Yoshiro vs Futoshi
Strana 1 z 2 • 1, 2
Yoshiro vs Futoshi
Aréna - les, poblíž preteká menší potok. Podnebie je slnečné, sú tu aj väčšie kamene.
Anonymní- Anonymní
Re: Yoshiro vs Futoshi
Přivolám obří ropuchu a začnu čerpat sennin chakru přitom, když na ní stojím.
Anonymní- Anonymní
Ale takže tam ho máme... Usmejem sa náhle zmiznem.
Zrazu sa z ničoho nič objavím na žabe, asi 5 metrov od Yoshira. Stojím k nemu chrbtom.
> Fūton: Hakke Kūshō [A]
Štyri fuutonom posilnené chakrové strely z ruky sa veľkou rýchlosťou blížia k Yoshirovi od chrbta. Pohne sa a nenačerpá chakru, alebo sa nepohne a Fūton: Hakke Kūshō, ho rozseká.
Zrazu sa z ničoho nič objavím na žabe, asi 5 metrov od Yoshira. Stojím k nemu chrbtom.
> Fūton: Hakke Kūshō [A]
Štyri fuutonom posilnené chakrové strely z ruky sa veľkou rýchlosťou blížia k Yoshirovi od chrbta. Pohne sa a nenačerpá chakru, alebo sa nepohne a Fūton: Hakke Kūshō, ho rozseká.
Anonymní- Anonymní
Fūton: Hakke Kūshō [A] po výskoku žaby už smer nezmenilo a štyri ostré chakrové strely rozsekali chrbát žaby na jednom mieste. Hlboké rany, ktoré môj útok spôsobil zapríčinili nebezpečné krvácanie u žaby. Pomocou chakry v nohách sa stále držím na chrbte danej žaby. Výskok pravdepodobne spôsobil Yoshirove prerušenie čerpania chakry, pretože už viac nebol v "pokoji."
Anonymní- Anonymní
Žába nastavila štít proti útoku a vítr šel pouze do stran. Dopadli jsme oba na nohy na zem a já dokončil čerpání přírodní chakry pro sennin mod. Kolem očí mi zčervenalo a začal jsem skládat pečetě.
Anonymní- Anonymní
(Máš rýchlu žabku XD )
Chjo... pečate, taká zdržovačka pre ninju... Ešte stále som bol "nalepený" na žabe. Nestrácal som čas a využil moment, keď Yoshiro skladal pečate.
> Hakke Rokujūyon Shō (64!) [B]
Môj úmysel bol jednoduchý, zablokovať mu tenketsu. Už prvý úder znemožní obeti pečate dokončiť.
Chjo... pečate, taká zdržovačka pre ninju... Ešte stále som bol "nalepený" na žabe. Nestrácal som čas a využil moment, keď Yoshiro skladal pečate.
Môj úmysel bol jednoduchý, zablokovať mu tenketsu. Už prvý úder znemožní obeti pečate dokončiť.
Anonymní- Anonymní
(eew, žaba si na chrbát nedočiahne...)
Ruke som sa vyhol.
Jej útok bol pre byakugan prehľadný a pokračoval som v útoku. To už som bol pri Yoshirovi, do ktorého som hustil juukenom.
Ruke som sa vyhol.
Jej útok bol pre byakugan prehľadný a pokračoval som v útoku. To už som bol pri Yoshirovi, do ktorého som hustil juukenom.
Anonymní- Anonymní
(ale tys musel jít ke mě, abys mi dal ten útok a já stojím na hlavě)
Já už jsem měl mezi tím dokončené pečetě a přede mnou se objevil štít
"Akasumi no tate." Řekl jsem potichu a udělal další pečetě. Štít mě ochránil před útokem a byl docela velký na to, aby ho obešel (dlouhý)
Já už jsem měl mezi tím dokončené pečetě a přede mnou se objevil štít
"Akasumi no tate." Řekl jsem potichu a udělal další pečetě. Štít mě ochránil před útokem a byl docela velký na to, aby ho obešel (dlouhý)
Anonymní- Anonymní
Hmmm... myslím, že teraz si počkám na jeho krok, zdá sa že si ma k telu len tak nepustí. Pousmial som sa a s útokom prestal. Aj tak, kým je tu ten štít tak ma nevidí... ale ja jeho áno.
Anonymní- Anonymní
"Kirisaki, Benihime!" Vykřikl jsem a ze štítu vyrazilo mnoho malých jehel, které mířili přímo na Futoshiho.
Anonymní- Anonymní
Heh... to už môže rovno senbony hádzať... zahrám sa na poctivého Hyuugu.
> Hakkeshō Kaiten
Yoshirov útok som odrazil kaitenom. Prečo plytvá časom a nevyužíva sage mode, kým má čas???
> Hakkeshō Kaiten
Yoshirov útok som odrazil kaitenom. Prečo plytvá časom a nevyužíva sage mode, kým má čas???
Anonymní- Anonymní
"Katon eiso!" Řekl jsem a můj meč splanul plameny, které dosahovaly až k Futoshimu a aktivoval jsem sharingan a udělal pečetě.
Anonymní- Anonymní
Tak zasa...
> Hakkeshō Kaiten
V kaitene som zotrval kým oheň zmizol. Stál som však na žabe, takže som jej kaitenom ublížil... oheň, ktorý po mne zaslal Yoshiro jej tiež spôsobil popáleniny.
> Hakkeshō Kaiten
V kaitene som zotrval kým oheň zmizol. Stál som však na žabe, takže som jej kaitenom ublížil... oheň, ktorý po mne zaslal Yoshiro jej tiež spôsobil popáleniny.
Anonymní- Anonymní
Oheň nemizel a pořád obklopoval Futoshiho. Pečetě jsem dokončil a oheň proletěl kolem Futoshiho a obklíčil ho, aby nemohl utéct. Oheň byl "tlustý" a proto by se 100% zabil, kdyby se přes něj snažil projít.
"Jokkaku enjo."
"Jokkaku enjo."
Anonymní- Anonymní
("Jokkaku enjo." - toto neviem čo je)
Stále som bol v kaitene, aby som sa bránil... fungovalo to, moja obrana bola dokonalá. Avšak, žaba, na ktorej sme boli... oheň ju ukrutne pálil a do toho ju môj kaiten cez to spálené mäso a kožu rezal. Žaba mala už na tele ranu rozmerov väčších ako môj kaiten. Týmto tempom tá žaba zomrie.
Stále som bol v kaitene, aby som sa bránil... fungovalo to, moja obrana bola dokonalá. Avšak, žaba, na ktorej sme boli... oheň ju ukrutne pálil a do toho ju môj kaiten cez to spálené mäso a kožu rezal. Žaba mala už na tele ranu rozmerov väčších ako môj kaiten. Týmto tempom tá žaba zomrie.
Anonymní- Anonymní
Žábu jsem odvolal a Futoshi padal na zem a nejspíš ani o tom nevěděl, když se točil vo sto-šest. Oheň ho pořád obklopoval a já začal skládat pečetě.
Anonymní- Anonymní
Byakuganom som si všimol, že chakra, ktorá patrila žabe zmizla. Tým som si uvedomil, že padám k zemi. Vďaka tomu, že som ťažší ako oheň som na zem dopadol skôr než sa ku mne oheň opäť dostal. Zmizol som z dosahu ohňa a bežal priamo na Yoshira, ktorý tiež spadol na zem, pretože na žabe stál aj on.
Anonymní- Anonymní
Udělal jsem pečeť a objevil se vedle mě klon, který běžel proti němu s napřáhnutým mečem.
Anonymní- Anonymní
Klona som preskočil a nedal mu šancu zaútočiť.
To už som stál pri Yoshirovi. Dokončíme to čo sme začali. Predpokladám, že päť minút už je dávno fuč...
Útočil som na Yoshirove telo juukenom.
To už som stál pri Yoshirovi. Dokončíme to čo sme začali. Predpokladám, že päť minút už je dávno fuč...
Útočil som na Yoshirove telo juukenom.
Anonymní- Anonymní
Když do mě dělal údery klon ho mezi tím hned probodl mečem a jeho to muselo zasáhnout, jelikož přitom dělal své jutsu na mě.
Anonymní- Anonymní
Byakugan, vec ktorá mi poskytovala prehľad o tom, čo sa na bojisku deje. Tak som si všimol aj útočiaceho klona. Svoj útok som asi v strede prerušil.
Meč, ktorý cezomňa prešiel sa zabodol so Yoshira. Aj keď som 64! nedokončil tak väčšinu úderov som spravil a tým Yoshirovi zablokoval aspoň 40 tenktesu, čo malo za následok, jeho spomalenie a z časti znemožnenie používania chakry.
Meč, ktorý cezomňa prešiel sa zabodol so Yoshira. Aj keď som 64! nedokončil tak väčšinu úderov som spravil a tým Yoshirovi zablokoval aspoň 40 tenktesu, čo malo za následok, jeho spomalenie a z časti znemožnenie používania chakry.
Anonymní- Anonymní
Klon jsem hned odvolal, když přes něj přešel, aby mě nepropíchnul.
(omyl)
(omyl)
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Sat 7 May - 11:15, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: