Pevnina želvího ostrovu
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Želví ostrov
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Pevnina želvího ostrovu
"Baka!" Vedľa mňa sa objavil klon. Prikázal som mu, aby sa skryl a dával pozor na prichádzajúcich ľudí. "Prečo utekáš? Vieš, že ťa nájdem podľa chakry." Bežal som za Mounthom.
Anonymní- Anonymní
V dialke som uvidel lodku trošku som spozornel a všimol som si že je to zrejme Crow...
Otočil som sa a utekal som k brehu.
Otočil som sa a utekal som k brehu.
Anonymní- Anonymní
Ehm, keďže som bežal od brehu do lesa, tak sa teraz musel Mounth vracať zasa mojou cestou (xD), "Prichádza ti pomoc? On ti nepomôže! Ak neviete lietať neutečiete! Sme predsa na ostrove!" Zatiaľ čo sa ku mne Mounth približoval ja už som pripravoval ďalšie pečate.
Anonymní- Anonymní
Kus odo mňa stál Richi poskladal som pečate...
Chytil som sa za tvár Saibo Gijutsu no Tenkan
(Zmenil som výzor) Everest
Spadol som priamo na Richiho a tak som ho k sebe pritiahol a spojil som naše pery. Najskôr skusmo, jemne, ale potom som bozk prehĺbil a zapojil do hry aj jazyk. Odstrčil som ho smerom k najbližšiemu stromu a ruku s katanou mu skrútil za chrbtom, aby sa nemohol ani pohnúť. Stále som pokračoval v bozku, čím ďalej vášnivejšom.
Chytil som sa za tvár Saibo Gijutsu no Tenkan
(Zmenil som výzor) Everest
Spadol som priamo na Richiho a tak som ho k sebe pritiahol a spojil som naše pery. Najskôr skusmo, jemne, ale potom som bozk prehĺbil a zapojil do hry aj jazyk. Odstrčil som ho smerom k najbližšiemu stromu a ruku s katanou mu skrútil za chrbtom, aby sa nemohol ani pohnúť. Stále som pokračoval v bozku, čím ďalej vášnivejšom.
Anonymní- Anonymní
Vkročil som na pevninu, počul som hlasy tak som sa išiel pozrieť čo sa tam deje.
No ked som bol na okraji lesa uvidel som niečo čo by vidieť nikto nechcel -_-"
No ked som bol na okraji lesa uvidel som niečo čo by vidieť nikto nechcel -_-"
Anonymní- Anonymní
(Ehm, no...ale radšej nič. Asi začnem brať prášky. -.-")
Odstrčil som od seba Everesta. "Zbláznil si sa!? Úchyl!"
Odstrčil som od seba Everesta. "Zbláznil si sa!? Úchyl!"
Anonymní- Anonymní
(Ide len o vtip )
"Čo sa provokujúcej rado sa máva. A ty sa ma snažíš zabiť stále." stále som ho držal, takže sa nemohol pohnúť.
"Chceš povedať, že sa ti to nepáčilo?"
"Čo sa provokujúcej rado sa máva. A ty sa ma snažíš zabiť stále." stále som ho držal, takže sa nemohol pohnúť.
"Chceš povedať, že sa ti to nepáčilo?"
Anonymní- Anonymní
(Vôbec ma nenapadjú slová a mám pocit, že by to bolo iba horšie. xD Netuším, ako by to ďalej pokračovalo, takže to radšej ukončím hneď. V rozhodujúcom súboji, ktorý Riichi tak chcel, ste vyhrali /áno, už vás nebude sledovať/ a Riichi zomrel. Rozpisovať boj iba s genjutsu je ťažké a to čo sa tu deje tomu nepomáha. xD Takže som to skončil takto...a teraz si idem dať tie prášky.)
Anonymní- Anonymní
(Po tomto ti môžem povedať len jediné nemáš náhodou prášky aj pre mna? xD)
Po dlhom súboji som nasadol na lod a plavil som sa preč)
(Presun)
Po dlhom súboji som nasadol na lod a plavil som sa preč)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Želví ostrov
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: