Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Menší oznam

4 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Menší oznam Empty Menší oznam

Příspěvek pro Anonymní Mon 6 Jun - 18:05

Zdravím, přináším pár novinek..
1) Brzo proběhne celková změna, nebo spíše, Revoluce celkového chodu fóra. Vše se včas dozvíte.
2) Iwagakure byla opět bez Tsuchikageho, začínám si myslet, že Tony první Tsuchikage tady na fóru ten post proklel xD...Nicméně, už byl zvolen další, je jím Midotsuchi. Ano, velice nelogické ->Genin - Kage<
3) Sasoriho Organizace vstoupila platnost, ale v povědomí je zapsána jako Loutkařská akademie ->Něco jako Univerzita, vysoká škola..
4) Kyuubi je volný, zapečetěn v Myoboku hoře. Chyťte si ho..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Menší oznam Empty Re: Menší oznam

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 7 Jun - 11:41

Jááááá chci Kyubiho Razz Razz Razz a zabít ředitele té loutkařské akademie Razz
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 13:53

Zabit riaditela ti pomozem Twisted Evil
(PS-prepač že som sa neozval cez skype ale nejak nefunguje Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 13:59

No teda chudák říďa, nebohý dědeček co si za skromný důchod vyrábí loutky xD

Btw - tak nejsem jediný komu ten skype blbne? Jak potěšující Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 7 Jun - 14:18

mě taky blbne zabijeme i skype

hele Kureto Hine nebo Hine Kureto nevim co je jméno Razz prepáč ale zas takový dědeček v důchodu to není na dědečka je až moc aktivní Menší oznam 364988687

Evereste to neva tak přijď normálně za mnou jak jsem si řekli jo? Wink
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 14:25

Ok len malý detail kde to mám prísť Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 14:25

Reina Kana napsal:Jááááá chci Kyubiho Razz Razz Razz a zabít ředitele té loutkařské akademie Razz

je něco co bys nechtěla? nemáš se náhodou starat o chod Akatsuki?!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 14:27

(Ale ona sa stará o chod Akatsuki práve ideme prebrať to že na Kumogakure zaútočil jeden z Akatsuki a to práve po tom čo sme uzavreli dohodu.)

Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 14:30

to by mě zajímalo jak...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 14:35

Nezáleží na tom, jméno je Hine, ale děda Sasori mi říká Kureto xD Jo aktivní je, na dědečka i na někoho kdo už jednou zemřel až příliš. Ale jinak je hrozně hodňoučký a neškodný xD

Btw si myslím, že s tím Kyuubim to byla trošku nadsázka, kdybych měl řvát na každého kdo neplní své povinnosti ve hře a hraje hamižníka že chce to či tamto, tak nedělám nic jiného Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 14:41

ale to není jen kvůli Kyuubimu, ale kvůli jejím "mozkovým pochodům" každej se tu vtrá do toho po čem mu je houby (chtěla jsem napsat jiné slovo, ale nebudu sprostá) a pak si stěžuje adminovi, že ten dělá to a ten zase to. Jen oni musí být IN a nikdo ninej ne pak si o tobě když řekneš svůj vlastní názor, myslí, že jse blb a začnou tě ignorovat a když pak něco chcou tak dolezou a říkaj že to tak nemysleli a že udělali chybu a stejně to udělají za 5 minut zase!
a nakonec tě stejně přehlížejí a dělají jako by se jich to netýkalo...

Naposledy upravil Shizuka Yoru dne Tue 7 Jun - 14:47, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 7 Jun - 14:41

everest napsal:Ok len malý detail kde to mám prísť Menší oznam 364988687

napiš njdřív před sídlo pak do chodby a pak do mého pokoje Evereste

a Hine díky za podporu i Everestovi

stejně Sasoriho dostanu ať chce nebo ne on to ví Razz
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 14:43

Ok Smile cesta 25 minut

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 7 Jun - 14:49

Shizuka Yoru napsal:ale to není jen kvůli Kyuubimu, ale kvůli jejím "mozkovým pochodům" každej se tu vtrá do toho po čem mu je houby (chtěla jsem napsat jiné slovo, ale nebudu sprostá) a pak si stěžuje adminovi, že ten dělá to a ten zase to. Jen oni musí být IN a nikdo ninej ne pak si o tobě když řekneš svůj vlastní názor, myslí, že jse blb a začnou tě ignorovat a když pak něco chcou tak dolezou a říkaj že to tak nemysleli a že udělali chybu a stejně to udělají za 5 minut zase!
a nakonec tě stejně přehlížejí a dělají jako by se jich to netýkalo...

potvrĎ mou domněnku tohle bylo směřovaný na mě????
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 14:50

Shizuka Yoru napsal:ale to není jen kvůli Kyuubimu, ale kvůli jejím "mozkovým pochodům" každej se tu vtrá do toho po čem mu je houby (chtěla jsem napsat jiné slovo, ale nebudu sprostá) a pak si stěžuje adminovi, že ten dělá to a ten zase to. Jen oni musí být IN a nikdo ninej ne pak si o tobě když řekneš svůj vlastní názor, myslí, že jse blb a začnou tě ignorovat a když pak něco chcou tak dolezou a říkaj že to tak nemysleli a že udělali chybu a stejně to udělají za 5 minut zase!

No já nevím, Kyuubiho bude chtít skoro každý si myslím... Je volně k mání, tím pádem se do toho může vetřít opravdu kdokoliv. Jestli máte mezi sebou osobní spory tak... nevím, nepřijde mi dvakrát dobrý to řešit takhle veřejně, ale jestli vám to vyhovuje...

Stěžování si adminům neuznávám. Ostatně už bylo řečeno, že by si hráči měli spory vyřešit spíše mezi sebou. Jako pardon, ale nejde o život, jde o hru, v podstatě se jedná o triviálnosti a smrtelně urazit kvůli porušení pravidel se může jen pablb.

S lidmi kteří chtějí být IN, nebo OP máme zkušenosti všichni. Mě nikdy nevadili, pokud svou sílu nedávají okázale na odiv, aby si vykompenzovali cosi malého -.- takže asi tak.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Tue 7 Jun - 14:56

Díky Hine řekl jsi to za mě řešit nic nebudu Smile
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:03

Reina Kana napsal:Díky Hine řekl jsi to za mě řešit nic nebudu Smile

Mě neděkuj, já jsem pokud možno neutrální xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:04

Hine Kureta napsal:

No já nevím, Kyuubiho bude chtít skoro každý si myslím... Je volně k mání, tím pádem se do toho může vetřít opravdu kdokoliv. Jestli máte mezi sebou osobní spory tak... nevím, nepřijde mi dvakrát dobrý to řešit takhle veřejně, ale jestli vám to vyhovuje...

Stěžování si adminům neuznávám. Ostatně už bylo řečeno, že by si hráči měli spory vyřešit spíše mezi sebou. Jako pardon, ale nejde o život, jde o hru, v podstatě se jedná o triviálnosti a smrtelně urazit kvůli porušení pravidel se může jen pablb.

S lidmi kteří chtějí být IN, nebo OP máme zkušenosti všichni. Mě nikdy nevadili, pokud svou sílu nedávají okázale na odiv, aby si vykompenzovali cosi malého -.- takže asi tak.

osobní toho trochu je, ale tak když už se jednou staneš vůdcem nějaké zlé organizace, tak se tak chovej, ne? a ne že se budeš chovat jako pako, který neví o co de. V těchle případech se pak pozná, kdo si koho váží.

Reino, fakt nechápu tvoje reakce (moje oblíbené slovo: mozkové pochody) občas mi přijde že i nějaký to zvíře se dokáže líp chovat.

A teď jako budeš naštvaná a pomlouvat, jako obvikle, takže zdar!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:06

everest napsal:(Ale ona sa stará o chod Akatsuki práve ideme prebrať to že na Kumogakure zaútočil jeden z Akatsuki a to práve po tom čo sme uzavreli dohodu.)

Smile

To já ne! Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:08

Ja som ponuku dostať Kyuubiho odmietol, takže minimálne jeden hráč sa oňho biť nebude. Very Happy

Jááááá chci Kyubiho a zabít ředitele té loutkařské akademie

Sasoriho bude Iwa pravdepodobne sponzorovať; páči sa mi jeho predstava dokonalého umenia. Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:09

Menší oznam Images?q=tbn:ANd9GcQKVYoQOeyTgL3Qcyc_puKBdtMJYd2lY46iANJMl-7ZptnqUikkcg
No tak počkať nechceme tu dalšie hádky!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:10

Dobře, tu osobní rovinu a zoologii přehlédnu... -.-

Co by podle tebe měl vůdce zlé organizace dělat? Zničit svět, zdevastovat všechny vesnice, nebo stát v kanceláři a předvádět ďábelský smích? Proč by nemohl mít v úmyslu zmocnit se kyuubiho? Teď nechci rýpat, teď se ptám protože mě to opravdu zajímá, jak by ses na jejím místě zachovala třeba ty.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:11

Presne tak Everest má pravdu... Lebo to dopadne rovnako ako vždy... na pi** ...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:12

Midotsuchi - konečně někdo kdo nechce mít všechno xD i když jako Kage bys klidně mohl. Btw píšu si do deníčku Iwu, možná tě navštívíme Very Happy

Everest - to nechce nikdo, ale vždycky se najde blbec, který přileje oheň do diskuze Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 7 Jun - 15:14

To je teda fakt ale dúfam že to nedopadne ako posledná hádka
(Reina mimochodom máš odpísané)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content