Menší oznam
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Menší oznam
Zdravím, přináším pár novinek..
1) Brzo proběhne celková změna, nebo spíše, Revoluce celkového chodu fóra. Vše se včas dozvíte.
2) Iwagakure byla opět bez Tsuchikageho, začínám si myslet, že Tony první Tsuchikage tady na fóru ten post proklel xD...Nicméně, už byl zvolen další, je jím Midotsuchi. Ano, velice nelogické ->Genin - Kage<
3) Sasoriho Organizace vstoupila platnost, ale v povědomí je zapsána jako Loutkařská akademie ->Něco jako Univerzita, vysoká škola..
4) Kyuubi je volný, zapečetěn v Myoboku hoře. Chyťte si ho..
1) Brzo proběhne celková změna, nebo spíše, Revoluce celkového chodu fóra. Vše se včas dozvíte.
2) Iwagakure byla opět bez Tsuchikageho, začínám si myslet, že Tony první Tsuchikage tady na fóru ten post proklel xD...Nicméně, už byl zvolen další, je jím Midotsuchi. Ano, velice nelogické ->Genin - Kage<
3) Sasoriho Organizace vstoupila platnost, ale v povědomí je zapsána jako Loutkařská akademie ->Něco jako Univerzita, vysoká škola..
4) Kyuubi je volný, zapečetěn v Myoboku hoře. Chyťte si ho..
Anonymní- Anonymní
Re: Menší oznam
Jááááá chci Kyubiho a zabít ředitele té loutkařské akademie
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Zabit riaditela ti pomozem
(PS-prepač že som sa neozval cez skype ale nejak nefunguje )
(PS-prepač že som sa neozval cez skype ale nejak nefunguje )
Anonymní- Anonymní
No teda chudák říďa, nebohý dědeček co si za skromný důchod vyrábí loutky xD
Btw - tak nejsem jediný komu ten skype blbne? Jak potěšující
Btw - tak nejsem jediný komu ten skype blbne? Jak potěšující
Anonymní- Anonymní
mě taky blbne zabijeme i skype
hele Kureto Hine nebo Hine Kureto nevim co je jméno prepáč ale zas takový dědeček v důchodu to není na dědečka je až moc aktivní
Evereste to neva tak přijď normálně za mnou jak jsem si řekli jo?
hele Kureto Hine nebo Hine Kureto nevim co je jméno prepáč ale zas takový dědeček v důchodu to není na dědečka je až moc aktivní
Evereste to neva tak přijď normálně za mnou jak jsem si řekli jo?
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:Jááááá chci Kyubiho a zabít ředitele té loutkařské akademie
je něco co bys nechtěla? nemáš se náhodou starat o chod Akatsuki?!
Anonymní- Anonymní
(Ale ona sa stará o chod Akatsuki práve ideme prebrať to že na Kumogakure zaútočil jeden z Akatsuki a to práve po tom čo sme uzavreli dohodu.)
Anonymní- Anonymní
Nezáleží na tom, jméno je Hine, ale děda Sasori mi říká Kureto xD Jo aktivní je, na dědečka i na někoho kdo už jednou zemřel až příliš. Ale jinak je hrozně hodňoučký a neškodný xD
Btw si myslím, že s tím Kyuubim to byla trošku nadsázka, kdybych měl řvát na každého kdo neplní své povinnosti ve hře a hraje hamižníka že chce to či tamto, tak nedělám nic jiného
Btw si myslím, že s tím Kyuubim to byla trošku nadsázka, kdybych měl řvát na každého kdo neplní své povinnosti ve hře a hraje hamižníka že chce to či tamto, tak nedělám nic jiného
Anonymní- Anonymní
ale to není jen kvůli Kyuubimu, ale kvůli jejím "mozkovým pochodům" každej se tu vtrá do toho po čem mu je houby (chtěla jsem napsat jiné slovo, ale nebudu sprostá) a pak si stěžuje adminovi, že ten dělá to a ten zase to. Jen oni musí být IN a nikdo ninej ne pak si o tobě když řekneš svůj vlastní názor, myslí, že jse blb a začnou tě ignorovat a když pak něco chcou tak dolezou a říkaj že to tak nemysleli a že udělali chybu a stejně to udělají za 5 minut zase!
a nakonec tě stejně přehlížejí a dělají jako by se jich to netýkalo...
Naposledy upravil Shizuka Yoru dne Tue 7 Jun - 14:47, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
everest napsal:Ok len malý detail kde to mám prísť
napiš njdřív před sídlo pak do chodby a pak do mého pokoje Evereste
a Hine díky za podporu i Everestovi
stejně Sasoriho dostanu ať chce nebo ne on to ví
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Shizuka Yoru napsal:ale to není jen kvůli Kyuubimu, ale kvůli jejím "mozkovým pochodům" každej se tu vtrá do toho po čem mu je houby (chtěla jsem napsat jiné slovo, ale nebudu sprostá) a pak si stěžuje adminovi, že ten dělá to a ten zase to. Jen oni musí být IN a nikdo ninej ne pak si o tobě když řekneš svůj vlastní názor, myslí, že jse blb a začnou tě ignorovat a když pak něco chcou tak dolezou a říkaj že to tak nemysleli a že udělali chybu a stejně to udělají za 5 minut zase!
potvrĎ mou domněnku tohle bylo směřovaný na mě????
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Shizuka Yoru napsal:ale to není jen kvůli Kyuubimu, ale kvůli jejím "mozkovým pochodům" každej se tu vtrá do toho po čem mu je houby (chtěla jsem napsat jiné slovo, ale nebudu sprostá) a pak si stěžuje adminovi, že ten dělá to a ten zase to. Jen oni musí být IN a nikdo ninej ne pak si o tobě když řekneš svůj vlastní názor, myslí, že jse blb a začnou tě ignorovat a když pak něco chcou tak dolezou a říkaj že to tak nemysleli a že udělali chybu a stejně to udělají za 5 minut zase!
No já nevím, Kyuubiho bude chtít skoro každý si myslím... Je volně k mání, tím pádem se do toho může vetřít opravdu kdokoliv. Jestli máte mezi sebou osobní spory tak... nevím, nepřijde mi dvakrát dobrý to řešit takhle veřejně, ale jestli vám to vyhovuje...
Stěžování si adminům neuznávám. Ostatně už bylo řečeno, že by si hráči měli spory vyřešit spíše mezi sebou. Jako pardon, ale nejde o život, jde o hru, v podstatě se jedná o triviálnosti a smrtelně urazit kvůli porušení pravidel se může jen pablb.
S lidmi kteří chtějí být IN, nebo OP máme zkušenosti všichni. Mě nikdy nevadili, pokud svou sílu nedávají okázale na odiv, aby si vykompenzovali cosi malého -.- takže asi tak.
Anonymní- Anonymní
Díky Hine řekl jsi to za mě řešit nic nebudu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Reina Kana napsal:Díky Hine řekl jsi to za mě řešit nic nebudu
Mě neděkuj, já jsem pokud možno neutrální xD
Anonymní- Anonymní
Hine Kureta napsal:Shizuka Yoru napsal:ale to není jen kvůli Kyuubimu, ale kvůli jejím "mozkovým pochodům" každej se tu vtrá do toho po čem mu je houby (chtěla jsem napsat jiné slovo, ale nebudu sprostá) a pak si stěžuje adminovi, že ten dělá to a ten zase to. Jen oni musí být IN a nikdo ninej ne pak si o tobě když řekneš svůj vlastní názor, myslí, že jse blb a začnou tě ignorovat a když pak něco chcou tak dolezou a říkaj že to tak nemysleli a že udělali chybu a stejně to udělají za 5 minut zase!
No já nevím, Kyuubiho bude chtít skoro každý si myslím... Je volně k mání, tím pádem se do toho může vetřít opravdu kdokoliv. Jestli máte mezi sebou osobní spory tak... nevím, nepřijde mi dvakrát dobrý to řešit takhle veřejně, ale jestli vám to vyhovuje...
Stěžování si adminům neuznávám. Ostatně už bylo řečeno, že by si hráči měli spory vyřešit spíše mezi sebou. Jako pardon, ale nejde o život, jde o hru, v podstatě se jedná o triviálnosti a smrtelně urazit kvůli porušení pravidel se může jen pablb.
S lidmi kteří chtějí být IN, nebo OP máme zkušenosti všichni. Mě nikdy nevadili, pokud svou sílu nedávají okázale na odiv, aby si vykompenzovali cosi malého -.- takže asi tak.
osobní toho trochu je, ale tak když už se jednou staneš vůdcem nějaké zlé organizace, tak se tak chovej, ne? a ne že se budeš chovat jako pako, který neví o co de. V těchle případech se pak pozná, kdo si koho váží.
Reino, fakt nechápu tvoje reakce (moje oblíbené slovo: mozkové pochody) občas mi přijde že i nějaký to zvíře se dokáže líp chovat.
A teď jako budeš naštvaná a pomlouvat, jako obvikle, takže zdar!
Anonymní- Anonymní
everest napsal:(Ale ona sa stará o chod Akatsuki práve ideme prebrať to že na Kumogakure zaútočil jeden z Akatsuki a to práve po tom čo sme uzavreli dohodu.)
To já ne!
Anonymní- Anonymní
Ja som ponuku dostať Kyuubiho odmietol, takže minimálne jeden hráč sa oňho biť nebude.
Sasoriho bude Iwa pravdepodobne sponzorovať; páči sa mi jeho predstava dokonalého umenia.
Jááááá chci Kyubiho a zabít ředitele té loutkařské akademie
Sasoriho bude Iwa pravdepodobne sponzorovať; páči sa mi jeho predstava dokonalého umenia.
Anonymní- Anonymní
Dobře, tu osobní rovinu a zoologii přehlédnu... -.-
Co by podle tebe měl vůdce zlé organizace dělat? Zničit svět, zdevastovat všechny vesnice, nebo stát v kanceláři a předvádět ďábelský smích? Proč by nemohl mít v úmyslu zmocnit se kyuubiho? Teď nechci rýpat, teď se ptám protože mě to opravdu zajímá, jak by ses na jejím místě zachovala třeba ty.
Co by podle tebe měl vůdce zlé organizace dělat? Zničit svět, zdevastovat všechny vesnice, nebo stát v kanceláři a předvádět ďábelský smích? Proč by nemohl mít v úmyslu zmocnit se kyuubiho? Teď nechci rýpat, teď se ptám protože mě to opravdu zajímá, jak by ses na jejím místě zachovala třeba ty.
Anonymní- Anonymní
Presne tak Everest má pravdu... Lebo to dopadne rovnako ako vždy... na pi** ...
Anonymní- Anonymní
Midotsuchi - konečně někdo kdo nechce mít všechno xD i když jako Kage bys klidně mohl. Btw píšu si do deníčku Iwu, možná tě navštívíme
Everest - to nechce nikdo, ale vždycky se najde blbec, který přileje oheň do diskuze
Everest - to nechce nikdo, ale vždycky se najde blbec, který přileje oheň do diskuze
Anonymní- Anonymní
To je teda fakt ale dúfam že to nedopadne ako posledná hádka
(Reina mimochodom máš odpísané)
(Reina mimochodom máš odpísané)
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: