Menší oznam
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Menší oznam
First topic message reminder :
Zdravím, přináším pár novinek..
1) Brzo proběhne celková změna, nebo spíše, Revoluce celkového chodu fóra. Vše se včas dozvíte.
2) Iwagakure byla opět bez Tsuchikageho, začínám si myslet, že Tony první Tsuchikage tady na fóru ten post proklel xD...Nicméně, už byl zvolen další, je jím Midotsuchi. Ano, velice nelogické ->Genin - Kage<
3) Sasoriho Organizace vstoupila platnost, ale v povědomí je zapsána jako Loutkařská akademie ->Něco jako Univerzita, vysoká škola..
4) Kyuubi je volný, zapečetěn v Myoboku hoře. Chyťte si ho..
Zdravím, přináším pár novinek..
1) Brzo proběhne celková změna, nebo spíše, Revoluce celkového chodu fóra. Vše se včas dozvíte.
2) Iwagakure byla opět bez Tsuchikageho, začínám si myslet, že Tony první Tsuchikage tady na fóru ten post proklel xD...Nicméně, už byl zvolen další, je jím Midotsuchi. Ano, velice nelogické ->Genin - Kage<
3) Sasoriho Organizace vstoupila platnost, ale v povědomí je zapsána jako Loutkařská akademie ->Něco jako Univerzita, vysoká škola..
4) Kyuubi je volný, zapečetěn v Myoboku hoře. Chyťte si ho..
Anonymní- Anonymní
Re: Menší oznam
Jen tak mimo téma... ten skype mi pomohlo jen odinstalovat a znova nainstalovat -.- otravné, nicméně žiju xD
Anonymní- Anonymní
(Zrejme je to len ich chyba mne sa tu postupne ukazujú kamoši online myslím že postupom času to bude v pohode)
Anonymní- Anonymní
Hine Kureta napsal:Dobře, tu osobní rovinu a zoologii přehlédnu... -.-
Co by podle tebe měl vůdce zlé organizace dělat? Zničit svět, zdevastovat všechny vesnice, nebo stát v kanceláři a předvádět ďábelský smích? Proč by nemohl mít v úmyslu zmocnit se kyuubiho? Teď nechci rýpat, teď se ptám protože mě to opravdu zajímá, jak by ses na jejím místě zachovala třeba ty.
pokud vím, to nebylo myšleno na tebe....
mno radči se nebudu vyjadřovat, jak jsem napsala (snad to bylo tady) každý má svůj názor a vždycky se najde někdo kdo nesouhlasí. Vím, že v tom něco osobního, znám ji, teda jsem si to myslela, a vím, že na to aby byla zlá (hrála za postavu která je zlá) nemá! Jasně teď přijde na řadu to: A ty na to máš?... ne určitě ne!
A teď přijde obvyklé pomlouvání a další věci co k tomu patří...
Ale každý má právo říct vlastní názor i kdyby to znamenalo, že se s někým pohádá. Pak se pozná, kdo je přítel a kdo se jen snaží být důležitý! Jasně ve hře to všichni berou s nadsázkou, ale co se děje mimo hru to vaše domlouvání kdo s kým co peče tohle mě už neba!
Své jsem si řekla, a nejspíš jsem měla držet jazyk za zuby... jak mi někdo řekl, i sopka všechno nesnese a jednou vybuchne!
Anonymní- Anonymní
Ale já zastávám daidarův názor dokonalého umění...Midotsuchi napsal:Ja som ponuku dostať Kyuubiho odmietol, takže minimálne jeden hráč sa oňho biť nebude.Jááááá chci Kyubiho a zabít ředitele té loutkařské akademie
Sasoriho bude Iwa pravdepodobne sponzorovať; páči sa mi jeho predstava dokonalého umenia.
Jinak... GRATULUJI
Anonymní- Anonymní
Smortn... Presne tak! Geijutsuwa bakuhatsuda Keby Dei ešte žije by som niekam zašiel... mám teraz chuť niečo vyje*** do vzduchu xDDD
Anonymní- Anonymní
. . .
poslední věta do diskuze pak s tím končím
NIKDY jsem nepomlouvala lidi z forka!
poslední věta do diskuze pak s tím končím
NIKDY jsem nepomlouvala lidi z forka!
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Ta lištička by se šikla
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Ale prdlajz
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Pánové nehádejte se^^ Dáma má přednost a já už si vybrala domácího mazlíčka^^ Takže bude můj!^^
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Tak pšššt Tú akademiu vyvraždí akatsuki a Kyuubiho si chytíme tiež
Sadatake Arakida- Počet príspevkov : 96
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Zkrátíme to, všichni utřete, protože si se svýma super očima Kyuubiho najdu jako první jááá
Anonymní- Anonymní
ok takže ďalší bod v denníčku* Mikomi vypichúť oči
Shinobi
Sadatake Arakida napsal:ok takže ďalší bod v denníčku* Mikomi vypichúť oči
To bylo hnusné, zkus to křapíku
Anonymní- Anonymní
Neboj aj na to príde čas niekedy keď budem v polospánku
Shinobi
No šak ručičky hej ja ti ich vypichnem paličkou alebo vidličkou.
Shinobi
Ha Ha vtipná XD ja nemusím kusať ja viem aj iné veci XD
Shinobi
Jiné věci? Zatím akorát hodně mluvit každopádně na tvůj příchod si připravím pár lahůdek
Anonymní- Anonymní
Tsss..Tsukiko ty už máš dva kameny! Jo? To chcete vyvraždit nevinné dědičky, kteří chodí do školy?
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: