Tsuina rezidence^^
+5
Daiki Yatoshi
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
Ryuzaki Kaguya
Tenshi Ochita
9 posters
Strana 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Tsuina rezidence^^
First topic message reminder :
Pod domem je ukryté rozsáhlé sklepení, kde je vězení, mučírna a vše, co k pěkné staroanglické vilce patří^^
^^
Pod domem je ukryté rozsáhlé sklepení, kde je vězení, mučírna a vše, co k pěkné staroanglické vilce patří^^
^^
Naposledy upravil Tsukiko Tooya dne Tue 30 Aug - 21:59, celkově upraveno 1 krát
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Re: Tsuina rezidence^^
"Ty ses absolutně vůbec nezměnil Haruko." pousmála jsem se a opřela o stůl
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
''Umm...ty taky ne'',přiblížil jsem se.''A to je na tom to dobré'',šeptl jsem a odhrnul ji pramínek z vlasů.''No,teď bych si dal ehm..Saké?''Řekl jsem a uculil se..
Anonymní- Anonymní
"Je ve skříňce." ukážu prstem na skříňky za ním
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
došel jsem do koupelny kde jsem si dal menší sprchu při které jsem si zpíval operním zpěvem tak že to bylo slyšet po celém domě
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k jedné ze skříněk a vytáhl saké,se dvoumi sklenicemi.''Umm,dáš si určitě také?''Nevinně jsem se zaculil a podal ji skleničku s nápojem...
Anonymní- Anonymní
"Nepiju Saké." odvětila jsem a skleničku položila na stůl "Ty si něco provedl že jo? 6e si takový hodný."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
''To musím něco provést,abych za tebou mohl přijít?''Šeptl jsem a dotkl se na pár sekund její ruky.
Anonymní- Anonymní
"Ne, ale obyčejně se po mě vždycky něco chce, když za mnou přijde chlap a nečekaně mě políbí, hm?" všimla jsem si dotyku ale ignorovala jsem to
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
''Hai,něco chci..''Přiblížil jsem se na pár centimetrů od ní.''Další polibek'',šeptl jsem jí do ucha a takřka se jí dotýkal..
Anonymní- Anonymní
"Uhm...a...co když ti ho nedám?" provokativně jsem mu šeptla do ucha i já jemně se otřela rty o jeho lalůček
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
''To bych nepřežil'',přiblížil jsem se ještě blíž a dotkl se rty jejích rtů...
Anonymní- Anonymní
oddálila jsem se mírně od něj
"Víš co se říká? Bez práce nejsou koláče a polibky ode mě jsou moc drahé. Co mi nabídneš?" držela jsem své rty v takové vzdálenosti, aby je cítil u svých ale zároveň aby se jich nedotýkali
"Víš co se říká? Bez práce nejsou koláče a polibky ode mě jsou moc drahé. Co mi nabídneš?" držela jsem své rty v takové vzdálenosti, aby je cítil u svých ale zároveň aby se jich nedotýkali
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
''Umm,sám sebe?''Zaculil jsem se a políbil ji.''No promiň musel jsem ho dostat..''Šeptl jsem a popošel o pár kroků dál.''Ehm..a teď k té válce..zjistil jsem že je zde další uživatel Bakutonu'',řekl jsem mirně rozpačitě a sedl si do tureckého sedu...
Anonymní- Anonymní
vyšel jsem z koupelny a při tom jsem si pískal, krom ručníku který jsem měl kolem pasu jsem byl nahý a šel jsem si do kuchyně pro jídlo, vešel jsem do kuchyně a uviděl jsem zde Reinu s nějakým, podivínem ''bré jitro vespolek'' pověděl jsem a přišel jsem k ledničce ''táák, co si dáme''
Anonymní- Anonymní
zle jsem se pousmála a šla si nalít smetanu "Možno ano a je proti nám ale." odvětila jsem "Jak to vypadá venku ta situace? Nevíš?" vyskočila jsem na linku a seděla jsem se a pila tu smetanu "Dobrej." řekla jsem chladně a ignorovala oba
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
vzal jsem si mléko ze kterého jsem začal ihned pít a při tom jsem se díval na Reinu, po chvíli jsem se potřeboval na dechnout a dal jsem si pauzu, na tváři jsem měl bílé vousy ''máš rozepnutý výstřih''
Anonymní- Anonymní
''Sate'',utrousil jsem a podíval se na Reinu.''Podle informací je ten uživatel Bakutonu bývalí Tsuchikage a situace...Aliance vyhrála bitvu''
Anonymní- Anonymní
Ráno jsem se vzbudil ve své posteli a umyl si tvář."mmmmmm to dango bylo fajn "Oblékl jsem se do normálního kimona/županu xD a sešel dolů po schodech.Viděl jsem tam dost lidí a jen jsem mávl rukou"Kdy je jídlo?"
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"A tebe to jistě rozčiluješ že ano?" pousmála jsem se na Hiraka a podívala na Haruka "Jak mohli vyhrát bitvu když jsště nebojovali se mnou? Dokud jsem tu já tak bitva bude pořád."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
''Umm...porazily celou tvou armádu,a mají tábor na vítězném poli..a Nawaki nás zradil..''Řekl jsem a podíval se jí do očí.
Anonymní- Anonymní
"Máme ještě dva armády, zlato + Gedo mazo, já s Nibi a Tsukiko s démony. Ještě není konec, Nawakiho pak osobně zabiju chtělo by to útok dnes v noci." řekla jsem a seskočila z linky
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
''ano rozčiluje, za chvíli nám tady na tobě začnou přistávat letadla''
Anonymní- Anonymní
"Jestli tě to rozčiluje tak se tam nekoukej." odsekla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
''Hai,půjdu před tvou armádou,ať se zaměří na mě,minule po mě šli skoro všichni,a já měl štěstí že jsem utekl bez chakry a jílu Nawakimu...''Řekl jsem a vstal na nohy.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Povolení tohoto fóra: