Loutkařská akademie
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 9 z 15
Strana 9 z 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Loutkařská akademie
First topic message reminder :
Ředitel: Akasuna no Sasori
Zástupce: Shiraku
Zástupce: Shiraku
Anonymní- Anonymní
Re: Loutkařská akademie
Přešla jsem ke dveřím a oblékla jsem si svůj černo-modrý plášť.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Vydala jsem se za ním. Všechny šelmy zůstaly v místnosti, kromě Shi, která nás následovala.
Shinobi
po chvíli jsme došly ke dveřím ředitelny
''tak... tady to je''
''tak... tady to je''
Anonymní- Anonymní
,,Zaklepeš ty, nebo já?'' Podívala jsem se na něj.
Shinobi
přišel jsem ke dveřím a zaklepal jsem
''já''
pověděl jsem s úsměvem a následně jsem odstoupil od dveří
''já''
pověděl jsem s úsměvem a následně jsem odstoupil od dveří
Anonymní- Anonymní
Stála jsem vedle něho a Shi si sedla mezi nás.
Shinobi
,,Ne.'' Rozešla jsme se směrem zpět k pokoji.
Shinobi
Stál jsem na střeše školy. Měl jsem parádní výhled ale něco mi chybělo. Pevně jsem sevřel kunai a rozplýval se nad tím množstvím tekoucí krve, které tato akce způsobila. Krásná bolest!
"Kuchiyose no jutsu!"
Náhle byl na střeše vedle mne obří pavouk. Přišel jsem k němu, objal ho kolem hlavičky a dal mu pusu pod páté očíčko.
"Ahoj Amando! Miláčku, nemáš pro mě pár svých pavoučků?"
Ani jsem nedořekl a po střeše se začali rozlézat tyto roztomilé potvůrky. Pomocí nich budu vědět o všem co se kde šustne. V tom mě z úvah vyrušil jekot. Přišel jsem k okraji střechy a všiml si na smrt bledé studentky, která právě omdlela. Amanda halt byla na té střeše k nepřehlédnutí. Raději jsem ji zase odvolal, neboť pavoučků mi narodila dostatek a nechtěl jsem budit pozornost.
"Hups... to děvče je arachnofobik... To má docela blbý na naší škole..." pokrčil jsem rameny.
"Kuchiyose no jutsu!"
Náhle byl na střeše vedle mne obří pavouk. Přišel jsem k němu, objal ho kolem hlavičky a dal mu pusu pod páté očíčko.
"Ahoj Amando! Miláčku, nemáš pro mě pár svých pavoučků?"
Ani jsem nedořekl a po střeše se začali rozlézat tyto roztomilé potvůrky. Pomocí nich budu vědět o všem co se kde šustne. V tom mě z úvah vyrušil jekot. Přišel jsem k okraji střechy a všiml si na smrt bledé studentky, která právě omdlela. Amanda halt byla na té střeše k nepřehlédnutí. Raději jsem ji zase odvolal, neboť pavoučků mi narodila dostatek a nechtěl jsem budit pozornost.
"Hups... to děvče je arachnofobik... To má docela blbý na naší škole..." pokrčil jsem rameny.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem k jeho pokoji, Vypustila jsem šelmy a společně jsme se vydali ven.
Shinobi
''já, musím si něco zařídit tak se běž projít''
pověděl jsem jí s úsměvem
pověděl jsem jí s úsměvem
Anonymní- Anonymní
,,Dobře.'' Zavolala jsem za ním. Došli jsme před hlavní vchod a vyšli jsme ven. Cestou se na nás upíraly zraky všech studentů a studentek.
Shinobi
Stále jsem seděl na střeše a pohupoval nohama. Podíval jsem se na věž, která ukazovala čas. Výborně. Už by to mělo fungovat. Pavouci by měli být v celé škole. Aktivoval jsem techniku Hachi-moku a nehnutě seděl. Netrvalo dlouho a viděl jsem vše, co ostatní pavouci. Tak se zaměříme na tréninkové prostory.
Lezl jsem si, když v tom jsem slyšel jekot. O chvíli později se ozvala rána a mé vnitřnosti se rozpskly všude okolo. Nastala tma.
Fujtajksl. To bylo nechutný...
Slídil jsem i v Sasoriho kanceláři a vesele si lezl po stropě. Jiný pavouk zahlédl našeho nováčka. Dělá si srandu? On si sem bude tahat ženské?
Zrušil jsem techniku a moje podvědomí se vrátilo do mé hlavy. Není to špatné, ale někdy je lepší nevědět co se vlastně všude okolo děje. Natáhl jsem se na záda, zapálil si cigaretu a popíjel ledovou kávu. Díval jsem se na oblohu a přemýšlel o kravinách.
Lezl jsem si, když v tom jsem slyšel jekot. O chvíli později se ozvala rána a mé vnitřnosti se rozpskly všude okolo. Nastala tma.
Fujtajksl. To bylo nechutný...
Slídil jsem i v Sasoriho kanceláři a vesele si lezl po stropě. Jiný pavouk zahlédl našeho nováčka. Dělá si srandu? On si sem bude tahat ženské?
Zrušil jsem techniku a moje podvědomí se vrátilo do mé hlavy. Není to špatné, ale někdy je lepší nevědět co se vlastně všude okolo děje. Natáhl jsem se na záda, zapálil si cigaretu a popíjel ledovou kávu. Díval jsem se na oblohu a přemýšlel o kravinách.
Anonymní- Anonymní
Vyšla jsem vem a rozhlédla jsem se okolo sebe. Po stěně lezl malý pavouček. Ble, fuj, aaa. Vnitřně jsem se otřásla. Snad se nebojíš. Vysmívala se mi Shi. Ne, nebojím. Jen nemám pavouky dvakrát v lásce. Po cestě jsme jich viděli ještě několik. Zvláštní bylo, že všichni lezli ze střechy.
Shinobi
přišel jsem k oknu ad íval jsem se z něj ... viděl jsem v dáli Ayame jak se prochází
Anonymní- Anonymní
Potočila jsem hlavu a v okně jsem viděla Taikiho. Usmála jsem se na něj a zvedla jsem ruku v pozdrav.
Shinobi
Chvíli jsem na něj dívala. Pak jsem mu rukou naznačila, aby šel k nám.
Shinobi
Naklonila jsem hlavu na stranu, přimhouřila jsem oči, prstem jsem ukázala na místo vedle mě a ostře jsem se na něj podívala.
Shinobi
Zamračila jsem se. Pak jsem ale upustila od rozkazování a nahodila jsem prosebný výraz.
Shinobi
Strana 9 z 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Kugutsu Kekkai (Organizace a úkryty)
Strana 9 z 15
Povolení tohoto fóra: