Hora klanu Hiashi
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 7 z 9
Strana 7 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hora klanu Hiashi
First topic message reminder :
Toto je hora klanu Hiashi pôsobí zamilovane taktiež disponuje krásnym prostredím.Tu nájdu mnohí ninjovia klud a pohodu.
Toto je hora klanu Hiashi pôsobí zamilovane taktiež disponuje krásnym prostredím.Tu nájdu mnohí ninjovia klud a pohodu.
Anonymní- Anonymní
Re: Hora klanu Hiashi
"To jsem vždy." natáhla jsem ruku.
Ze zbytku rukávu, který jsem předtím ve spěchu strhla se vyhrnuli hadi. Jejich těla byla doslova obalena černým bleskovým brněním jako kdyby byly součástí mého těla. Každopádně, kdyby se jim podařilo se obmotat kolem jejího těla - a že jich bylo - nedopadlo by to pro ni dobře.
Ze zbytku rukávu, který jsem předtím ve spěchu strhla se vyhrnuli hadi. Jejich těla byla doslova obalena černým bleskovým brněním jako kdyby byly součástí mého těla. Každopádně, kdyby se jim podařilo se obmotat kolem jejího těla - a že jich bylo - nedopadlo by to pro ni dobře.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
pousmála jsem se tělo jsem si pokryla krystalem a začala se zaměřovat na ty hady
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Hadi narazily do krystalu a naše techniky se vzájemně vyrušily.
Černý krystal a Černý blesk. Musela jsem uznat, že jsme obě postoupily minimálně o úroveň. Jakmile hadi zmizeli vyrazil proti ní černý panter, tvořený čistě černým bleskem. Pro normálního člověka doslova "nevyblokovatelné" Jutsu. Pro ni zřejmě jen drobná překážka....
Černý krystal a Černý blesk. Musela jsem uznat, že jsme obě postoupily minimálně o úroveň. Jakmile hadi zmizeli vyrazil proti ní černý panter, tvořený čistě černým bleskem. Pro normálního člověka doslova "nevyblokovatelné" Jutsu. Pro ni zřejmě jen drobná překážka....
Shinobi
"miluju šelmy." řekla jsem jí a ze zas jsem si vytáhla meč blesků a čekala jenom ksy se panter přiblíží jen co vyskočil směrem na mě švihla jsem do něj mečem a ten ho celý pohltil.
"Uvidíme sílu černého blesku." usmála jsem se a vší silou jsem švihla mečem zpět na Rin s její vlastní technikou
"Uvidíme sílu černého blesku." usmála jsem se a vší silou jsem švihla mečem zpět na Rin s její vlastní technikou
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jen jsem natáhla ruku.
Můj blesk byl pořád silnější než technika, kterou jsem poslala. Klopýtla jsem a málem přepadla dozadu.
Měla bych si dát pozor... Nevzdávat se tak snadno... A posílat jedno Jutsu za druhým, nesmím jí dát příležitost k útoku....
"Raiton: Kangekiha!" řítil se na ní z mých úst přímý proud blesku smíšeného s vodou.
Můj blesk byl pořád silnější než technika, kterou jsem poslala. Klopýtla jsem a málem přepadla dozadu.
Měla bych si dát pozor... Nevzdávat se tak snadno... A posílat jedno Jutsu za druhým, nesmím jí dát příležitost k útoku....
"Raiton: Kangekiha!" řítil se na ní z mých úst přímý proud blesku smíšeného s vodou.
Shinobi
složila jsem pečetě
"Doton: Doryūheki" řekla jsem a předemnou se objevila masivní zemská stěna, která útok zbrzdil. hned na to jsem zkrystalizovala vlhkost vzduchu do malých krystalických jehliček a poslala je na ní
"Doton: Doryūheki" řekla jsem a předemnou se objevila masivní zemská stěna, která útok zbrzdil. hned na to jsem zkrystalizovala vlhkost vzduchu do malých krystalických jehliček a poslala je na ní
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Jakmile byla přede mnou stěna, utvořila jsem pečetě na Bunshin Daibakuhu a když se objevily dva klony, schovala jsem se za nejbližší skálu. Zády jsem se opřela o chladný kámen a vydechla. I já si s bleskovým brněním, přes chakru Třetího rovnající se Bijuu, musela dělat malé přestávky.
Jeden můj klon zasáhly jehly, druhý se rozběhl proti ní.
Čímkoli ho zasáhne nebo zkrystalizuje, způsobí značný výbuch. Nebylo jak poznat, že to není obyčejný Kage Bunshin nebo že to nejsem já.
Jeden můj klon zasáhly jehly, druhý se rozběhl proti ní.
Čímkoli ho zasáhne nebo zkrystalizuje, způsobí značný výbuch. Nebylo jak poznat, že to není obyčejný Kage Bunshin nebo že to nejsem já.
Shinobi
stála jsem pořád na místě a vyvolalapečetě na krystalové draky, ti se vyřítili proti klonům a omotali je a hned na to se pokoušeli rozdrtit. Jakmile ale víc stiskly okamžitě nastal výbuch a draci se rozpadli
"Působivé." poznamenala jsem
"Působivé." poznamenala jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zůstávala jsem skrytá a vydýchávala se.
Promiňte... Promiňte mi mou neschopnost...
"Katon: Gouryuuka no Jutsu!" ohnivá dračí hlava letěla jejím směrem a já zase vystoupila ze stínu.
Promiňte... Promiňte mi mou neschopnost...
"Katon: Gouryuuka no Jutsu!" ohnivá dračí hlava letěla jejím směrem a já zase vystoupila ze stínu.
Shinobi
vytvořila jsem pečetě a předemnou se objevila znovu zemská stěna a za ní hned jedna krystalická. Jen jsem se pousmála
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
A dost...
Ztratila jsem nervy. Netuším, jak se to stalo, ale já se prostě rozběhla proti ní.
Zemina se po úderu bleskem rozsypala, krystal prasknul díky originálnímu černému. Ale zároveň byl příliš silný, takže mé brnění zrušil a já přepadla přímo před ní a na poslední chvíli našla rovnováhu. Zbylo jí bohužel pár drahocenných sekund na úder.
Ztratila jsem nervy. Netuším, jak se to stalo, ale já se prostě rozběhla proti ní.
Zemina se po úderu bleskem rozsypala, krystal prasknul díky originálnímu černému. Ale zároveň byl příliš silný, takže mé brnění zrušil a já přepadla přímo před ní a na poslední chvíli našla rovnováhu. Zbylo jí bohužel pár drahocenných sekund na úder.
Shinobi
(sakra RIn nedáváš mi na výběr )
"Takhle mi padnout až k nohám." zakroutila jsem hlavou složila pečetě a její tělo se v mžiku pokrylo krystalem. ležela na zádech a ják ní přistoupila a klekla.
"Zajímavé techniky jen co je pravda." řekla jsem vytvořila pečetě a pokynula Dagovi
"Hlídej ať nás nikdo nevyrušuje." pousmála jsem se zle a naklonila se nad její obličej jen pár stop nad jejími rty a jakoby zní začala vysávat její schopnosti (Shunshin no jutsu, katon: gouryuuka no jutsu a chakura no mesu) (vysávání trvá 30 min)
Dag roztáhl svá křídla a objal nás dvě a chránil jako štít.
"Takhle mi padnout až k nohám." zakroutila jsem hlavou složila pečetě a její tělo se v mžiku pokrylo krystalem. ležela na zádech a ják ní přistoupila a klekla.
"Zajímavé techniky jen co je pravda." řekla jsem vytvořila pečetě a pokynula Dagovi
"Hlídej ať nás nikdo nevyrušuje." pousmála jsem se zle a naklonila se nad její obličej jen pár stop nad jejími rty a jakoby zní začala vysávat její schopnosti (Shunshin no jutsu, katon: gouryuuka no jutsu a chakura no mesu) (vysávání trvá 30 min)
Dag roztáhl svá křídla a objal nás dvě a chránil jako štít.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Přeletěl jsem nad ně a pomalu sedl na zem.''Dagu co se tu dějě kde je Reina?''Obořil jsem se do přerostlého draka a sledoval místo,které překrýval křídly.
Anonymní- Anonymní
Když to skončilo, prudce jsem se nadechla.
"Moji vesnici... Nech na pokoji. Přála bych si... Aby se Everest vrátil a ukázal ti, že on je... Je silnější než... Ty." přejela jsem prsty po chladném kameni pod sebou. Přestávala jsem ho cítit. Spíš se mi zdálo, že jde ten chlad zevnitř.
"Ale i já mám své priority.... Pokud zničíte mou vesnici... Nikdy nenajdete Nibi, kterou mám já. Nikdy..." hlava mi klesla. Rudé vlasy jsem měla rozpuštěné pod sebou. Přetočila jsem se na záda a zamžourala do Slunce. Naposled....
"Isas-kun..." šeptla jsem a z téměř bílých očí mi vyklouzla poslední slza. Zhluboka jsem se nadechla a snažila se zůstat naživu co nejdéle. Až do doby, kdy mi srdce vynechalo první úder. Pak druhý... A nakonec už netepalo...
"Moji vesnici... Nech na pokoji. Přála bych si... Aby se Everest vrátil a ukázal ti, že on je... Je silnější než... Ty." přejela jsem prsty po chladném kameni pod sebou. Přestávala jsem ho cítit. Spíš se mi zdálo, že jde ten chlad zevnitř.
"Ale i já mám své priority.... Pokud zničíte mou vesnici... Nikdy nenajdete Nibi, kterou mám já. Nikdy..." hlava mi klesla. Rudé vlasy jsem měla rozpuštěné pod sebou. Přetočila jsem se na záda a zamžourala do Slunce. Naposled....
"Isas-kun..." šeptla jsem a z téměř bílých očí mi vyklouzla poslední slza. Zhluboka jsem se nadechla a snažila se zůstat naživu co nejdéle. Až do doby, kdy mi srdce vynechalo první úder. Pak druhý... A nakonec už netepalo...
Shinobi
Je přímo zde pane. řekl Dag odkryl křídla kde jsem už stála s vyčerpanou na zemi ležící Rin. Jen jsem si trochu otřela kapky potu z čela a narovnala se
"Páni to byla fuška." protáhla se a pak si všimla Haruka.
"Mmmm ... ráda tě vidím." hodila jsem vlasama
"Páni to byla fuška." protáhla se a pak si všimla Haruka.
"Mmmm ... ráda tě vidím." hodila jsem vlasama
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Sledoval jsem jí a otřásl se.''No tak..To jsi musel zabít Raikage?''Řekl jsem zmateně a ukázal na ní.''Asi se ještě pobavím a schodím C3,když teď nikdo vesnici nechrání'',nevinně jsem se uculil a šel trochu blíž.''Hai..Tak jsem rád že tě vidím...Jen tak mě tu nechat'',vyplázl jsem jazyk a podíval se na ISase.
Anonymní- Anonymní
Doletel som s Fénixom na miesto kde som vidle opať toho s Akatsuki tu záhadnu ženu a Rin na zemi začali mi tiecť slzy s očí videl som pri nich ešte nejaku obludu."Teraz!!!Katon-ohnivá smršť" a s Fénixa vyletelka obrovská ohniva gula na to stvorenie medzi tým som robil pečate po vychrlení som skočil s Fénixa ktorí hned zmizol kedže som ho ešte dobre ovládať nevedel.
Pri dopade na zem som hned sa otočil proti tomu s akatsuki"Hebi no ago!!"položil som ruky na zem s ktorej rýchlostou blesku sa vynorili bleskové hady a obotčili nohy toho chlapa.zaťali ho paralizovať čim viac sa hýbal tim viac to bolo pre neho horšie.
Postavil som sa a moj pohlad skonal na tu ženu."Kdo ste a čo ste sparvili Rin!!" dufam som že mi nepovie to na čo som myslel.
(Prepáč ale hebi no ago sa nedá zrušiť žiadným kunaiom ani žiadnou zbranou ani minami ani bombami prepač ale Isas si potrebuje pohoviť s Rei)
Pri dopade na zem som hned sa otočil proti tomu s akatsuki"Hebi no ago!!"položil som ruky na zem s ktorej rýchlostou blesku sa vynorili bleskové hady a obotčili nohy toho chlapa.zaťali ho paralizovať čim viac sa hýbal tim viac to bolo pre neho horšie.
Postavil som sa a moj pohlad skonal na tu ženu."Kdo ste a čo ste sparvili Rin!!" dufam som že mi nepovie to na čo som myslel.
(Prepáč ale hebi no ago sa nedá zrušiť žiadným kunaiom ani žiadnou zbranou ani minami ani bombami prepač ale Isas si potrebuje pohoviť s Rei)
Anonymní- Anonymní
"No hej díky ní mám aspoň nové jutsu. už může spát v pokoji." řekla jsem předtím než Isas skočil k nám krystal jí obalil i poslední část těla co jí koukala (hlava)
"To je holt život silnější vítězí." promnula jsem si zápěstí a pohladila Daga a pak se laxně podívala na toho jounina
"není podstatné vědět kdo jsem a snad sám vidíš co se stalo." řekla jsem chladně a propalovala ho pohledem
"Vše Raikage nebyla dost silná."
"To je holt život silnější vítězí." promnula jsem si zápěstí a pohladila Daga a pak se laxně podívala na toho jounina
"není podstatné vědět kdo jsem a snad sám vidíš co se stalo." řekla jsem chladně a propalovala ho pohledem
"Vše Raikage nebyla dost silná."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uskočil jsem,jelikož než se ke mě hadi dostaly přez jílového ptáka,měl jsem dost času.Pták ihned vyletěl a všemi čtyřmi křídly máchl,tak že hady odklonil dál ode mě,přičemž mě nabral.''Takové útoky na mě nezkoušej..''Řekl jsem vytočeně a vzlétl a zamířil do středu vesnice.''Rei,za chvíly jsem tu jen si něco vyřeším..''Usmál jsem se a držel v ruce sformovanou bombu C3.
(jen kvůli tomu že ty se ccheš s někým promluvit se nenechám chytnout)
(jen kvůli tomu že ty se ccheš s někým promluvit se nenechám chytnout)
Anonymní- Anonymní
Medzi stromami sa objavilo zopár mojich klonov.
(Dorazil som z Konohy)
Klon: Prečo sa rozhodol zájsť až tak daleko...
Klon 2: Istotne nemá v pláne bojovať to by bola istá smrť my tu ostanme skrytý a sledujme vývoj udalosti...
Klon: V poriadku
Anonymní- Anonymní
Preglgol som nadomnou prevladol chaos.
"Takže ty si ju zabyla"volo jediné na čo som sa zmohol povedať pobolo počuť štvrté puknutie zavrel som na chvílu oči a opať ich otvoril.
Moje oči opať zbadali svetlo a aj iní tvar.
(a hadom by si sa nestihol vyhnuť kedže išli rýchlostou blesku to by si sa nestihol ani otočiť)
"Takže ty si ju zabyla"volo jediné na čo som sa zmohol povedať pobolo počuť štvrté puknutie zavrel som na chvílu oči a opať ich otvoril.
Moje oči opať zbadali svetlo a aj iní tvar.
- Spoiler:
(a hadom by si sa nestihol vyhnuť kedže išli rýchlostou blesku to by si sa nestihol ani otočiť)
Anonymní- Anonymní
"No samozřejmě, proř chce každý po dědičce klanu jen prachy?" Rininým shunshinem jsem se ihned dostala za něj s kunaiem v ruce u jeho krku
"Tvoje oči mi něco připomínají ..... hm.....klan Michio?" šeptla jsem tajemně
"Tvoje oči mi něco připomínají ..... hm.....klan Michio?" šeptla jsem tajemně
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(klon)
mal som celkom štastie kedže natrafila na klon lenže ked prehovrila o mojom klane len pomalim tempom som otočil hlavu"a ako to vieš?"
mal som celkom štastie kedže natrafila na klon lenže ked prehovrila o mojom klane len pomalim tempom som otočil hlavu"a ako to vieš?"
Anonymní- Anonymní
"Nebudu to říkat loutce." řekla jsem prudkým pohybem jsem mu prořízla hrdlo a udělal PUF. pak jsem se sebrala a šla k drakovi
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zmyzli všetky klony a ostal som len ja sám dobehol som torchu ku nej ale tak aby oms si držal od stup."Povec mi čo vieš o mojom klane!"
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 7 z 9
Povolení tohoto fóra: