+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 4 z 37
Strana 4 z 37 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
Kým sa ostatní starali o hudbu, ja som došiel k Orochimarovi.
"Poviem vám, nemyslel by som si, že vás uvidím na svadbe."
"Poviem vám, nemyslel by som si, že vás uvidím na svadbe."
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Re:
Posadil jsem se na volné místo.
"To Reina." pak jsem se podíval na šéfku Akatsuki.
"Reino, rád bych učinil prohlášení. Zítra, Otogakure společně s Amegakure zaútočí a vyhladí Konohu. Chci, doslova tě žádám, abys se svým vojskem zaútočila na ostatní vesnice. Myslím tím: Kirigakure, Sunagakure, Kumogakure a Iwagakure. Zvládnete to? Měl by to být začátek konce. Takhle si vesnice nebudou moci poslat pomoc, protože sami budou mít, co dělat." objevil se na mé tváři výraz stejný, jako mám na avataru xD
"To Reina." pak jsem se podíval na šéfku Akatsuki.
"Reino, rád bych učinil prohlášení. Zítra, Otogakure společně s Amegakure zaútočí a vyhladí Konohu. Chci, doslova tě žádám, abys se svým vojskem zaútočila na ostatní vesnice. Myslím tím: Kirigakure, Sunagakure, Kumogakure a Iwagakure. Zvládnete to? Měl by to být začátek konce. Takhle si vesnice nebudou moci poslat pomoc, protože sami budou mít, co dělat." objevil se na mé tváři výraz stejný, jako mám na avataru xD
Anonymní- Anonymní
Re:
Pribehol som do hostinca a šiel som k Reine a Shoovi. Pardón že idem tak neskoro ale... Gratulujem vám! Usmejem sa a vytiahnem krabičku a podám hu Reine. (vnútri xD 2 jeden ružový a druhý modrý xD)
Pozriem na Shoa a potľapkám ho po pleci. Podal som mu jeden z mojich výtvorov. C3 čo vypadá ako nejaký vták. To pri sebe vždy nos! Nepoviem ti čo to presne robí ale keď ma naštveš tak Reina bude vdova. Zasmejem sa a podám mu krabičku Robím si srandu... nech sa páči
Áno a ešte niečo... Po tom čo dojete nech sa všetci presunú von... mám pre vás prekvapko Diabolsky sa usmejem aby to vypadalo hrôzostrašne.
Pozriem na Shoa a potľapkám ho po pleci. Podal som mu jeden z mojich výtvorov. C3 čo vypadá ako nejaký vták. To pri sebe vždy nos! Nepoviem ti čo to presne robí ale keď ma naštveš tak Reina bude vdova. Zasmejem sa a podám mu krabičku Robím si srandu... nech sa páči
Áno a ešte niečo... Po tom čo dojete nech sa všetci presunú von... mám pre vás prekvapko Diabolsky sa usmejem aby to vypadalo hrôzostrašne.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Podotýkam, že istá časť toho vojska je moja."
Takže sa napokon predsa len niečo bude diať, konečne sranda.
Nechal som ich tam a šiel som dozadu.
- PRESUN
Takže sa napokon predsa len niečo bude diať, konečne sranda.
Nechal som ich tam a šiel som dozadu.
- PRESUN
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Re:
"Tady je to nebezpečné..." hodil jsem číšníkovi 70 ryo a zdrhnul jsem... (směr Iwa)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Deidaro ty jsi střevo." usměju se a ukážu všem dudlíky pak se postavím a kývnu na Orochimara
"Ty mě má tak rád, že nám daruješ ke svatbě i útok na vesnice, to je od tebe velmi hezké,." usměju se
"Tak Tetsuyo je na čase seskupit armádu a zítra se dáme do boje takže žádné nasávání pánové a dámy." usměju se a chytnu Shoa za ruku stejně jako stáhnu i Orochimara a jdeme ven na to překvapení
"Ty mě má tak rád, že nám daruješ ke svatbě i útok na vesnice, to je od tebe velmi hezké,." usměju se
"Tak Tetsuyo je na čase seskupit armádu a zítra se dáme do boje takže žádné nasávání pánové a dámy." usměju se a chytnu Shoa za ruku stejně jako stáhnu i Orochimara a jdeme ven na to překvapení
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Stoupnu si vedle Reiny a Shoa. ,,Rei? Potřebovala bych s tebou mluvit.'' Řekla jsem vážným hlasem. Mezitím jsem z účesu vytáhla dlouhou sponu a vlasy se mi rozsypaly na záda až po pás.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re:
Zdvihol som ruky a zo stromov vyleteli ílový motýli z ílu. Vyleteli do výšky a tam vybuhli. Bol to pekný ohňostroj. Potom vyletel obrovský motýľ a ten vybuchol a na oblohu napísal "Gratulujeme novomanželom" Usmial som sa a pozrel som na nich.
-----> 0:43 motýľ
-----> 0:43 motýľ
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ehm...'' Odkašlala jsem si. Nevydala jsem hlásku, nějak jsem prostě neměla sílu kazit jí dobrou náladu. Za to Shi to takový problém nedělalo. Yuuki zmizela. A když myslím zmizela, myslím to vážně. Přišla k nám tygřice i s leopardem.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re:
"Hezké. Vážně krásné." zašklebil jsem se a společně se svými sférami zmizel.
Před zmizením jsem Reině řekl.
"Reino, tak teda nezapomeň."
Před zmizením jsem Reině řekl.
"Reino, tak teda nezapomeň."
Anonymní- Anonymní
Re:
vydechnu v úžas
"Nádherné děkujeme Deidaro" zatleskám než přijde Shi a všechno mi řekne
"Cože?" pak ještě mávnu na Orochimara že vim nezapomenu
"Jak zmizela kde je?" (zítra dořešíme dobrou lidi a díky :-*)
"Nádherné děkujeme Deidaro" zatleskám než přijde Shi a všechno mi řekne
"Cože?" pak ještě mávnu na Orochimara že vim nezapomenu
"Jak zmizela kde je?" (zítra dořešíme dobrou lidi a díky :-*)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
došla jsem do baru a hned šla k baru obědnala jsem si a přemýšlela jak vlastně znělo jméno toho člověka kterého mám vyzpovídat
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 37 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 4 z 37
Povolení tohoto fóra: