Yoshiro vs Kabuto
Strana 1 z 2 • 1, 2
Yoshiro vs Kabuto
Vyzívám tě, za tu tvou drzost! Platí stejná pravidla, ale je to mimo hru.
Prostředí: Sasuke vs Danzou
Prostředí: Sasuke vs Danzou
Anonymní- Anonymní
Re: Yoshiro vs Kabuto
Vykasal jsem si rukáv a ukázal mu sharingan.
Zmizel jsem a objevil se u něj. "Senei jashu!"Omotal sem ho hady a mrskl jím o zem.
Zmizel jsem a objevil se u něj. "Senei jashu!"Omotal sem ho hady a mrskl jím o zem.
Anonymní- Anonymní
Aktivoval jsem sharingan a hady jsem spálil
"Katon, goukakyuu no jutsu!"
"Katon, goukakyuu no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na něj a udělal pečeť.
"Kanashibari no jutsu!" Vyplázl jsem obří jazyk a svázal ho. Přešel jsem k němu. ( A udělal jsem ti pečeť)
"Kanashibari no jutsu!" Vyplázl jsem obří jazyk a svázal ho. Přešel jsem k němu. ( A udělal jsem ti pečeť)
Anonymní- Anonymní
Čekal jsem.
"Jééé rybí prsty ^^ "
Ukousnul jsem všech 5 prstů Kabutovi.
"Jééé rybí prsty ^^ "
Ukousnul jsem všech 5 prstů Kabutovi.
Anonymní- Anonymní
Hodil jsem ho pryč a svlékl se z kůže.
"Kabuto kyokyuko geijutsu...Kuchiyose:edo tensei!" přivolal jsem k sobě všechny, které jsem kdy přivolal.
Pokynul jsem prsty a Kakuzu ho svázal Jiongu. Kisame ho prašil Samahedou. Deidara se Sasorim na něj hodily bomby, Madara ho uzavřel do genjutsu, Zetsu mu vysál čakru pomocí hoshi no jutsu, Oonoki mu dal pěstí, Konan ho obalila papíry. Udělal jsem si fialovej čakra skalpel a přeřízl jsem mu svaly. Pak jsem mrtvolky odvolal zpět na místo.
"Kabuto kyokyuko geijutsu...Kuchiyose:edo tensei!" přivolal jsem k sobě všechny, které jsem kdy přivolal.
Pokynul jsem prsty a Kakuzu ho svázal Jiongu. Kisame ho prašil Samahedou. Deidara se Sasorim na něj hodily bomby, Madara ho uzavřel do genjutsu, Zetsu mu vysál čakru pomocí hoshi no jutsu, Oonoki mu dal pěstí, Konan ho obalila papíry. Udělal jsem si fialovej čakra skalpel a přeřízl jsem mu svaly. Pak jsem mrtvolky odvolal zpět na místo.
Anonymní- Anonymní
Ležel jsem na zemi a pak jsem se postavil.
"hehehe." vzal si kůži kabuta a vlezl jsem do ni.
"hehehe." vzal si kůži kabuta a vlezl jsem do ni.
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem Kunai a zabodl do hlavy. Pak jsem na něj položil nohu a smál se,
Anonymní- Anonymní
"Katon, housenka no jutsu!" Oheň se posilnil a letěl na Kabuta a já začal tancovat.
"Jodlejídííííí." Začal jsem jódlovat a dával jsem si to uplně.. stepoval jsem atd. pomocí shunshin no jutsu jsem se objevil za kabutem a ukousnul mu i další prsty .
"Jodlejídííííí." Začal jsem jódlovat a dával jsem si to uplně.. stepoval jsem atd. pomocí shunshin no jutsu jsem se objevil za kabutem a ukousnul mu i další prsty .
Anonymní- Anonymní
(Hej už jsi mrtvej, tak tu nespamuj To že je je to mimo hru, neznamená, že tady si můžeš dělat co chceš)
Anonymní- Anonymní
Má touha k tanci mě oživila a začal jsem znovu tancovat chicken taneček.
Anonymní- Anonymní
Došlo mi, že jsem mrtvý a umřel jsem. Mé tělo zmizelo a mě se napsalo GAME OVER. Objevil jsem se znovu.
"Vyžaduji odvetu, můj věčný rivale čtyřoká šupinko! "
"Vyžaduji odvetu, můj věčný rivale čtyřoká šupinko! "
Anonymní- Anonymní
"Až pak.." Můj meč se otevřel a já jsem z něj vystřelil červený proud energie na Kabuta.
Anonymní- Anonymní
Spojil jsem ruku v pečeť a předemnou se objevila Chiyo a zakryla mě čakra štítem.
Anonymní- Anonymní
Uskočil jsem a zdrhl. Zůstala tam Chiyo.
"Sooshojin!"vytáhla deset kunaů a ovládala je. Letěli na Yoshira.
"Sooshojin!"vytáhla deset kunaů a ovládala je. Letěli na Yoshira.
Anonymní- Anonymní
"Akasumi no tate!" Vykřikl jsem a předemnou se objevil štít z červené energie. "Kirisaki, Benihime!" Vykřikl jsem a z něj vylétlo 10 tisíc +- jehel xD
Anonymní- Anonymní
Máchla jsem rukama a kunaie se otočily a letěli zase na Yoshira. Tajně jsem připevnila čakra vlákna na meč a nechala ať do mě vletí jehly.
Anonymní- Anonymní
Štít se rozšířil a já se díval jak do ní jehly letí.. Chiyo jsem přeskočil a do meče nechal proudit ohnivou chakru a seknul s ním do Chiyo.
Anonymní- Anonymní
Pohnula jsem prsty a Yoshirův meč vyletěl do vzduchu.
Pohnula jsem zase prsty a Yoshirův meč se obrátil proti svému majiteli.
Pohnula jsem zase prsty a Yoshirův meč se obrátil proti svému majiteli.
Anonymní- Anonymní
Vyhnul jsem se mu a díval se na zjevení.
SHINIGAMI: Přinesl jsem Kabuta za límec zpátky a hodil ho před Yoshira a Chiyo jsem odhodil pryč 20 km.
"Nemáš dovolený utíkat!"
SHINIGAMI: Přinesl jsem Kabuta za límec zpátky a hodil ho před Yoshira a Chiyo jsem odhodil pryč 20 km.
"Nemáš dovolený utíkat!"
Anonymní- Anonymní
(Jdi někam Tady nejsme na Naruto relic shinigami se nezapojuje.)
Vytáhla jsem dva svitky.
vyvolala Chichi a Haha a poslala na Yoshira. Spojili dlaně a vytáhly dráty, kroužili okolo Yoshira a přesekly ho na části.
Vytáhla jsem dva svitky.
vyvolala Chichi a Haha a poslala na Yoshira. Spojili dlaně a vytáhly dráty, kroužili okolo Yoshira a přesekly ho na části.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Povolení tohoto fóra: