+11
Katashi Aokawa
Aki Kana
Makoto
Tatsuo Reigi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
Tetsuya
Noriko Kana
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 20 z 37
Strana 20 z 37 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37
Re:
First topic message reminder :
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
"A takže ostaneš tu dlhšie ?"
spýtala som sa keď bol dnu
Anonymní- Anonymní
Re:
došli jsme za pult, který vypadal celkem útulně, nabuzoval pocit bezpečí a takové barikády před okolím, dalo se zde lehce posadit a skrýt se před okolím, také zde bylo plno jídla a pití
''v tomto šuplíku je černo bílí převlek, buď budeš pracovat v něm nebo v tom co máš, to už je víceméně na tobě''
ukázal jsem na jeden šuplík
''v tomto šuplíku je černo bílí převlek, buď budeš pracovat v něm nebo v tom co máš, to už je víceméně na tobě''
ukázal jsem na jeden šuplík
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem k pultu a natočila jsem hlavu stranou,něco si zamumlala,poté jsem se na něj otočila se zářivým úsměvem a přikývla.
"Jasně...a dál"
"Jasně...a dál"
Guest- Anonymní
Re:
''jinak už nic, je to vše, spát budeš v sekci pro pracovníky, budeš mít pohodlný pokoj jen pro sebe, což je tak trochu výhoda, každý den tě budu chodit kontrolovat, pokud tu nebudeš, nedostaneš zaplaceno.. málem bych zapoměl''
začal jsem štrachat v kapse a vytáhl jsem pytel s penězi, kde byla celkem slušná suma peněz
''tohle je za zbytek dnešku, zítra bude vyšší''
začal jsem štrachat v kapse a vytáhl jsem pytel s penězi, kde byla celkem slušná suma peněz
''tohle je za zbytek dnešku, zítra bude vyšší''
Anonymní- Anonymní
Re:
Poslouchala jsem ho a v hlavě se mi honili děsivé myšlenky které jsem ale krotila.
Vzala jsem si od něj peníze a nespokojeně jsem mlaskla.
"dík...no já se radči pujdu projít..."
Otočila jsem se a vyšla ven.
-přesun
Vzala jsem si od něj peníze a nespokojeně jsem mlaskla.
"dík...no já se radči pujdu projít..."
Otočila jsem se a vyšla ven.
-přesun
Guest- Anonymní
Re:
nechápavě jsem se dával na to jak odchází, no nakonec jsem hlavou kývl směrem ke kuchaři, který mě sledoval což znamenalo ať sleduje její pracovní aktivitu, následně jsem odešel opět do místnosti za pultem hostince
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
Re:
Rozrazila jsem dveře a letmo se rozhlídla po hostinci,spokojeně jsem se usmála a byla ráda že jsem konečně v teple.
Došla jsem za pult a sedla si na židli která tam byla.Když jsem si sedla nebyla jsem za pultem skoro vůbec,opřela jsem se a se zájmem jsem si začala prohlížet zmačkané a zašlé papíry které jsem si donesla.
Došla jsem za pult a sedla si na židli která tam byla.Když jsem si sedla nebyla jsem za pultem skoro vůbec,opřela jsem se a se zájmem jsem si začala prohlížet zmačkané a zašlé papíry které jsem si donesla.
Guest- Anonymní
Re:
Ako sme tu dorazili tak som sa oprel o stenu a očami prezeral okolie."Prečo si nechcela aby o tebe vedel?"spýtam sa po chvíli a očami sa presuniem na Kushinu, popritom zruším Henge.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobre."poviem a dám jej bozk na líco. Pomaličky sa poberám preč, kde môžem v kľude trénovať. Znova začnem robiť pečate a hovoriť:"Katon: Ryuuka no Jutsu!"znova a znova. Už to je plameň no nekontrolovateľný.
Anonymní- Anonymní
Re:
(a co se takhle řídit pravidli, když něco chci? Přesun z Konohy rozhodně netrvá dvě minuty!)
Anonymní- Anonymní
Re:
(Tak ti radím pekne rýchlo si ich prečítaj )
Naposledy upravil Simon Beker dne Fri 9 Dec - 17:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Po dlhom tréningu a žiadnom pokroku. Som sa vrátil spať ku Kushine. Ticho som vzdychol a sadol si vedľa nej.
Anonymní- Anonymní
Strana 20 z 37 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 37
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 20 z 37
Povolení tohoto fóra: