Všetko najlepšie Pilikka
3 posters
Všetko najlepšie Pilikka
Chcem ti pogratulovať k tvojím 17 narodeninám Pilikka tak ako som si spomenula na Himi tak som si spomenula aj na teba a preto tu robím tento topic.
Ešte raz ti chcem pogratulovať k tvojím narodeninám aby sa ti všetko čo chceš v živote dosiahnuť splnilo naša milá Kazekage
Ešte raz ti chcem pogratulovať k tvojím narodeninám aby sa ti všetko čo chceš v živote dosiahnuť splnilo naša milá Kazekage
Anonymní- Anonymní
Re: Všetko najlepšie Pilikka
To je nefér ona pogratulovala dřív jak já ! jsem chtěl to jít zrovna napsat no co už.
Takže moje milá nastavající všechno nejlepší hodně štěstíčka zdravíčka a lásky z mé strany .Nechť ti všechno výjde jak má a žádny strasti se školou nebo rodinou ! :-)
Takže moje milá nastavající všechno nejlepší hodně štěstíčka zdravíčka a lásky z mé strany .Nechť ti všechno výjde jak má a žádny strasti se školou nebo rodinou ! :-)
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
přidávám se tady k lidem.......nejsem zrvona nejlepší tady v tom všem xD takže to zkrátíme......vše nejlepší hodně štěstí zdraví a peněz......a ať se ti splní všechny tvá tajná přání
Anonymní- Anonymní
Pili-chii! Má nejdražší Kazekage!
Páni už je ti 17?! To, abych se šla za chvilku někam hodně rychle zahrabat!
Všechno nejlepší! Hodně zdraví, lásky, krásných kluků.. Ať tě už nikdo nikdy více nezlobí, jinak si ho podám..!
Mám tě ráda zlato!
Páni už je ti 17?! To, abych se šla za chvilku někam hodně rychle zahrabat!
Všechno nejlepší! Hodně zdraví, lásky, krásných kluků.. Ať tě už nikdo nikdy více nezlobí, jinak si ho podám..!
Mám tě ráda zlato!
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Vy mě dojímáte !! Moc děkuju, je moc kawaí vidět, že si někdo vzpomene^^ Vážně, moc moc děkuju, moc to pro mě znamená^^... Jste zlataaa:-*
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Similar topics
» PiliKKa vs. Hitomi
» Akasuna no Pilikka
» Akasuna no PiliKKa
» Akasuna no Pilikka
» Akasuna no Pilikka [KAZEKAGE]
» Akasuna no Pilikka