelo .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
Už od sedmi ráno jsem stál na špicce stromu se zavřenýma očima,a trénoval manipulaci s chakrou,také jsem po očku sledoval spící PiliKKu.Měl bych najít Nawakiho,slíbil že mě naučí nějaké techniky.Seskočil jsem dolů a vzal PiliKKu do náručí.Donesl jsem jí z lesa do našeho stanu a položil na provizorní postel.Tak kde jsi nawaki?Aktivoval jsem sharingan a vydal se ho hledat...
Anonymní- Anonymní
Re:
Uviděl jsem Nawakiho,jak sedí v jakýmsi polosedu,no odsud to nebylo moc vidět.Seskočil jsem z vysokého stromu přímo před něj.''No ehh...chtěl jsem se zeptat jestli bys mě nenaučil nějaké techniky.''Řekl jsem trochu potišeji a sledoval,co udělá.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Umm...vlastně ani nevím,no třeba základní techniku Shunsin,nebo tu ohnivou techniku,co jsi včera použil'',utrousil jsem a poškrábal se na hlavě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vstal jsem a s potěšením zjistil, že spím ve stanu. Nějaká hodná duše mě dala do stanu. Pousmál jsem se a vyšel ven. Cože?! Už je tak pozdě? Bože tak dlouho bych neměl spát. Přešel jsem k nejbližšímu jezírku a opláchl se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Stála som kúsok od tábora shinobi.. vlastne slušný kúsok.. práve som totiž "trénovala".. aj tak som nemala čo robiť.. v rukách som zvierala Kiby ktoré som držala nad hlavou.. nado mnou zrovna zúrila búrka.. doslova som ju privolala pomocou Kíb.. v tom priamo do mňa napálil blesk.. teda skôr do "nich" .. nabily sa bleskovou energiou pri čom som s nimi švihla pred seba a vyslala som tento blesk.. teda aspoň som sa skúsila vyslať ho na nejaký strom.. problém bol len v tom že to ako keby "explodovalo" kúsok predo mnou
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
''Arigato'',řekl jsem a zmizel v lese.Začal jsem se soustředit,a učit se Shunshin..
Anonymní- Anonymní
Re:
Zívla jsem a zamrkala.
Kde to vlastně jsem? Na zemi uprostřed lesa?
Povzdechla jsem, postavila se a snažila se dostat z oblečení všechny lístky a větvičky, které se na něm zachytily. Jelikož jsem nikde nikoho neviděla a nechtěla jsem je hledat s Byakuuganem, vrátila jsem se zpátky k jezeru.
Procházela jsem se po břehu a přemýšlela.
Kde to vlastně jsem? Na zemi uprostřed lesa?
Povzdechla jsem, postavila se a snažila se dostat z oblečení všechny lístky a větvičky, které se na něm zachytily. Jelikož jsem nikde nikoho neviděla a nechtěla jsem je hledat s Byakuuganem, vrátila jsem se zpátky k jezeru.
Procházela jsem se po břehu a přemýšlela.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Otočila jsem se za hlasem a mírně jsem se pousmála.
"Hai." šeptla jsem a zastavila se.
"Uhmm... Mrzí mě, že jsi kvůli mě dostal od Byakuri takovou ránu. Úplně jsem zapomněla, že se jí potom vždy vymaže paměť..."
"Hai." šeptla jsem a zastavila se.
"Uhmm... Mrzí mě, že jsi kvůli mě dostal od Byakuri takovou ránu. Úplně jsem zapomněla, že se jí potom vždy vymaže paměť..."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
''jeeeeee je tu nuda jako u me babicky'' stezoval jsem si a sel na kraj tabora
'' hmn udelam si tady maly divadelko'' vatahnul jsem par vybusnin a zacal je jsem s nimi hazet
'' hmn udelam si tady maly divadelko'' vatahnul jsem par vybusnin a zacal je jsem s nimi hazet
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokrčila jsem rameny.
"Kazekage-sama se už snad o ní postará."
Rty mi zvlnil mírný úsměv.
"Ale nemluv už o tom nebo se budu muset začít smát."
Netuším proč, ale nemohla jsem odolat úsměvu.
"Kazekage-sama se už snad o ní postará."
Rty mi zvlnil mírný úsměv.
"Ale nemluv už o tom nebo se budu muset začít smát."
Netuším proč, ale nemohla jsem odolat úsměvu.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 16 z 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 16 z 38
Povolení tohoto fóra: