Brána Akademie
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Brána Akademie
Tato brána je chráněná Bariérou pěti pečetí. A malá drobnost - prolezlá pavouky až to hezké není xD
Anonymní- Anonymní
Re: Brána Akademie
Vrana sedela na bráne akadémie a spravila moju postavu.
"Tak som tu..."
Obzrel som sa.
"JE tu niekto?"
"Tak som tu..."
Obzrel som sa.
"JE tu niekto?"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Nikto tu nebol tak som prešiel cez branu.
(presun)
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Shirayuki-hime
Dorazili jsme na místo se mnou v čele skupiny.
Tak jsme tady. Zastavila jsem se dostatečnou vzdálenost od brány a pozorně sledovala okolí.
Dorazili jsme na místo se mnou v čele skupiny.
Tak jsme tady. Zastavila jsem se dostatečnou vzdálenost od brány a pozorně sledovala okolí.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Ex dopadl těsně vedle ní. Pohledem hypnotizoval bránu, která by se dala bez nadsázky nazvat pavoučí. Motýl na jeho rameni nervózně poposedl.
Co teď? potichu zašeptal. Díky schopnostem motýla již věděl, že Tsukikage je skutečně uvnitř.
Já jsem dopadla kousek od nich a pečlivě sledovala okolí.
Co teď? potichu zašeptal. Díky schopnostem motýla již věděl, že Tsukikage je skutečně uvnitř.
Já jsem dopadla kousek od nich a pečlivě sledovala okolí.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem sice jako poslední , ale skočil jsem do keře vedle Shi a porozhlédl jsem se po okolí." Jak jsem předpokládal......Bariéra 5 pečetí.... " zamumlal jsem." Musíme najít i zbylé 4 pečetě....dokáže někdo přivolat....velké množství malých zvířat které by je mohly najít? "
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Ex Libris
Poklepal jsem si na okraj jedné z přivolávacích pečetí, které jsem měl vypálené na ruce a usmál se.
Žádný problém. Dokážu motýlů přivolat tolik, že by to zakrylo celou tuhle budovu a ještě by jich dost zbylo.
Už jsem čekal jenom na pokyn.
Poklepal jsem si na okraj jedné z přivolávacích pečetí, které jsem měl vypálené na ruce a usmál se.
Žádný problém. Dokážu motýlů přivolat tolik, že by to zakrylo celou tuhle budovu a ještě by jich dost zbylo.
Už jsem čekal jenom na pokyn.
Anonymní- Anonymní
" Moc velké množství ne....musíme být stále nenápadní...hledáme 4 pečetě....takže...max 20 jich přivolej.... " řekl jsem a poté se zase podíval na bránu.* Hmmm....Kéž bych ho už mohl ovládat...ta brána by tu ani nebyla....a ti pavouci už vůbec ne... * pomyslel jsem si a ušklíbl se.
Shinobi
Dorazil jsem společně s nimi a schoval se za keř, kde byl zbytek. Čekal jsem, jak se dohodnou.
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem a přejel po pečetích. Okolo mě se objevilo dvacet motýlů, chvíli se třepotali ve vzduchu, ale o malý moment později se již všichni rozletěli do okolí. Nezbývalo než čekat, až se vrátí.
Anonymní- Anonymní
Po nějaké chvíli se motýli vrátili. Posedali si na mě a já se jenom rozhlédl po ostatních.
Fajn, máme je všechny, co teď?
Fajn, máme je všechny, co teď?
Anonymní- Anonymní
" Každý si vezme jednu...takže nejlepší by bylo kdyby každý z nás dostal motýla...a ten ho navigoval k jeho pečeti....Shi zůstane u brány...dokáže nám mluvit do mysli takže ona nám dá znamení kdy jí máme strhnout.... " víc už jsem neřekl.Jen čekal na reakci ostatních.
Shinobi
Ke každému člověku přiletěl motýl a sedl si mu na rameno. Už jen čekali, až budou moc vyrazit, aby je pak dovedli k pečetím. Já už jsem byl připravený vyrazit.
Anonymní- Anonymní
" Yosh...takže jdeme...a Shi...když bariéra zmizí....počkej na nás...a nechoď dovnitř sama...bylo by to moc nebezpečné...dobrá? " řekl jsem a po chvíli jsem vyrazil k mé pečeti.
Shinobi
Když mi motýl dosedl na rameno, s úsměvem jsem si ho prohlédla. Pak jsem ale zvážněla, pohledem se vrátila ke Katashimu a kývla jsem na znamení, že rozumím. Hned na to jsem vyrazila.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Dobře.
Vykročila jsem kupředu a čekala, až ostatní dorazí na místo.
Dobře.
Vykročila jsem kupředu a čekala, až ostatní dorazí na místo.
Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Sat 3 Dec - 13:03, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Na nic jsem nečekal a vyrazil jsem rovnou za motýlem. Druhý mi jako vždy seděl na rameni. Nějakou chvíli to trvalo, ale nakonec jsem dorazil k pečeti. Byla na kameni u řeky. Chvíli jsem si jí prohlížel a hodnotil odvedenou práci, kterou dělal mě neznámí člověk. Nakonec jsem toho ale nechal a čekal na pokyn.
Anonymní- Anonymní
Po chvíli jsem dorazil ke své pečeti.Byla asi v 5metrové výšce na stromu.Vyskočil jsem k ní a jednu ruku na ní položil.Teď už jsem jen čekal na signál.
Shinobi
Dorazil jsem ke své pečeti, která byla zamaskovaná na zemi. Natáhl jsem k ní ruku a čekal na signál.
Anonymní- Anonymní
Dorazila jsem k pečeti. Byla na celkem vysoko na strmé skále. Už jsem jen čekala na pokyn.
Anonymní- Anonymní
Takže...3...2...1...Teď!
Chytla jsem pečeť do zubů a rychle ji strhla.
Chytla jsem pečeť do zubů a rychle ji strhla.
Shinobi
Jakmile jsem uslyšel znamení tak jsem pečeť rychle strhl.
Shinobi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: