Kancelář Raikageho
+2
Nawaki
Neuro Uchiha
6 posters
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Kancelář Raikageho
Výborně.Mám pro tebe misi.Jeden z naších ninjů je právě v Amegakure.Jdi tam najdi ho a přijďte s informacema zpátky.
Anonymní- Anonymní
R-P-G
"Rozkaz"
V hlave: Dúfam že sa zase do niečoho nezapletiem.
Odišiel som z kancelárie a vydal som sa do Amegakure.
Cas: 13:08-...
V hlave: Dúfam že sa zase do niečoho nezapletiem.
Odišiel som z kancelárie a vydal som sa do Amegakure.
Cas: 13:08-...
Anonymní- Anonymní
R-P-G
"Klop" "Klop"
Vošli sme dovnútra.
"Zdravím Raikage-sama sme späť"
(Mirhenke stál vedľa mna)
Vošli sme dovnútra.
"Zdravím Raikage-sama sme späť"
(Mirhenke stál vedľa mna)
Anonymní- Anonymní
Jestřáb vletěl otevřeným oknem ven a na stůl Raikageho hodil nějaký dopis ve kterém stálo.
"Zdravím Raikage-sama. Já Assasin Senju si Vás dovoluji oficálně pozvat na první mezinárodní zkoušku chuuninu, která se z vaším dovolením bude konat v Konoze. Do dvou týdnu by se měl konat první test. Dejte vědět o počtu vašich geninů. S pozdravem."
"Zdravím Raikage-sama. Já Assasin Senju si Vás dovoluji oficálně pozvat na první mezinárodní zkoušku chuuninu, která se z vaším dovolením bude konat v Konoze. Do dvou týdnu by se měl konat první test. Dejte vědět o počtu vašich geninů. S pozdravem."
Anonymní- Anonymní
Zdravím výtečně.Mám pro vás dobrou zprávu.Mirhenke pošli dopis všem geninum ve vesnici(Nejlíp zkontaktuj icq skype apod...).V Konoze bude geninská zkouška a ta nám může vylepšit vztahy mezi ostatními vesnicemi .
Co jste zjistili o Ame?
Co jste zjistili o Ame?
Anonymní- Anonymní
Takže zjistil jsem tohle:Někteří vesničané se o něm bojí mluvit.Je to silný nukenin z Konohy.Jmenuje se Neuro Uchiha.Jedna důležitá informace,pracuje pro něj nukenin z náší vesnice Raimato.Můžete mi o těch dvou něco říct?
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Objavil som sa v okne...
Takže chuninske skúšky...
"V Kumogakure je veľa nadaných genínov čo vy na to Raikage-sama"
Takže chuninske skúšky...
"V Kumogakure je veľa nadaných genínov čo vy na to Raikage-sama"
Anonymní- Anonymní
To ano.Ty informace jsoz jamavé asi pošlu 2 nebo 3 genini na tu zkoušku.
Anonymní- Anonymní
R-P-G
"Aha Raikage-sama potreboval by som nejaký počet ryo je možné v tejto situácií požičať mi nejaké"?
Anonymní- Anonymní
Hm?Půjčit?No teoreticky šlo ale potřeboval bych tě na menší misi...
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Tak teda v pohode a čo je to za misia?
V hlave:Dúfam že to nemá nič spoločného s Konohou...
V hlave:Dúfam že to nemá nič spoločného s Konohou...
Anonymní- Anonymní
Je tu menší problém.Kiri,Suna a Konoha uzavřeli Alianci chci to stejné udělat s Iwagakure.Běž tam a pouze se zeptej Tsuchikageho jestli by též nechtěl.
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Tak som tu bohužiaľ Tschu...nieje prítomný a jeho zástupca nepovedal nic moc takze zatiaľ len nad tým uvažujú.
Anonymní- Anonymní
Oknem přiletěl roj včel a sedl si na pracovní stůl mocného Kage.Chvíli se převaloval po desce a po chvíli vzlétl a vyletěl oknem pryč.Na desce zůstalo pouzdro z nějž vykukoval svitek.
- Spoiler:
- Do rukou RaikagehoVáš návrh jsme projednali a po důkladném zvážení jsme se rozhodli nevstoupít s Kumogakure no Sato do aliance.
Rada Iwagakure no Sato
Anonymní- Anonymní
R-P-G
"Takže oni to neprijali..."
Raikage-sama našla by sa nejaká misia?
A navyše mám otázku prečo je tu tak ticho kde sa všetci podeli?
Raikage-sama našla by sa nejaká misia?
A navyše mám otázku prečo je tu tak ticho kde sa všetci podeli?
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se před kanceláří kde seděl raikage a vykopl dveře.V očích mi zářil sharingan.
Zdravím Orione nebo bych měl říct vůdce 1 divize?
Zdravím Orione nebo bych měl říct vůdce 1 divize?
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Evereste odejdi.Uchiho co tu chceš?Přišel sis snad pro svou smrt?Nebo že bys mě chtěl zabít jako mizukageho?Bez důvodu.
Anonymní- Anonymní
Za Satakeho vlády si byl hlavní stratég a proto mám důvodů dost.Navíc Mizukage není mrtvý.A teď k tomu hlavnímu tématu.Tvoje vláda je u konce.
Použil jsem sharingan a teleportoval jsem mě a Raikageho do jiné dimenze.
Temnota:Kurozu.
Přitáhl jsem si raikageho a dal mu pěstí do břicha.
Použil jsem sharingan a teleportoval jsem mě a Raikageho do jiné dimenze.
Temnota:Kurozu.
Přitáhl jsem si raikageho a dal mu pěstí do břicha.
Shinobi
Klan:
Vipl jsem kapku krve na zem.
Hm tvoje technika je zajmavá.Jde jen o to že
Větu jsem nedořekl a poslal jsem na něj Raijingu Sandaa (Zuřivý blesk).
Hm tvoje technika je zajmavá.Jde jen o to že
Větu jsem nedořekl a poslal jsem na něj Raijingu Sandaa (Zuřivý blesk).
Anonymní- Anonymní
Dark Vortex.
Vtáhl jsem celý blesk to temnoty.
Má temnota je gravitace a zároveň něco jako černá díra dokáže vše pohltit.Nemáš proti mě šanci.
Vytáhl jsem meč a udělal ohnivý klon.Zaútočil jsem na Raikageho ze předu a probodl ho ze zadu bunshinem.Hned poté jsem se vrátil do Kumo v Henge Raikageho.
Vtáhl jsem celý blesk to temnoty.
Má temnota je gravitace a zároveň něco jako černá díra dokáže vše pohltit.Nemáš proti mě šanci.
Vytáhl jsem meč a udělal ohnivý klon.Zaútočil jsem na Raikageho ze předu a probodl ho ze zadu bunshinem.Hned poté jsem se vrátil do Kumo v Henge Raikageho.
Shinobi
Klan:
zaklepal jsem, a když nikdo neodpovídal tak jsem vstoupil do místnosti. Rozhlédl jsem se kolem a v rohu ve skleněné vitríně byla Samaheda. Rozbil jsem sklo a vytáhl ji. Slastně se rozevřela a zavrčela.
"Hmm."slizce jsem se usmál. Do kanceláře náhle se náhle vřítilo 5 Kumogakure jouninu.
"Senei ta jashu." znovu následoval úsměv a z mé ruky vystřelilo mnoho hadů. a překvapili jouniny. Čtyřem jsem zlomil vaz. A ten jeden udělal byl raiton kage bunshin. Dostal jsem elektrický šok a pak jsem na něj hodil jedovaté senbony. Jounin vyskočil do vzduchu: Chidori senbon! A vystřelil spoustu bleskových senbonů. Narazili do mě a vystříkla nějaká krev. Potřel jsem s ní ruku udělal nějaké pečetě. "Kuchiyose no jutsu!" V budově se objevila Manda II a celou ji zbourala. Jounin stál ohromeně a Manda ho spoutal ocasem a ukousl mu hlavu. "Mizíme." vplazil jsem se do nosu Mandy II a zmizeli jsme.
"Hmm."slizce jsem se usmál. Do kanceláře náhle se náhle vřítilo 5 Kumogakure jouninu.
"Senei ta jashu." znovu následoval úsměv a z mé ruky vystřelilo mnoho hadů. a překvapili jouniny. Čtyřem jsem zlomil vaz. A ten jeden udělal byl raiton kage bunshin. Dostal jsem elektrický šok a pak jsem na něj hodil jedovaté senbony. Jounin vyskočil do vzduchu: Chidori senbon! A vystřelil spoustu bleskových senbonů. Narazili do mě a vystříkla nějaká krev. Potřel jsem s ní ruku udělal nějaké pečetě. "Kuchiyose no jutsu!" V budově se objevila Manda II a celou ji zbourala. Jounin stál ohromeně a Manda ho spoutal ocasem a ukousl mu hlavu. "Mizíme." vplazil jsem se do nosu Mandy II a zmizeli jsme.
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Dorazil som na miesto.
"Sakra zdrhol"
Zavolal som si k sebe zopár chuninov a joninov z oblačnej.
"Zavolajte mi niekto Mirhenkeho"
"Sakra zdrhol"
Zavolal som si k sebe zopár chuninov a joninov z oblačnej.
"Zavolajte mi niekto Mirhenkeho"
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho