Hlavná brána
+9
Yoko Ayme
Tenshi Ochita
Kisuke Uchiha
Shinobi
Kin Yuki
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 8 z 9
Strana 8 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hlavná brána
First topic message reminder :
Pred vstupom do dediny si prečítajte toto!
A prošli jste hranicemi?
https://nsgoon.forumczech.com/t1990-hranice-zemi
A prošli jste hranicemi?
https://nsgoon.forumczech.com/t1990-hranice-zemi
Naposledy upravil Midotsuchi dne Sat 30 Jul - 16:07, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavná brána
Zastal som pred bránou, kde som čakal na Hitomiho. Chvíľu som hľadel na krajinu okolo Iwy, neskôr som sa oprel o bránu a odpočíval.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Přišel jsem k bráně a podíval jsem se na Aotsuchiho.Kývnul jsem na něj a vyrazili jsme.(přesun Hitomi,Aotsuchi,Kemono no satto 20 min)
Anonymní- Anonymní
Keď som prišiel pred bránu Iwy tak som sa poobzeral čo sa tu zmenilo a tak...
Neskôr som išiel ďalej smerom do Iwy kedže som mal čelenku Iwy taj stráže nemali dôvod ma zastaviť..(Presun)
Neskôr som išiel ďalej smerom do Iwy kedže som mal čelenku Iwy taj stráže nemali dôvod ma zastaviť..(Presun)
Len- Počet príspevkov : 251
Po nějaké době jsem dorazil i k Iwě a u brány bylo to co všude.Musel jsem jim vysvětlit proč jsme zde a také jim odevzdat zbraně.Docela jsem si na to zvykl takže mi to nedělalo problém.Akia jsem jako vždy zase odvolal a vyšel jsem do vesnice.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Proběhl jsem bránou , ale za ní jsem se zastavil a vzal si své vybavení.* Kso..doufám že jim budu moct alespoň trochu pomoct * pomyslel jsem si , naskočil zpět na Akia a vyrazili jsme přímo do Konohy.
Přesun
Přesun
Shinobi
Po cestě jsem znovu přivolal Atsushiho ať najde Tsuchikageho.Až u brány mi řekl že není ve vesnici.Povzdechl jsem si a všichni jsme vyrazili na místo kde by měl být Tsuchikage.
Přesun
Přesun
Shinobi
Bránou som iba prebehol smer Suna. (Presun)
Došel jsem k bráně... řekl jsem,kdo co m na strosti sekretářce a radě a kdo mě má zastupovat a já vyrazil do Suny... (přesun)
Anonymní- Anonymní
Prebehol som bránou a bežal som smerom kancelária (Presun)
Přišel jsem i s Aotsuchim k bráně,žádný problém nebyl.
Vstoupili jsme do vesnice.
(přesun)
Vstoupili jsme do vesnice.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
I s Toshiem jsme přišli k bráně do Iwagakure. Všechno mluvení jsem nechala na něm.
Anonymní- Anonymní
Toshio Ookami
,,No super a zase to nechala na mne." pousmial sa v duchu a pristúpil k stráži pri bráne.,, Prišli sme na žiadosť Tsuchikageho a tuto Lady Mizukage sa s ním má urýchlene strenúť." prehovoril Toshio priamo.,, Tak by sme ocenili ak by ste nás vpustili do vesnici." doplnil.
,,No super a zase to nechala na mne." pousmial sa v duchu a pristúpil k stráži pri bráne.,, Prišli sme na žiadosť Tsuchikageho a tuto Lady Mizukage sa s ním má urýchlene strenúť." prehovoril Toshio priamo.,, Tak by sme ocenili ak by ste nás vpustili do vesnici." doplnil.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Poté co to vyřešil, nás pustili dovnitř. Zamířili jsme rovnou do Tsuchikageho kanceláře.
-přesun-
-přesun-
Anonymní- Anonymní
Branou jsem prošel bez problémů a vyrazil jsem do Otogakure no satto.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Nijak jsme se tu nezdržovali. Možná by to byla hezká prohlídka, ale musela jsem se co nejdříve vrátit do své vesnice. Stráže u brány se mi poklonili a bez problému jsme vyrazili zpátky do Kirigakure no sato.
-přesun-
-přesun-
Anonymní- Anonymní
Zastal som spolu s Tasaiom pred bránou. "Odovzdaj mi svoju čelenku a vôbec všetko, čo ťa spája s Iwou. Nemôžeme si dovoliť ísť tam obaja, ako zástupcovia Iwy. Jeden z nás musí podať hlásenie Tsuchikagemu, keď sa niečo pokazí. V prípade, že sa na ninju z Iwy rozhodnú zaútočiť, mám väčšiu šancu ubrániť sa. A dávaj si v Oto pozor. Ak sa Hitomi rozhodol z Iwy utiecť, tak keď ťa uvidí, spustí poplach. Henge skúšať nemusíš, s ňou sa nedostaneš ani cez bránu."
Shinobi
Klan:
Zložil som si čelenku Iwy a podal som mu ju. Bolo to jediné čo ma spájalo s Iwou. ,,Dobre rozumiem,, povedal som a čakal kedy vyrazíme. "Takže do Oto tam to jednoduché nebude " pomyslel som si a čakal kým vyrazí prvý.
"Výborne." Poznamenal som a vložil si jeho čelenku do brašne. "Takže ideme." Prešiel som cez bránu smerom do Oto.
(Odchod.)
(Odchod.)
Shinobi
Klan:
Tasai
Po jeho slovách vyrazil za ním. (Presun)
Po jeho slovách vyrazil za ním. (Presun)
Prisiel som ku brane a pozdravil straze , hned na to som odisiel do hlavneho mesta ( presun 25 min )
Anonymní- Anonymní
Došla jsem k Hlavní bráně Iwy.
V Suně je vše naruby...
Stiskla jsem v ruce mírně pomačkaný kus papíru.
S datem po smrti bývalého Kazekage byl zcela platný. Jako jeho zástupkyně jsem v té době měla právo i se prohlásit nukeninem, ale to bych byla blázen.
Ukázala jsem papír a prošla branou.
(Přesun)
V Suně je vše naruby...
Stiskla jsem v ruce mírně pomačkaný kus papíru.
S datem po smrti bývalého Kazekage byl zcela platný. Jako jeho zástupkyně jsem v té době měla právo i se prohlásit nukeninem, ale to bych byla blázen.
Ukázala jsem papír a prošla branou.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 8 z 9
Povolení tohoto fóra: